Guest Σεπτέμβριος 20, 2012 #7981 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ElzPZNSdd5w]Oskar the Blind Kitten Versus Hair Dryer - Epic Cat Battle - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 20, 2012 #7982 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Ένας δικηγόρος μόλις έχει εγκατασταθεί στο νέο του γραφείο.Λοιπόν σκέφτεται τι μπορεί να κάνει για να αποκτήσει πελάτες.Μετά από κάμποση ώρα ένας κύριος μπαίνει στο γραφείο του δικηγόρου.Αμέσως λέει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του.Έτσι σηκώνει το τηλέφωνο του, και λέει:- Δυστυχώς δεσποινίς Ωνάση, δεν μπορώ να αναλάβω την υπόθεση σας.Είμαι πνιγμένος στη δουλειά.Πάρτε με σε καν` μήνα, μήπως και μπορέσω να σας βοηθήσω.Κλείνει το τηλέφωνο και λέει στο κύριο που περιμένει:- Σε τι θα μπορούσα να σας εξυπηρετήσω;- Τίποτα, είμαι από τον Ο.Τ.Ε, ήρθα για να συνδέσω το τηλέφωνο.-----------------------Ρε συ Κώστα τα 'μαθες?-Να μάθω τι?-Μάντεψε ποιος έγινε αδελφή!-Έλα ρε ποιος?-Δωσε μου ένα φιλάκι και θα σου πω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 20, 2012 #7983 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 20, 2012 #7984 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Ένας δικηγόρος μόλις έχει εγκατασταθεί στο νέο του γραφείο.Λοιπόν σκέφτεται τι μπορεί να κάνει για να αποκτήσει πελάτες. Μετά από κάμποση ώρα ένας κύριος μπαίνει στο γραφείο του δικηγόρου. Αμέσως λέει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Έτσι σηκώνει το τηλέφωνο του, και λέει: - Δυστυχώς δεσποινίς Ωνάση, δεν μπορώ να αναλάβω την υπόθεση σας. Είμαι πνιγμένος στη δουλειά. Πάρτε με σε καν` μήνα, μήπως και μπορέσω να σας βοηθήσω. Κλείνει το τηλέφωνο και λέει στο κύριο που περιμένει: - Σε τι θα μπορούσα να σας εξυπηρετήσω; - Τίποτα, είμαι από τον Ο.Τ.Ε, ήρθα για να συνδέσω το τηλέφωνο. ----------------------- Μπορεί να το έβαλες ως ανέκδοτο, αλλά μου έχει τύχει ανάλογο περιστατικό στην πραγματικότητα. Καφετέρια στην Αγία Παρασκευή, μέσα '90. Κάθεται κουστουμαρισμένος και μιλάει σε ένα τούβλο με κεραία (έτσι ήταν τα κινητά τότε). Μιλώντας κι αρκετά δυνατά, για να τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου: "Αγόρασε σου λέω, θα ανέβει....", "όχι αυτές, είναι φούσκα, θα το δεις...", "αυτές πούλα τες, έμαθα επικίνδυνα νέα...", κλπ. Ώσπου μια στιγμή, χτυπάει το κινητό Δεν το περίμενε, αφού τότε ήταν σπάνια και οι κλήσεις πανάκριβες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 20, 2012 #7985 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Ώσπου μια στιγμή, χτυπάει το κινητό Δεν το περίμενε, αφού τότε ήταν σπάνια και οι κλήσεις πανάκριβες... Μπορεί να ήταν dual sim :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Σεπτέμβριος 20, 2012 #7986 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 [ame=http://vimeo.com/46805017]Plot-oon on Vimeo[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Σεπτέμβριος 20, 2012 #7987 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 FanfareΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥΣΙΚΟ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 20, 2012 #7988 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Μπορεί να ήταν dual sim Εκτός του ότι το '94-'95 δε νομίζω να υπήρχαν dual sim, γιατί τότε η sim ήταν και ολόκληρη η κάρτα, όχι μόνο το chip, μετά έτρεχε να μαζέψει τα αμάζευτα, πλήρωσε κι έφυγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 20, 2012 #7989 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Εκτός του ότι το '94-'95 δε νομίζω να υπήρχαν dual sim, γιατί τότε η sim ήταν και ολόκληρη η κάρτα, όχι μόνο το chip, μετά έτρεχε να μαζέψει τα αμάζευτα, πλήρωσε κι έφυγε... Use the force, use the force Luke, read the thread title Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 20, 2012 #7990 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Μπορεί να το έβαλες ως ανέκδοτο, αλλά μου έχει τύχει ανάλογο περιστατικό στην πραγματικότητα.Καφετέρια στην Αγία Παρασκευή, μέσα '90. Κάθεται κουστουμαρισμένος και μιλάει σε ένα τούβλο με κεραία (έτσι ήταν τα κινητά τότε). Μιλώντας κι αρκετά δυνατά, για να τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου: "Αγόρασε σου λέω, θα ανέβει....", "όχι αυτές, είναι φούσκα, θα το δεις...", "αυτές πούλα τες, έμαθα επικίνδυνα νέα...", κλπ. Ώσπου μια στιγμή, χτυπάει το κινητό Δεν το περίμενε, αφού τότε ήταν σπάνια και οι κλήσεις πανάκριβες... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=zIzOyEMDelQ&feature=relmfu]Πως να ριχνετε τις γυναικες - StuNNerZ - YouTube[/ame] 1:10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 20, 2012 #7991 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Απο το site της Ναφτεμπορικής μόλις τώρα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 20, 2012 #7992 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 ^^Cream crackers ή με σουσάμι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Σεπτέμβριος 20, 2012 #7993 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 σωστά το λένε! ο hacker το κάνει για την χαρά της γνώσης, ο cracker έχοντας δόλιους σκοπούς cracker Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 20, 2012 #7994 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 σωστά το λένε! ο hacker το κάνει για την χαρά της γνώσης, ο cracker έχοντας δόλιους σκοπούς crackerParty Pooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 20, 2012 #7995 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 20, 2012 #7996 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 smiled.... ass? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 20, 2012 #7997 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 20, 2012 #7998 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_stratos Σεπτέμβριος 20, 2012 #7999 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 How to turn your cigarette into electrical - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_stratos Σεπτέμβριος 20, 2012 #8000 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Φανταστικό show με τα παράθυρα κτιρίου[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-Y1PkF_Dzk4]building windows show - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts