PetrosD Απρίλιος 9, 2012 #4321 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 και θα μετακινείτε ουρανοξύστες.Καινούριοι επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας! Μεταφορές-μετακομίσεις, μεταφέρω τα έπιπλά σας από τον 5ο όροφο χωρίς γερανάκι! Τιμαί λογικαί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Απρίλιος 9, 2012 #4322 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 μου θυμίζει εποπίνες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 9, 2012 #4323 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 9, 2012 #4324 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 μου θυμίζει εποπίνες!!! Να σου πω, εσύ διακοπές πήγες ή στρατό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Απρίλιος 9, 2012 #4325 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 μας πάνε πέρα δώθε ρε. για κάποιο λόγο δνε λένε να μας στείλουν καστελόριζο. είμαι μία βδομάδα τώρα στο πήγαινε έλα και σήμερα μας ξαπόστειλαν για άδεια πάσχα. 19 του μήνα λένε οτι θα πάμε... για να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 9, 2012 #4326 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 μας πάνε πέρα δώθε ρε. για κάποιο λόγο δνε λένε να μας στείλουν καστελόριζο. είμαι μία βδομάδα τώρα στο πήγαινε έλα και σήμερα μας ξαπόστειλαν για άδεια πάσχα. 19 του μήνα λένε οτι θα πάμε... για να δούμεKAI EΣENA ΣE XAΛAEI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 9, 2012 #4327 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=KaPjp3YnGho&feature=colike]Εκφωνητής βλέπει ΑΕΛ αντί ΑΠΟΕΛ και εξοργίζεται on air - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 9, 2012 #4328 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 9, 2012 #4329 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Απρίλιος 10, 2012 #4330 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Παλιο αλλα καλο. Λογω Πασχα το παραθετωΗ εικονα ειναι μετριοτατη αλλα ο ηχος καλυτερος στο 1ο το οποιο εχει μικροτερη διαρκεια[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uJKye7J3-54]Terminator-Jesus MAD TV [/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=Qnq7N6X4x84]Terminator Parody - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 10, 2012 #4331 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Με το που κοντοζυγώνουν γιορτές κάτι παθαίνετε με τον Χριστό... Αφήστε να περάσουν τουλάχιστον και ξεσπάτε μετά, μεγάλη βδομάδα είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 10, 2012 #4332 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Τους βάζει ο Σατανάς Γι'αυτό θα "εξαγνίσω" όποιον ξαναβάλει κάτι που προκαλεί το θρησκευτικό αίσθημα τη μεγάλη βδομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 10, 2012 #4333 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=u7GzApUGJ3o&feature=colike]Largest Rube Goldberg Machine: Purdue team set new world record (2012) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 10, 2012 #4334 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Με το που κοντοζυγώνουν γιορτές κάτι παθαίνετε με τον Χριστό... Αφήστε να περάσουν τουλάχιστον και ξεσπάτε μετά, μεγάλη βδομάδα είναι...Έχει μεγαλύτερη επίδραση το ψηφιακό βιάγκρα αυτή την περίοδο :baby: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 10, 2012 #4335 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Τους βάζει ο ΣατανάςΓι'αυτό θα "εξαγνίσω" όποιον ξαναβάλει κάτι που προκαλεί το θρησκευτικό αίσθημα τη μεγάλη βδομάδα Με το που κοντοζυγώνουν γιορτές κάτι παθαίνετε με τον Χριστό... Αφήστε να περάσουν τουλάχιστον και ξεσπάτε μετά, μεγάλη βδομάδα είναι... Δίκιο έχεις. Εκ μέρους μου, με συγχωρείς. Την βρήκα αστεία και δεν υπήρχε πρόθεση για θρησκευτική επίθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Απρίλιος 10, 2012 #4336 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Με το που κοντοζυγώνουν γιορτές κάτι παθαίνετε με τον Χριστό... Αφήστε να περάσουν τουλάχιστον και ξεσπάτε μετά, μεγάλη βδομάδα είναι...Εδω χθες εδειχνε στον αντ1 τον τζισους να κουτουπωνει το μαρακι (The Last Temptation of Christ) to terminator parody σας πειραξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 10, 2012 #4337 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Με το που κοντοζυγώνουν γιορτές κάτι παθαίνετε με τον Χριστό... Αφήστε να περάσουν τουλάχιστον και ξεσπάτε μετά, μεγάλη βδομάδα είναι...Εβδομάδα "Μη μου Άπτου" είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 10, 2012 #4338 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Παίδες, ώρες ώρες είστε χειρότεροι από αυτά που κοροϊδεύετε. Αν δεν μπορείτε να σεβαστείτε κάτι τόσο απλό και να κάνετε μία εβδομάδα υπομονή τι να σας πω. Απλά, προσβάλλετε τους συν-φορουμίτες σας γελοιοποιώντας τα πιστεύω τους επιδεικτικά. Ακόμα και τώρα που για αυτούς είναι μία εβδομάδα που το πιστεύω τους είναι αυξημένο καθημερινά. Τα έχουμε συζητήσει πολλάκις, αλλά ο στοιχειώδης σεβασμός δεν βλάπτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 10, 2012 #4339 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Εβδομάδα "Μη μου Άπτου" είναι;Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 10, 2012 #4340 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 ...τον τζισους να κουτουπωνει το μαρακι ... Από το αριστούργημα του Καζαντζάκη, αυτό κατάλαβες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts