Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply

Αποφασίζουν να χώσουν σε ένα μπουντρούμι ένα Πόντιο, ένα Γερμανό και ένα Γάλλο και να μην έχουν επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο για όλη τους τη ζωή.Τους επιτρέπουν όμως να πάρουν από ένα αντικείμενο, δικιάς τους επιλογής.

Διαλέγει λοιπόν ο Γερμανός ένα σκάκι. "Μ΄αυτό θα περνάω τον καιρό μου, είναι παιχνίδι που δεν το βαριέσαι ποτέ..."

Ο Γάλλος διαλέγει μια τράπουλα. "Μ΄αυτή μπορείς να παίξεις όχι ένα αλλά πολλά διαφορετικά παιχνίδια και εγώ τα ξέρω όλα. Σίγουρα θα είμαι απασχολημένος για πολλά χρόνια".

Διαλέγει και ο Πόντιος ένα κουτί tampon.

"Καλά ρε" του λένε οι άλλοι δύο, "τι θα κάνεις με αυτό; Χαζός είσαι;"

Και τους απαντάει ο Πόντιος "Τι θα κάνω μ΄αυτό; Διαβάστε εδώ τι γράφει.. Μπορείτε να κάνετε ιππασία, κολύμβηση, ορειβασία, θαλάσσια σπορ..."

δεν ξέρω αν έχει μπει αλλά :crazy_pilot:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=umnPjBbSIgY&feature=player_embedded]newsbomb.gr - Ο Χίτλερ μαθαίνει για το Ελλάδα- Γερμανία - YouTube[/ame]

Πάει ένας Έλληνας σε ένα φαράγγι και φωνάζει

-ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Οπότε ακούγετε από το φαράγγι:

- ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑαααααααα..............

Πάει ένας Άγγλος και λέει:

- GOODMORNING

- GOODMORNIΙΙΙΙNGGgggggg............

Πάει ένας Άραβας και λέει:

- SABAH ALKHAIR

- Τιιιιιιιιιι???????????...............

Καλά ρε [MENTION=2868]Myralis[/MENTION], υπερωρίες στο photoshop κάνατε αυτές τις μέρες στον σύριζα για χάρη της δημαρ? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.