Dant3 Μάϊος 21, 2012 #5183 Μάϊος 21, 2012 Και οπως ερχεσαι με φορα και περνας με πρασινο σε παιρνουν βολτα οι αλλοι 3 που περνανε με κοκκινο γιατι το "προλαβαινουν"...Επισης true story...
PetrosD Μάϊος 21, 2012 #5186 Μάϊος 21, 2012 Μάνα είναι μόνο μία. Τώρα θα φάει και ένα χέρι ξύλο να μην το ξανακάνει.
narta Μάϊος 21, 2012 #5187 Μάϊος 21, 2012 © ΣταθηςΜε πήρε η φράου Μέρκελ τηλέφωνο!Γύρω στις 8 και 38΄ το πρωί!Από την Τράπεζα, λέω θα είναι, για την καθυστερημένη δόση – ποια όμως απ’ όλες τις τράπεζες και για ποια απ’ όλες τις δόσεις;«Δεν είμαι εδώ», λέω στο τηλέφωνο και το κλείνω. Ξαναχτυπάει το ρημάδι, «δεν είμαι εδώ είπαμε!», ξαναλέω και το ξανακλείνω.Και τότε ακούω τη συσκευή να μου λέει κάτι σαν: «Χακενχόφτεν χέχτερινγκ ντας γκιουντερμπρίνερ!!» - Θεέ μου, λέω! Ακούω φωνές!«Δεν ακούς φωνές!», μου λέει η συσκευή, «ακούς τη φράου Μέρκελ!»«Γιαβόλ», ψιθυρίζω συντετριμμένος και σηκώνω τη συσκευή!«Ντας ιστ Στάζις Σταυρόπουλος;», ακούω μια φωνή υμπεργκρουπενφίρερ να με ρωτάει;«Μανδάμ Μέρκελ;», ψιθυρίζω.«Νάιν Μανδάμ! Ο Τζίπρας είσαι και με λες μανδάμ;»«Νάιν Τσίπρας, μάιν Φιούρερ, Sorry…μάιν, κυρία μου!» της λέω, έτοιμος να παραδοθώ, «εγώ, Στάθης, απλώς Στάθης», ψιθυρίζω ξέπνοος.«Για, Στάζις! Είσαι τεμπέλης, Στάζις;»«Οχι, κυρία μου!»«Θέλεις να βγεις απ’ το ευρώ, Στάζις;»«Οχι εγώ, μάιν ντάμε Μέρκελ, ο Λαφαζάνης», καρφώνω τον Πάνο, καλού κακού, μπας και τη γλιτώσω«Λαφαζάνης καπούτ! Δραγκαζάκις καπούτ! Ράους ΣΥΡΙΖΑ!»«Κι εγώ τους τα λέω, αλλά δεν με ακούνε, οι συνιστώσες μάιν καπιτέν!», παίρνω θάρρος.«Σκασμός!»«Μπογιουρούμ», της κάνω.«Παρντόν;»«Με συγχωρείτε! Αλλά όλο τούρκικα και γερμανικά ακούω τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, καμιά φορά τα μπερδεύω...»«Σκασμός!»«Γιαβόλ!»«Στάζις...»«Διατάξτε!»Σιωπή στο ακουστικό. Μόνον η ανάσα της κυρίας Μέρκελ ακούγεται! Η προσπάθειά της να κάνει υπομονή μαζί μου είναι εμφανής – τη νιώθω, δάκρυα μου ανεβαίνουν στα μάτια, «Στάζις», μου λέει,«το Σύνταγμα»...«Ποιο Σύνταγμα;» τη διακόπτω όλο χαρά, «το Σύνταγμα Βάφεν Ες Ες Εντελβάις;! Ξανάρχεται η Παντσερντιβιζιόν Εντελβάις;»«Νάιν, ηλίτιε! Το Ελληνικό Σύνταγμα!»«Τι το Ελληνικό Σύνταγμα;» ρωτάω όσο πιο προσεκτικά μπορ«Παπούλιας!», μου λέει η κυρία Μέρκελ. «Είπα στον Πρόεδρο ντης Ντημοκρατίας σας να τηρήσετε το Ζύνταγμά σας και να κάνετε Ντημοφήφισμα αν θέλετε να σας μπαίρνω τηλέφωνο να σας λέω ντι να γκάνετε ή όχι».Ηταν η σειρά μου να σωπάσω. Εντρομος! Ψιθύρισα: «Μάλλον κάποιο πρόβλημα υπάρχει, καλή μου κυρία. Εγώ Στάθης, νάιν Παπούλιας, μας συμβαίνει κάτι σαν σπασμένο τηλέφωνο...».«Σπασμένο τηλέφωνο σπάσω σπασμένο κεφάλι σου, σβάιν!» ακούω την Καγκελάριο να ουρλιάζει και να μου κλείνει το τηλέφωνο καταπρόσωπο!«Αντε από ‘κει, κυρά μου!», της λέω! «Σε ποιον μιλάς έτσι; Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»Τσιμουδιά η συσκευή.«Α, να χαθείτε, παλιογερμαναράδες!», προσθέτω, και πάω στην κουζίνα να φτιάξω καφέ και να ταΐσω τον Μπαλλάκια, τον γάτο μου, όταν ξαναχτυπάει το τηλέφωνο.«Α, δεν υποφέρεσθε», φωνάζω και σηκώνω το ακουστικό έτοιμος για καβγά!«Γιαβόλ, φράου Μέρκελ», λέω όσο πιο γλυκά μπορώ.«Ποια Μέρκελ; Από την Τράπεζα Τάδε είμαστε! Ο κ. Σταυρόπουλος;»Φτου!«Βεβαίως!», λέω ψύχραιμα. «Μόλις τώρα μιλούσα με την κυρία Μέρκελ! Μέρκελ! Ξέρετε, την καγκελάριο της Γερμανίας! Κολλητή μου! Τι με θέλετε; Για εκείνο το δανειάκι; Αυτό συζητούσα και με τη συντρόφισσα Μέρκελ! – μήπως μπορούμε να κάνουμε καμιά ρυθμισούλα;».«Νάιν!» μου λέει ξερά η υπάλληλος!«Πόρκα μιζέρια!», αναστενάζω.«Τι; Καταρρέει και η Ιταλία;»«Ορίστε;»«Παιδιά», ακούω μέσα απ’ το τηλέφωνο την υπάλληλο να φωνάζει, «έχω εδώ έναν μαλάκα που μιλάει με τη Μέρκελ και μου λέει ότι καταρρέει η Ιταλίααααα!!!» ΥΓ.: Αν με πάρει ο Κρούγκμαν να μάθει για το ντόμινο που άρχισε, δεν είμαι εδώ...!
Lakisss Μάϊος 21, 2012 #5188 Μάϊος 21, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=wlcLKibzwKw&feature=colike]Russian Guys Try To Own Urainian Cop, Get Royally Pwned. - YouTube[/ame]
astrolabos Μάϊος 21, 2012 #5189 Μάϊος 21, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=il-W-1Jan8s]Φταίει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - YouTube[/ame]
Lakisss Μάϊος 21, 2012 #5192 Μάϊος 21, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=wiZCJkMxujc&feature=colike]Takis Plakias vs Ennio Morricone (El Paso) / Kolomodia Artas 08/09/11 - YouTube[/ame]
karmen1983 Μάϊος 21, 2012 #5193 Μάϊος 21, 2012 Αληθινό περιστατικό σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας (Lakisss κιχ το ξέρεις ) Ενα ωραίο μεσημέρι μπαίνει μέσα στο βιβλιοπωλείο μία η οποία ήταν κουκλάρα κυριολεκτικά. Αντι να πάει ο πωλητής/πωλήτρια τον/την κάνει στην πάντα ο υπεύθυνος πωλήσεων (σκεπτόμενος σιγά μην σας την αφήσω κουφάλες ) Πάει κοντά της και αρχίζει ένας διάλογος -Καλό σας μεσημέρι κυρία μου. Τι μπορώ να κάνω για σας; -Γεια σας θα ήθελα να εξοπλίσω την βιβλιοθήκη του γιου μου γμτ σκέφτεται ο υπεύθυνος πότε πρόλαβε και παντρεύτηκε και έκανε και γιο?????:rant: -Βεβαίως κυρία μου. Που έχει κλίση ο μικρός; Ειναι πρακτικό μυαλό ή θεωρητικό; -Φιλοσοφία (απαντάει μονολεκτικά η κυρία) Την κοιτάει ο υπεύθυνος ακόμα καλύτερα και την κόβει για 30 άντε 32max. Πάνε στα βιβλία για παιδιά έως 5 ετών. Αυτή εδώ η σειρά νομίζω είναι ότι καλύτερο για τον μικρό σας της λέει. Κοιτάει αυτή τα βιβλία, ξεφυλλίζει ένα δύο τόμους και μετά απο κανένα 5λεπτο του λέει -Οχι όχι αυτά είναι πολύ απλά. Θέλω κάτι πιο προχωρημένο Χμμμμ.... Ο υπεύθυνος σκέφτεται μάλλον παντρεύτηκε μικρή. Την πάει σε παιδιά έως 9 ετών και της δείχνει άλλη μία σειρά βιβλίων. Ξεφυλλίζει η κυρία και....... -Οχι όχι δεν καταλάβατε καλά αυτά είναι πολύ απλά. Θέλω κάτι πιο προχωρημένο. Αι σιχτίρ λέει ο υπεύθυνος πόσο χρονών παντρεύτηκε; Επόμενη προσπάθεια για παιδιά έως 12ετών και νέα σειρά με βιβλία για να ξεφυλλίσει η κυρία. Μετά απο 5 λεπτά... -Καλή φαίνεται αλλά νομίζω κάτι πιο προχωρημένο θα ήταν ότι έπρεπε Τρελαμένος ο υπεύθυνος πωλήσεων με αναστεναγμό και ταυτόχρονα μεγάλη δόση απορίας της λέει -Συγνώμη κυρία μου. ΠΟΣΟ χρονών είναι ο γιος σας; Απάντηση -Μα δεν έχει γεννηθεί ακόμα (όλα τα λεφτά ήταν να βλέπατε την φάτσα του υπεύθυνου ) :suicide2::suicide2::suicide2:
karmen1983 Μάϊος 21, 2012 #5195 Μάϊος 21, 2012 αυτη η κουκλαρα ησουν εσυ? όχι βρε θα έλεγα ΚΑΡΑκουκλάρα Είχα την τιμή να είμαι σε έναν πάγκο απέναντι απο τον υπεύθυνο και να τον βλέπω φάτσα
yanni Μάϊος 21, 2012 #5196 Μάϊος 21, 2012 Βασικά δεν θα έλεγες "30 άντε 32max". "29.5 άντε 29.9max" μπορεί, αλλά 30-32 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
karmen1983 Μάϊος 21, 2012 #5198 Μάϊος 21, 2012 μου βάζεις δύσκολα Θα πρέπει να στηριχτείς στο λόγο μου
dunkel_Stern Μάϊος 21, 2012 #5199 Μάϊος 21, 2012 τώρα θα απαντούσα, αλλα θα με πούνε μισογύνη και σεξιστή
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.