Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

Ευτυχώς δεν κοίταξα. Κατάλαβε τι έγινε, το διασκέδασε, με δούλεψε (εγώ κατακοκκίνισα) και τελικά συνεργαστήκαμε :hehe:

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply

αφού δεν σου είπε κανένα του στυλ "εντάξει ρε φίλε,δεν έγινε και τίποτα" πάλι καλά να λες

Εγώ θα περίμενα κανένα "κλαιν μαιν" η συνεργασία, αλλά εντάξει, οι γυναίκες κοκκινίζουν και το σώζουν :hehe:

Και θα πει τωρα ο Χυτρας οτι ο Μπαμπινιωτης ειναι κομπογιαννιτης κλπ. Οχου... ξεμειναμε απο συζητησεις και τις ανακυκλωνουμε? :p

EDIT: Ωραιος, εκανα μια ωρα να απαντησω : D

και τι γίνεται αν βάζεις τόνους αλλά αυτό το βλαμμένο το λ είναι δίπλα στον τόνο;

Να θες να γράψεις την λέξη κάνω και να σου βγαίνει το κλανω;

Και να το έστελνες σε φίλο ας πάει στα κομμάτια. Οταν το παίρνει όμως άτομο, το οποίο ψήνεις για συνεργασία;;;;

Να σου κλανω το τραπέζι;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wwvErbL6ahQ]Family Guy- peter farts while chasing meg around the table - YouTube[/ame]

Ρε [MENTION=2033]suboy[/MENTION], προηγούμενη σελίδα ρεεεεεε

εμένα μ'άρεσε περισσότερο το βίντεο του [MENTION=2033]suboy[/MENTION] πάντως

εμένα μ'άρεσε περισσότερο το βίντεο του [MENTION=2033]suboy[/MENTION] πάντως

Ναι και μένα, είναι εντελώς διαφορετικό από το άλλο. Καλύτερη εικόνα, ήχος, παρουσιαστής, περαστικοί. Πολύ καλύτερο από την έκδοση στην προηγούμενη σελίδα.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NZ2U6y3Xw1o&feature=player_embedded]Jehovah's Witnesses Telling Deaf People Not To Masturbate (Ignition Remix) - YouTube[/ame]

και τι γίνεται αν βάζεις τόνους αλλά αυτό το βλαμμένο το λ είναι δίπλα στον τόνο;

Να θες να γράψεις την λέξη κάνω και να σου βγαίνει το κλανω;

Και να το έστελνες σε φίλο ας πάει στα κομμάτια. Οταν το παίρνει όμως άτομο, το οποίο ψήνεις για συνεργασία;;;;

Κανένας ορθογραφικός έλεγχος που να υπογραμίζει τα λάθη παίζει;

Εχουμε την τρομερότερη γλώσσα στον κόσμο. Ενα λάθος πάτημα στο Keyboard και έχω πέσει κάτω απο την ώρα που το διάβασα :hehe:

Λείπουν τα διαλυτικά στο ύψιλον.

Να το βάλω και εδώ. ΜΠΕΕΕΕ

Βασικά είναι για κλάμματα, όχι για γέλια.

Και τα σχόλια από κάτω είναι εκπληκτικά.

H walt disney ετοιμαζει το sequel της λαιδη και του αλητη. Λεγεται η Παολα και ο αλητης.

Κανονικά έπρεπε να λέγεται:

H walt disney ετοιμάζει το sequel της Λαίδη και του αλήτη. Λέγεται "Η Πάολα και ο ξενύχτης".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.