Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι ότι η Αλήθεια αποκαλύπτεται στον καθένα ξεχωριστά...ίσως έτσι πρέπει....
Εγώ πάλι θα περίμενα από τον founder κατ' ελάχιστο να περιοριστεί στο Religious Alert και να μην παρασυρθεί στο να εκφράσει με ειρωνικό τρόπο και την άποψη του για μέλη του forum. Αλλά μάλλον ζητάω πολλά. Όπως και κάποια μαγαζιά που έχουν πολλούς πελάτες και σε αντιμετωπίζουν με ειρωνεία μερικές φορές, πλέον και το lab έχει πολλά μέλη.

Δεν βαριέσαι. καλά να είμαστε :)

Εγώ πάλι θα περίμενα από τον founder κατ' ελάχιστο να περιοριστεί στο Religious Alert και να μην παρασυρθεί στο να εκφράσει με ειρωνικό τρόπο και την άποψη του για μέλη του forum. Αλλά μάλλον ζητάω πολλά. Όπως και κάποια μαγαζιά που έχουν πολλούς πελάτες και σε αντιμετωπίζουν με ειρωνεία μερικές φορές, πλέον και το lab έχει πολλά μέλη.

Δεν βαριέσαι. καλά να είμαστε :)

Δεν είναι θέμα ειρωνίας, θέμα χιούμορ είναι, και το χιούμορ μπορείς να το τραβήξεις όσο θέλεις. Αν δεν συμφωνείς, προχωράς στο επόμενο post, δε γράφονται όλα για όλους.

Δες πχ Jimmy Carr στο πως αντιδρά όταν το κοινό ψιλοκολλάει με τα αστεία του, το ανεβάζει ένα level ακόμα παραπάνω.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=e6g3RmfTD4s]Jimmy Carr - The Nasty Show - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xoSc8-LGMdU]Jimmy Carr on Catholicism - YouTube[/ame]

[ame]

[/ame] Έγινε επεξεργασία από DJD

Δεν είναι θέμα ειρωνίας, θέμα χιούμορ είναι, και το χιούμορ μπορείς να το τραβήξεις όσο θέλεις.

Ναι φαντάζομαι ότι μπορείς να λούσεις τον άλλον με ότι κοσμητικό επίθετο σου κατέβει και μετά να το βαφτίσεις χιούμορ. Αλλά δεν είναι χιούμορ μια γενική και αόριστη παρατήρηση που τσουβαλιάζει ανθρώπους. Άποψή μου πάντα. Μπορεί να κάνω λάθος και απλά εγώ να μην έχω χιούμορ ή να μην κατανοώ την έννοια του χιούμορ.

Αν δεν συμφωνείς, προχωράς στο επόμενο post, δε γράφονται όλα για όλους.

Μπορείς να πας λοιπόν στους κανόνες του lab μετά από αυτό το σχόλιο και να αφαιρέσεις οποιονδήποτε μιλάει περί σεβασμού στον συνομιλητή. Περιττοί είναι.

Ναι φαντάζομαι ότι μπορείς να λούσεις τον άλλον με ότι κοσμητικό επίθετο σου κατέβει και μετά να το βαφτίσεις χιούμορ.
MEGA POST - Religious Alert - Μην ανοίγετε αν πιστεύετε σε φανταστικούς φίλους.

Το "πιστεύεις σε φανταστικούς φίλους" είναι πολύ μακριά από το "ό,τι κοσμητικό επίθετο σου κατέβει". Το να πιστεύεις σε κάτι άνευ αποδείξεων (μονόκεροι, σαιεντολογία, παρθένες που γεννάνε θεούς, κλπ) ήταν και είναι πηγή για σάτιρα, είτε σου αρέσει είτε όχι.

Το "πιστεύεις σε φανταστικούς φίλους" είναι πολύ μακριά από το "ό,τι κοσμητικό επίθετο σου κατέβει". Το να πιστεύεις σε κάτι άνευ αποδείξεων (μονόκεροι, σαιεντολογία, παρθένες που γεννάνε θεούς, κλπ) ήταν και είναι πηγή για σάτιρα, είτε σου αρέσει είτε όχι.

Το κάθε τι που έχω γράψει απευθύνεται σε συγκεκριμένα πράγματα που έχουν γραφεί. Ας μην μπερδεύουμε τα quotes για να βγάλουμε τον άλλον απόλυτα λάθος.

Anyway. Προφανώς έχω άδικο. Οπότε πάω να συμβουλευτώ την στριπτιζέζ ψυχολόγο μου διότι δεν νομίζω να αντέξω και άλλο χιούμορ εδώ μέσα. Υπερβολικά μεγάλη δόση φάγαμε στα μούτρα μέσα σε μια μέρα.

Πάντα επίκαιρο

Για τελευταία φορά , αν και μάλλον κανείς δεν πρόκειται να το καταλάβει, δεν με ενόχλησε το περιεχόμενο του post σου μέσα στο spoiler, αλλά το ότι βλέπω τον founder ενός site να πετάει ειρωνικές (χιουμοριστικές κατά τον ίδιο) σπόντες για μέλη του site.

Μέσα στην χαρά σας ότι είμαι ο κολλημένος σε θέματα θρησκείας - για αυτό φαντάζομαι δεν έχετε αφήσει καλλιτέχνη για καλλιτέχνη που την σατιρίζει - δεν μπορείτε να κατανοήσετε το αυτονόητο.

δεν ήθελα να το συνεχίσω αλλά μου φαίνεται κανείς δεν κατάλαβε και το έχετε πάει αλλού

O founder εκτός από την θεσμική του ιδιότητα είναι και μια προσωπικότητα την οποία την εκφράζει όπως αυτός θέλει μέσα στους κανόνες που έχουν τεθεί σε αυτόν τον δικτυακό τόπο. Μην χρησιμοποιείς όποια ιδιότητα σε βολεύει για να θέσεις το επιχείρημά σου. Δεν νομίζω η δημοσίευση να έγινε με την θεσμική του ιδιότητα ούτε να σου έχωσε τις εικόνες στα μάτια, μέσα σε spoilers ήταν το οποίο το άνοιξες με δικιά σου ευθύνη. Μπορείς να τον κατηγορήσεις σαν Κώστα ότι είναι άπιστος, βελζεβούλης, αντίχριστος, κτλ, αλλά δεν μπορείς να μας χρεώνεις όλους για αυτή τη δημοσίευση.

Για τελευταία φορά , αν και μάλλον κανείς δεν πρόκειται να το καταλάβει, δεν με ενόχλησε το περιεχόμενο του post σου μέσα στο spoiler, αλλά το ότι βλέπω τον founder ενός site να πετάει ειρωνικές (χιουμοριστικές κατά τον ίδιο) σπόντες για μέλη του site.

Μέσα στην χαρά σας ότι είμαι ο κολλημένος σε θέματα θρησκείας - για αυτό φαντάζομαι δεν έχετε αφήσει καλλιτέχνη για καλλιτέχνη που την σατιρίζει - δεν μπορείτε να κατανοήσετε το αυτονόητο.

δεν ήθελα να το συνεχίσω αλλά μου φαίνεται κανείς δεν κατάλαβε και το έχετε πάει αλλού

man, το πιστεύεις πως και να μην ήσουν μέλος του forum δεν θα υπήρχε καμια διαφορα στην ποσότητα των θρησκευτικών posts?

man, το πιστεύεις πως και να μην ήσουν μέλος του forum δεν θα υπήρχε καμια διαφορα στην ποσότητα των θρησκευτικών posts?

Ενδιαφέρουσα παρατήρηση, απλά άστοχη. Ξανά λέω ότι όποια ένσταση έχω εκφράσει μέχρι τώρα δεν έχει σχέση με το περιεχόμενο του spoiler. Υπάρχει κάποιο σημείο στο οποίο να έχω ασχοληθεί με το περιεχόμενο; Ένα καταραμένο bold έβαλα, πολύ συγκεκριμένο.

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] Εσύ είσαι αυτός που την όποια θεσμική ιδιότητα την παρουσιάζεις εδώ ως κάποιον διακόπτη. Και πιθανόν αυτό να έχω παρεξηγήσει και εγώ. Το ότι υπάρχει διακόπτης. Επιπλέον όπως και οι άλλοι κολλάς στο spoiler.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.