Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

Mε απόφαση της ολυμπιακής επιτροπής, από εδώ και στο εξής απαγορεύονται oι ακόλουθες ρατσιστικές εκφράσεις...

- "Το μαύρο μου το χάλι"

- "Να χ@σω την τύχη μου την μαύρη"

- "Μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε"

- "Μαύρη είν' η νύχτα στα βουνά"

- "Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε"

Επίσης καταργούνται τα φασόλια τα μαυρομάτικα, το μαύρισμα στις παραλίες και η παροιμία ''Τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς''.

Θα παραμείνει ως έχει το ''Δε γ@μιέσαι ν' ασπρίσεις"...

Th.Chatzidimitris Thomas_chatz twitter

Όταν είχε τη φλόγα ο Μπέκαμ να του πέταξεις ένα κουβά νερό και να φώναξεις "τα μπακ κάναν όλη τη δουλειά στη Μαντσεστερ ρε βλάκα"#OlympicsGR

....δακρυσα απο τα γελια...

«Αγαπητέ Δήμαρχε της Θεσσαλονίκης, με όλο το θάρρος θα πρότεινα... Η Λεωφόρος Νίκης να μετονομαστεί Καφενέ ταπί παζάρ… Η Τσιμισκή σε Σεφτέ γιοκ καλτερίμ… Η Βασ. Όλγας σε Τσουτσού Χανούμ ντοβλέτ… Η πλατεία Αριστοτέλους σε Φερετζέ ασκέρ μαχαλά…

Το Δημαρχείο σε Νταχτιρντί τσουτσού Οντά… Και το γραφείο.... δημάρχου σε Καραγκιόζ μπερντέ… Και αν μου επιτρέπετε, θα σας πρότεινα να αλλάζατε και το όνομά σας από Γιάννης Μπουτάρης σε… Σιχτίρ Χαϊβάν Πασσά Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ…»

Χάρρυ Κλυνν

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.