Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

πραγματικά κρίμα που ο dunkel δεν μπορούσε να εξηγήσει, και το ίδιο κρίμα που ούτε εσύ μπορείς να εξηγήσεις το ποστ, αλλά απλά κάνεις μια αναφορά στο συγκεκριμένο meme.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=DjdIRcp8RSk][the best of despicable me - by YM: mrhungonline] the dog and agnes - you're funny - YouTube[/ame]

επειδή μιλάς βρώμικα...

...όχι

c2170ad33fb8ed9394a51701ae55fa0f0c721f24_m.jpg

Το ζήτημα είναι πως ο Παΐσιος έχει καταντήσει απίστευτη καλτ φιγούρα............

Έκανα λάθος. Έχω ασχοληθεί με τον γέροντα όσο εσύ σε 5' :p

Σοβαρά τώρα, αυτό που λέει ο εν λόγω γέροντας, αυτό το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ που λέει, δεν είναι λάθος και νομίζω ότι κανείς ουσιαστικά δεν το έχει αμφισβητήσει αυτό. Βασικά δεν βλέπω κάποια απάντηση του στυλ "Αυτό είναι λάθος για τον Χ,Υ λόγο", απλά κράξιμο επειδή όπως λέει και ο [MENTION=1390]JaguarOne[/MENTION] αυτή είναι η μόδα. Άντε να καταλάβω το κράξιμο προς αυτόν που διέταξε το φίδι να κάνει νηστεία με χαλβά και ελιές, αλλά όταν κάποιος λέει κάτι σωστό δεν βάζουμε δίπλα του την λέξη fail μόνο και μόνο επειδή το λέει αυτός. Εκεί είμαστε οι ίδιοι fail.

αλλά όταν κάποιος λέει κάτι σωστό δεν βάζουμε δίπλα του την λέξη fail μόνο και μόνο επειδή το λέει αυτός.

Μα αυτο είναι το fail του fail και κατά συνέπεια το "αστείο". Ότι "το είπε ο γέρων παστίτσιος"

Κατά τα άλλα η φράση μια χαρά είναι. Απλά είναι πολύ έγχρωμο* το humor.

*

Did you see what I did there? :p

c2170ad33fb8ed9394a51701ae55fa0f0c721f24_m.jpg

Έκανα λάθος. Έχω ασχοληθεί με τον γέροντα όσο εσύ σε 5' :p

Σοβαρά τώρα, αυτό που λέει ο εν λόγω γέροντας, αυτό το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ που λέει, δεν είναι λάθος και νομίζω ότι κανείς ουσιαστικά δεν το έχει αμφισβητήσει αυτό. Βασικά δεν βλέπω κάποια απάντηση του στυλ "Αυτό είναι λάθος για τον Χ,Υ λόγο", απλά κράξιμο επειδή όπως λέει και ο [MENTION=1390]JaguarOne[/MENTION] αυτή είναι η μόδα. Άντε να καταλάβω το κράξιμο προς αυτόν που διέταξε το φίδι να κάνει νηστεία με χαλβά και ελιές, αλλά όταν κάποιος λέει κάτι σωστό δεν βάζουμε δίπλα του την λέξη fail μόνο και μόνο επειδή το λέει αυτός. Εκεί είμαστε οι ίδιοι fail.

Yanni αν δε βαριέσαι ασε να περάσει κανά 6μηνο βάλε αυτο που είπε ο γέροντας στο τοπικ μέ τα γνωμικα βάλε απο κάτω καμία τρεντι υπογραφή τύπου Γκαντι, Κουμφουκιος η δεν ξέρω και γω τι άλλο κοιτά ποιοι διαννοουμενοι του φορουμ θα κάνουν like και θα πέσει τρελό γέλιο.

4799210_700b.jpg

4797099_700b.jpg

4799124_700b.jpg

4800591_700b.jpg

Παίδες δεν ανοίγετε ένα νέο θέμα λέω γω!!!Το έχετε κάνει ότι να'ναι το θέμα!!!Βασικά μπορεί να λέγεται "και λοιπά παρατράγουδα" και όντως παρατράγουδα είναι όλα όπως κάνετε!!!

Άντε να γελάσουμε λίγο!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.