vic Ιούλιος 19, 2012 #6421 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Δίκιο έχει ο από πάνω. Πού να καταλάβουν οι ανίδεοι το μεγαλείο του Γέροντος Παϊσίου... Το οποίο μεγαλείο λαμποκοπά από το παρακάτω απόφθεγμά του."Ο δικός μου ο γιατρός είναι στη Δράμα και είναι κτηνίατρος."Γέρων Παΐσιος (1924-1994) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 19, 2012 #6422 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 μάστα, μαζευτήκανε οι ηλίθιοι και λένε τους άλλους βλάκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 19, 2012 #6423 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 μάστα, μαζευτήκανε οι ηλίθιοι και λένε τους άλλους βλάκεςπέστα ρε άνθρωπε σ αυτούς τους αλλόθρησκους Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 19, 2012 #6424 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 λολ, μόνο που δεν είναι θρησκευτικό θέμα! :to_pick_ones_nose: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 19, 2012 #6425 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 λολ, μόνο που δεν είναι θρησκευτικό θέμα! :to_pick_ones_nose:τι είναι? σατανιστικό? ρατσιστικό? τορτελινικο?ότι κ να είναι, πέστα......η μήπως pasta?πάντως εγώ πάω να ξαπλώσω να κουραστώ λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 19, 2012 #6426 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 πήγαινε, θα σου κάνει καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 19, 2012 #6427 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 bonus Δεν είναι Fail. Κάποιος που όλη μέρα κάθεται και δεν κάνει τίποτα στο τέλος θα νιώθει μόνιμα κουρασμένος. Από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι δραστήριοι που η δουλειά και γενικότερα η αίσθηση ότι κάνουν κάτι το χρήσιμο τους αναζωογονεί, κατά κάποιο τρόπο τους ξεκουράζει. Τώρα αν πρέπει υποχρεωτικά να βγάλουμε fail τον τάδε διότι αντιπροσωπεύει κάτι που μας ενοχλεί, χαίρω πολύ. Στην Ελλάδα γίνεται συχνά. Όπως επίσης συχνά βάζουμε fail σε έναν άνθρωπο με Ελληνικό όνομα ενώ θα τον θαυμάζαμε αν είχε ξένο όνομα και ήταν ο ίδιος άνθρωπος κάνοντας και λέγοντας τα ίδια πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 19, 2012 #6428 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Δεν είναι Fail. Κάποιος που όλη μέρα κάθεται και δεν κάνει τίποτα στο τέλος θα νιώθει μόνιμα κουρασμένος.Από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι δραστήριοι που η δουλειά και γενικότερα η αίσθηση ότι κάνουν κάτι το χρήσιμο τους αναζωογονεί, κατά κάποιο τρόπο τους ξεκουράζει.Τώρα αν πρέπει υποχρεωτικά να βγάλουμε fail τον τάδε διότι αντιπροσωπεύει κάτι που μας ενοχλεί, χαίρω πολύ. Στην Ελλάδα γίνεται συχνά. Όπως επίσης συχνά βάζουμε fail σε έναν άνθρωπο με Ελληνικό όνομα ενώ θα τον θαυμάζαμε αν είχε ξένο όνομα και ήταν ο ίδιος άνθρωπος κάνοντας και λέγοντας τα ίδια πράγματα.να 'σε καλά που έκανες ξεκάθαρο τον λόγο που είναι fail XDπάω για την ώρα να βρω λίγο νάυλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 19, 2012 #6429 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 να 'σε καλά που έκανες ξεκάθαρο τον λόγο που είναι fail XDπάω για την ώρα να βρω λίγο νάυλονΕπειδή είμαι βλάκας για εξήγησέ μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 19, 2012 #6430 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Επειδή είμαι βλάκας για εξήγησέ μου.Να μη μπερδεύουμε το άυλον με το νάυλον.Γέρων Παΐσιος (1924-1994)Έχει πει και άλλα ωραία ο γέροντας.Η μαύρη γραμμή της πιστωτικής κάρτας-Γέροντα, είναι κακό να έχει κανείς πιστωτικές κάρτες; (Ό Γέροντας, αφού εξέτασε την κάρτα, απάντησε):Όχι ευλογημένε, δεν είναι σφράγισμα αυτό. Άλλα βλέπεις αυτή τη μαύρη γραμμή κάτω από το όνομα; Σου αρέσει να φοράς πένθος χωρίς να έχεις κηδεία;Τα παιδιά που δε θηλάζουνΤα παιδιά που δε θηλάζουν και δε μεγαλώνουν στην αγκαλιά της μάνας τους, γίνονται βλαμμένα, δε στέκουν σταθερά στη ζωή τους και όταν μεγαλώσουν μετά το μπουκάλι του γάλακτος, πιάνουν το μπουκάλι της μπύρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 19, 2012 #6431 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Επειδή είμαι βλάκας για εξήγησέ μου.don't feed the troll Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 19, 2012 #6432 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 don't feed the troll[ame=http://www.youtube.com/watch?v=QvBt2GeSp3o]But Mom.m4v - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 19, 2012 #6433 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Έχει πει και άλλα ωραία ο γέροντας.Έχω ασχοληθεί με τον γέροντα αυτόν στην ζωή μου ολόκληρη, όσο ίσως εσύ σε μία ώρα.Η παραπάνω φράση γιατί είναι fail? Αν πω δέκα βλακείες και ένα σωστό, θα θεωρήσεις και το σωστό βλακεία μόνο και μόνο επειδή το λέω εγώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 19, 2012 #6434 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Έχω ασχοληθεί με τον γέροντα αυτόν στην ζωή μου ολόκληρη, όσο ίσως εσύ σε μία ώρα.Η παραπάνω φράση γιατί είναι fail? Αν πω δέκα βλακείες και ένα σωστό, θα θεωρήσεις και το σωστό βλακεία μόνο και μόνο επειδή το λέω εγώ;δεν ξέρω τι είναι πιο αστείο, το αρχικό humor η η διαδικασία του να προσπαθείς να το καταλάβεις?XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 19, 2012 #6435 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 19, 2012 #6436 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 δεν ξέρω τι είναι πιο αστείο, το αρχικό humor η η διαδικασία του να προσπαθείς να το καταλάβεις? Αυτό που βρίσκω εγώ πάντως αστείο είναι η αδυναμία σου να εξηγήσεις το χιουμοριστικό της καταχώρησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 19, 2012 #6437 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 δεν ξέρω τι είναι πιο αστείο, το αρχικό humor η η διαδικασία του να προσπαθείς να το καταλάβεις?XDΕίπαμε εγώ είμαι ΒΛΑΚΑΣ. Εσύ λοιπόν που τα έχεις καταλάβει όλα βοήθα και εμάς τα καθυστερημένα μυαλά να καταλάβουμε. Χωρίς τρολάρισμα και ειρωνείες αν σου είναι δυνατόν και αν δεν ζητάω πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 19, 2012 #6438 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 (edited) Είπαμε εγώ είμαι ΒΛΑΚΑΣ. Εσύ λοιπόν που τα έχεις καταλάβει όλα βοήθα και εμάς τα καθυστερημένα μυαλά να καταλάβουμε. Χωρίς τρολάρισμα και ειρωνείες αν σου είναι δυνατόν και αν δεν ζητάω πολλά. επειδή μιλάς βρώμικα... ...όχι και ας φάω ban edit: New black humor Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 19, 2012 από dunkel_Stern Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 19, 2012 #6439 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Είπαμε εγώ είμαι ΒΛΑΚΑΣ. Εσύ λοιπόν που τα έχεις καταλάβει όλα βοήθα και εμάς τα καθυστερημένα μυαλά να καταλάβουμε. Χωρίς τρολάρισμα και ειρωνείες αν σου είναι δυνατόν και αν δεν ζητάω πολλά.Το ζήτημα είναι πως ο Παΐσιος έχει καταντήσει απίστευτη καλτ φιγούρα. Πρόσεξε όμως, όχι από τους κριτικούς, αλλά από τους ίδιους τους θρησκόληπτους. Οι ιστορίες που διαδίδονται και πιστεύονται σε πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι από απλά αφελείς μέχρι απύθμενα βλακώδεις. Από πού να πρωτοξεκινήσεις κανείς; Από το ότι είχε για κατοικίδια βατραχάκι και οχιές; Θα μου πεις ok μέχρι εδώ. Δε θα φανταζόμουν όμως ότι σοβαρός άνθρωπος θα διέδιδε "αληθινή" ιστορία όπου μια φορά η οχιά έφαγε το βατραχάκι και ο Παΐσιος όχι μόνο τη διέταξε να το φτύσει αλλά και να κάνει και δύο μέρες νηστεία. Άλλη φορά ο Παΐσιος προσευχόταν για το διάβολο για 7 μέρες και την έβδομη μέρα του βγήκε ένα παιδί και τον κορόιδευε, ενώ του είπε πως "εγώ είμαι ο διάβολος και δε θέλω να σωθώ". Μία άλλη αγαπημένη μου αφορά έναν "άθεο βουδιστή μοναχό" (όπως λέμε ένα μάυρο αλμπίνο ζώο) που είχε ακούσει για τον Παΐσιο στην Άπω Ανατολή και ήρθε να τον συναντήσει. Για να μην τα πολυλογώ ο βουδιστής αιωρείτο για 5 λεπτά δύο μέτρα πάνω από το έδαφος και του λέει ο γέροντας πως οι δυνάμεις του είναι δαιμονικές και απλώνει το χέρι του κάνοντάς τον να μείνει μόνιμα αιωρούμενος μην μπορώντας να ανέλθει και να κατέλθει. Ε, όταν ακούς τέτοιες ιστορίες και βλέπεις ανθρώπους να σταυροκοπιούνται στην αναφορά του ονόματος του Παΐσιου, είναι αδιανόητο. Βέβαια δεν φταίνε μόνο τρίτοι για την καλτιά αυτή. Όταν ο ίδιος λέει ακατανόητα πράγματα και προφητείες (το πένθος στις πιστωτικές, η ανακατάληψη της πόλης από τους Ρώσους μετά από σεισμούς και καταποντησμούς, ο αφανισμός των Τούρκων, όσα μωρά δε θηλάζονται γίνονται αλκοολικοί, ο πολλαπλασιασμός των γλυκών - τα τρία γλυκά πολλαπλασιάστηκαν και κέρασαν 12 επισκέπτες και στο τέλος έμειναν και 3 γλυκά) δε θέλει και πολύ για να καταλάβεις το επίπεδο των λεγομένων του. Εδώ λέγεται ότι μίλαγε ελληνικά σε τουρίστες που είχαν πάει στο Άγιο Όρος (άγγλοι, γερμανοί, γάλλοι) στα ελληνικά και εκείνοι καταλάβαιναν στις γλώσσες τους. Η όλη φήμη γύρω από το πρόσωπο του Παΐσιου είναι αστεία, όχι μόνο αυτά που έλεγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 19, 2012 #6440 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Το ζήτημα είναι πως ο Παΐσιος έχει καταντήσει απίστευτη καλτ φιγούρα. Πρόσεξε όμως, όχι από τους κριτικούς, αλλά από τους ίδιους τους θρησκόληπτους. Οι ιστορίες που διαδίδονται και πιστεύονται σε πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι από απλά αφελείς μέχρι απύθμενα βλακώδεις. Από πού να πρωτοξεκινήσεις κανείς; Από το ότι είχε για κατοικίδια βατραχάκι και οχιές; Θα μου πεις ok μέχρι εδώ. Δε θα φανταζόμουν όμως ότι σοβαρός άνθρωπος θα διέδιδε "αληθινή" ιστορία όπου μια φορά η οχιά έφαγε το βατραχάκι και ο Παΐσιος όχι μόνο τη διέταξε να το φτύσει αλλά και να κάνει και δύο μέρες νηστεία. Άλλη φορά ο Παΐσιος προσευχόταν για το διάβολο για 7 μέρες και την έβδομη μέρα του βγήκε ένα παιδί και τον κορόιδευε, ενώ του είπε πως "εγώ είμαι ο διάβολος και δε θέλω να σωθώ". Μία άλλη αγαπημένη μου αφορά έναν "άθεο βουδιστή μοναχό" (όπως λέμε ένα μάυρο αλμπίνο ζώο) που είχε ακούσει για τον Παΐσιο στην Άπω Ανατολή και ήρθε να τον συναντήσει. Για να μην τα πολυλογώ ο βουδιστής αιωρείτο για 5 λεπτά δύο μέτρα πάνω από το έδαφος και του λέει ο γέροντας πως οι δυνάμεις του είναι δαιμονικές και απλώνει το χέρι του κάνοντάς τον να μείνει μόνιμα αιωρούμενος μην μπορώντας να ανέλθει και να κατέλθει. Ε, όταν ακούς τέτοιες ιστορίες και βλέπεις ανθρώπους να σταυροκοπιούνται στην αναφορά του ονόματος του Παΐσιου, είναι αδιανόητο. Βέβαια δεν φταίνε μόνο τρίτοι για την καλτιά αυτή. Όταν ο ίδιος λέει ακατανόητα πράγματα και προφητείες (το πένθος στις πιστωτικές, η ανακατάληψη της πόλης από τους Ρώσους μετά από σεισμούς και καταποντησμούς, ο αφανισμός των Τούρκων, όσα μωρά δε θηλάζονται γίνονται αλκοολικοί, ο πολλαπλασιασμός των γλυκών - τα τρία γλυκά πολλαπλασιάστηκαν και κέρασαν 12 επισκέπτες και στο τέλος έμειναν και 3 γλυκά) δε θέλει και πολύ για να καταλάβεις το επίπεδο των λεγομένων του. Εδώ λέγεται ότι μίλαγε ελληνικά σε τουρίστες που είχαν πάει στο Άγιο Όρος (άγγλοι, γερμανοί, γάλλοι) στα ελληνικά και εκείνοι καταλάβαιναν στις γλώσσες τους. Η όλη φήμη γύρω από το πρόσωπο του Παΐσιου είναι αστεία, όχι μόνο αυτά που έλεγε.ναι δεν διαφωνεί κανείς αν και η εφεύρεση "πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού" είναι 100% science έτσι? Ξέρω και ένα άλλο με μαγνήτες. Η πλάκα είναι ότι υπάρχει κόσμος θρήσκος που δεν τον ξέρει καν, εσύ όμως φαίνεται να έχεις αποστηθίσει τις ιστορίες κιόλας.Το συγκεκριμένο αστείο που μπήκε ήταν μια χαρά. Όχι κάτι το τρομερά φιλοσοφημένο, αλλά σίγουρα όχι λάθος. Το πραγματικό αστείο είναι ότι απλά ακολουθούμε το trend της εποχής που είναι τα αστεία για τον παΐσιο, και είναι πραγματικά κρίμα που ο dunkel δεν μπορούσε να εξηγήσει, και το ίδιο κρίμα που ούτε εσύ μπορείς να εξηγήσεις το ποστ, αλλά απλά κάνεις μια αναφορά στο συγκεκριμένο meme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts