Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply

Μόλις διάβασα τι σημαίνουν οι στίχοι του Du Hast των Rammstein.

Μιλάμε για...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VTm76Myy_4k]Χάρρυ Κλύνν "πολύ νόημα" (ατάκα) - YouTube[/ame]

:wall::wall::wall:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3EBsS1FIwbE&feature=relmfu]RAMMSTEIN~DU HAST(ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)-GREEK SUBS- - YouTube[/ame]

Και κάτι σχετικό-άσχετο:

[ame]

[/ame]

NSFC

Συζήτηση με "πιστό" κάτω από ένα διήγημα που post-αρα και αφού πλέον συνειδητοποίησα ότι κάτι πίνει και δεν μας δίνει...

:p:hehe::hehe::hehe:

scaled.php?server=823&filename=19127704.jpg&res=landing

Εντωμεταξύ συνεχίζει με άλλα 6 σχόλια από κάτω, τάχα περιμένοντας να απαντήσω. :worship:

logia%20den%20exw.jpg

Στο χερούλι της πόρτας όσο και να το παλέψουν δεν πρόκειται να βάλουν βενζίνη.:snap:

Λεει το αρσενικο χταποδι στο θυλικο :

- Παμε μια βολτα χερι με χερι με χερι με χερι με χερι...

μου αρέσει να ζω έντονα τη ζωή μου..στα άκρα....πάντα βγάζω το USB stick από το PC.....χωρίς να κάνω ασφαλή κατάργηση......

Πηγαίνει μια γυναίκα στον γιατρό της. Του λέει:

- Γιατρέ μου, έχω έναν πόνο στην πλάτη.

- Χμ, γδυθείτε και κάντε κατακόρυφο μπροστά στον καθρέφτη με τα πόδια ανοιχτά, της λέει ο γιατρός.

Γδύνεται όλο απορία η γυναίκα, κάνει κατακόρυφο μπροστά τον καθρέφτη και ανοίγει τα πόδια. Σε λίγο, την πλησιάζει ο γιατρός ατάραχος και βάζει το πηγούνι του στο αιδοίο της.

- Ντυθείτε, λέει ο γιατρός καθώς σηκώνεται.

- Λοιπόν γιατρέ μου; ρωτάει η κοπέλα.

- Δεν είναι τίποτα, πάρτε αυτά τα φάρμακα και ελάτε σε δύο βδομάδες να σας ξαναεξετάσω.

-Τότε γιατρέ μου, γιατί με βάλατε να τα κάνω όλα αυτά; ρωτάει η γυναίκα. Έχω κάποια περίεργη ασθένεια;

- Μπα, μην ανησυχείτε, λέει ο γιατρός. Δεν ήταν τίποτα... Απλά ήθελα να δω αν μου πάει το μούσι....

-Θες να παίξουμε το γιατρό?

-Αμέ !!!

-Ωραία κάτσε διάβασε εδώ ένα περιοδικό

& σε καμια ώρα θα σε φωνάξω μέσα να μου δώσεις ένα 50ευρω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.