Jerry007 Σεπτέμβριος 23, 2012 #8201 Σεπτέμβριος 23, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=xASYHA44UfM]Gangnam Style Greek Parody - YouTube[/ame]
Havic Σεπτέμβριος 23, 2012 #8204 Σεπτέμβριος 23, 2012 Ε τον ρουφίανο είπε την αλήθεια δημόσια.( αν και μάλλον είναι τελείως μουφα η είδηση αλλά anyway)
LevelOne Σεπτέμβριος 23, 2012 #8208 Σεπτέμβριος 23, 2012 Η φαγούρα της μύτης είναι η κύρια αιτία θανάτου στα FPS....
yanni Σεπτέμβριος 23, 2012 #8212 Σεπτέμβριος 23, 2012 NOT FUNNY αλλά το σύντομο βιογραφικό της στην wikipedia είναι υποψήφιο για τα αξιόλογα Έλεν Κέλερ - Βικιπαίδεια ....ok η Αγγλική έκδοση δεν είναι (όπως πάντα) και τόσο σύντομη Helen Keller - Wikipedia, the free encyclopedia
acct Σεπτέμβριος 23, 2012 #8213 Σεπτέμβριος 23, 2012 Εντάξει, κι εμένα μου φάνηκε λίγο κακόγουστο, ξέροντας την ιστορία της. Αλλά γιατί νιώθετε την ανάγκη να σημειώσετε ότι δεν σας φάνηκε αστεία κάποια ανάρτηση; Είτε είναι θρησκευτική και σας προσβάλλει είτε είναι χυδαία και κοκκινίζετε, απλά προσπεράστε. Κάποιοι άλλοι σίγουρα γέλασαν. Σκέψου και ότι χάρη σε ένα κακόγουστο αστείο έμαθες για τη ζωή ενός σπουδαίου ανθρώπου. Δε χρειάζεται να δώσεις και like στο αστείο.
yanni Σεπτέμβριος 23, 2012 #8214 Σεπτέμβριος 23, 2012 Εντάξει, κι εμένα μου φάνηκε λίγο κακόγουστο, ξέροντας την ιστορία της. Αλλά γιατί νιώθετε την ανάγκη να σημειώσετε ότι δεν σας φάνηκε αστεία κάποια ανάρτηση; Είτε είναι θρησκευτική και σας προσβάλλει είτε είναι χυδαία και κοκκινίζετε, απλά προσπεράστε. Κάποιοι άλλοι σίγουρα γέλασαν.Σκέψου και ότι χάρη σε ένα κακόγουστο αστείο έμαθες για τη ζωή ενός σπουδαίου ανθρώπου. Δε χρειάζεται να δώσεις και like στο αστείο. Απλά είπα ότι δεν είναι αστείο από την στιγμή που η κοπέλα ήταν τυφλή και αυτό που γράφεις στο τέλος νομίζω ήδη φαίνεται στο ποστ μου. Οπότε; Δεν νομίζω ότι το ποστ μου είναι όσο αρνητικό το παρουσιάζεις - μάλλον μου έχω βγάλει το όνομα - και πότε υποχρεώθηκε κάποιος να βάλει like?
GoMaR Σεπτέμβριος 24, 2012 #8217 Σεπτέμβριος 24, 2012 Video: Ένας σκύλος που δεν θέλει με τίποτα να σηκωθεί από τις γραμμές του τραμ - AutoBlog.gr
JaguarOne Σεπτέμβριος 24, 2012 #8218 Σεπτέμβριος 24, 2012 Εντάξει, κι εμένα μου φάνηκε λίγο κακόγουστο, ξέροντας την ιστορία της. Αλλά γιατί νιώθετε την ανάγκη να σημειώσετε ότι δεν σας φάνηκε αστεία κάποια ανάρτηση; Είτε είναι θρησκευτική και σας προσβάλλει είτε είναι χυδαία και κοκκινίζετε, απλά προσπεράστε. Κάποιοι άλλοι σίγουρα γέλασαν.Σκέψου και ότι χάρη σε ένα κακόγουστο αστείο έμαθες για τη ζωή ενός σπουδαίου ανθρώπου. Δε χρειάζεται να δώσεις και like στο αστείο. ωραία τα λές αλλά έτσι αυτομάτως ανοίγεις την πόρτα να μπούνε ότι να'ναι αστεία, αρκεί να μην είναι παράνομα. Να αρχίσω με κάτι "αστεία" vid που βάζουν φωτιά σε σκυλιά/γατιά?
vic Σεπτέμβριος 24, 2012 #8219 Σεπτέμβριος 24, 2012 αρκεί να μην είναι παράνομα. Να αρχίσω με κάτι "αστεία" vid που βάζουν φωτιά σε σκυλιά/γατιά?1) Είναι παράνομος ο βασανισμός ζώων.2) Slippery Slope.Your logical fallacy is slippery slopeYou made out like if we allow A to happen, then Z will eventually happen too, therefore A should not happen.The problem with this reasoning is that it avoids engaging with the issue at hand, and instead shifts attention to extreme hypotheticals. Because no proof is presented to show that such extreme hypotheticals will in fact occur, this fallacy has the form of an appeal to emotion fallacy by leveraging fear. In effect the argument at hand is unfairly tainted by unsubstantiated conjecture.
JaguarOne Σεπτέμβριος 24, 2012 #8220 Σεπτέμβριος 24, 2012 1) Είναι παράνομος ο βασανισμός ζώων.2) Slippery Slope.Your logical fallacy is slippery slopeκαθρεφτάκι, δεν είπα ότι θα κακοποιήσω το ζώο. Η προβολή του την εικόνας/βίνετο δεν είναι παράνομη (όπως πχ είναι η παιδοφιλία). get your facts straight
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.