Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply
Χθες το ξημερώματα μπήκαν κλέφτες μέσα στο σπίτι μου και άρχισαν να ψάχνουν για λεφτά. Σηκωθηκα από το κρεβάτι κι αρχισαμε να ψάχνουμε μαζί
lol ρε μ@κ@κες συριζαίοι.... :hehe:

AvIWwiYCIAAH66e.jpg

Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν πετυχημένο.

Οφείλω επίσης να σημειώσω ότι αν η θεωρεία του αστεροειδούς είναι σωστή, τότε μαζί με τους δεινόσαυρους εξαφανίστηκε και περίπου το 90% της χλωρίδας και πανίδας

Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν πετυχημένο.

Οφείλω επίσης να σημειώσω ότι αν η θεωρεία του αστεροειδούς είναι σωστή, τότε μαζί με τους δεινόσαυρους εξαφανίστηκε και περίπου το 90% της χλωρίδας και πανίδας

Μια μλκ και μιση ηταν, μαλλον την εχουν δει καπως. Ελπιζω να μην γινουν υπερφιαλοι σαν τους ΝΔΣΟΚ, γιατι προσωπικα θα παω να κανω προμηθειες σε γιαουρτι για αρχη :p

γεγονός πριν απο λίγο...

διάβαζα μια προσφορά υπολογιστών για μια δημόσια υπηρεσία...και αναφωνώ..

"Τι να τον κάνουν τον Core i3 στο γραφείο;;;"

και απαντάει η κοπέλα μου...

"Ποιος είναι ο Κοραής;;;;"

:hehe:

Τελικά το waterball του Κασιδιάρη στην Δούρου πρέπει να ήταν +++AOE Stun skill.. Δεν εξηγείται τόση παράλυση και από τους τρεις τους εκεί.....

Στα υπόψιν....:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=gsrOICYxDo8&feature=colike]Curious Product to Cope with Receding Hair - YouTube[/ame]

Στα υπόψιν....:p

Ειναι το λεγομενο "τοπικ". Το χρησιμοποιουν πολλοι τηλεαστερες.... Βγαινει σε οτι αποχρωση θες!:banging:

Πρεπει να ειχε βαλει τετοιο ο Κρστιτς στο Final 4 φετος, εκτος και αν ειναι κανει μεταφυτευση μαλλιων οπως ο Ρουνευ.

Αν ποτε μου παντως καραφλιασω θα τα ξυριζω!

Αν ποτε μου παντως καραφλιασω θα τα ξυριζω!

η πιο εύκολη λύση. Αν και είναι σπάσιμο, γιατί θέλει πολύ συχνά ξύρισμα

η πιο εύκολη λύση. Αν και είναι σπάσιμο, γιατί θέλει πολύ συχνά ξύρισμα

Για αυτό είσαι ξυρισμένος?

Πωπω, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, εδώ να τα ψιλοκουρέψω για να δυναμωσουν πρέπει και δεν θέλω. :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.