Wizard! Φεβρουάριος 28, 2012 #3461 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Δείτε τα αποτελέσματα και θα καταλάβετε γιατί το βάζω στα ανέκδοτα..tromaktiko: Μεγάλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση - ΕΚΛΟΓΕΣ 2012Ά, και προφανώς δεν σας καλώ να ψηφίσετε..Το είδα το πρωί. Πολύ λογικά αποτελέσματα. Ναι μεν είναι πολύ μεγαλύτερο δείγμα από τα 1000 άτομα που κάνουν οι δημοσκοπήσεις των καναλιών, αλλά το εν λόγω site έχει συγκεκριμένο κοινό, οπότε περιορισμένο δείγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Φεβρουάριος 28, 2012 #3462 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Το είδα το πρωί. Πολύ λογικά αποτελέσματα. Ναι μεν είναι πολύ μεγαλύτερο δείγμα από τα 1000 άτομα που κάνουν οι δημοσκοπήσεις των καναλιών, αλλά το εν λόγω site έχει συγκεκριμένο κοινό, οπότε περιορισμένο δείγμα.Βασικά κάτι πιο περίεργο παίζει, το σύστημα είναι από "polldaddy", αλλά η ίδια ψηφοφορία έχει πάει παντού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Φεβρουάριος 28, 2012 #3463 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Είναι ο Τοτός στην τάξη και κλασσικά κάνει φασαρία,γελάει, πετάει χαρτάκια κλπ.Κάποια στιγμή αγανακτεί ο δάσκαλος και του λέει: -Τοτέ αυτό ήταν,δεν πάει άλλο,θα σε βγάλω έξω -Εντάξει κύριε,αλλά κερνάτε εσείς Ειμαι σπιτι τωρα και χτυπαει το κουδουνι... Ανοιγω και τι να δω...? Η γυναικα του γειτονα, η απολυτη φαντασιωση!! Η κρυφη μου επιθυμια... -Γεια σου γειτονα, μου λεει... -Γεια σου ρε Τζινα, εγινε κατι? -Οχι, οχι... να μωρε απλα.... εχω τρελη ορεξη για σεξ!!!....εισαι διαθεσιμος? -Σε παρακαλω...! ...για αυτο ειναι οι γειτονες!! ...οτι γουσταρει το Τζινακι!! -Ωραια, θα σου φερω να μου κρατησεις τα παιδια για δυο-τρεις ωριτσες.... Ενα μπουκαλι νερο περιμενει υπομονετικα στο μαιευτηριο... Καποια στιγμη βγαινει μια νοσοκομα και του λεει: - Συγχαρητηρια , ειναι ζαγορι...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 28, 2012 #3464 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Και ο Μακρυγιάννης, ανορθόγραφος ήταν Όχι από επιλογή. Αν είχε πάει δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο και πανεπιστήμιο, αντί να τρέχει στα βουνά με το καριοφίλι είμαι σίγουρος ότι ορθογραφία τουλάχιστον θα είχε μάθει. Απ'την άλλη, και τα παλληκάρια στη φωτό αντί να πηγαίνουν 12+ χρόνια σχολείο, μπορεί να 'παίζουν πόλεμο' ... ή τίποτα άλλο. Ας μου απονείμω ένα :OT: και πάω παρακάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 28, 2012 #3465 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Δεν κρίνουμε τις πράξεις από την ορθογραφία, όμως. Οι πολιτικές πράξεις κρίνονται και απαντώνται στο ίδιο επίπεδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Φεβρουάριος 28, 2012 #3466 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Φεβρουάριος 28, 2012 #3467 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 [MENTION=10521]jesus[/MENTION] στα Abercrombie έχει πολυθρόνες και τραπεζάκι (κανονικό σαλόνι) γιατί μας καταλαβαίνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Φεβρουάριος 28, 2012 #3468 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Δεν παλεύεται αλλιως αν κανεις το λαθος να συνοδεύσεις γυναικα στα ψωνια της. Λες και ειμαι μερες στην ερημο και βλεπω ξαφνικα μπροστα μου μια οαση νιωθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 28, 2012 #3469 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Μόλις την είδα στην τουβου. Τρελό λολ[ame=http://www.youtube.com/watch?v=F53FmcsRzxg]NEO WIND F2G ΤΡΑΠΕΖΑ - ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 28, 2012 #3470 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Πολυ καλο! Πανε οι καιροι που ηταν με νοημα τα εργα και οι σειρες και σαπιες οι διαφημισεις τωρα συμβαινει το αντιθετο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 28, 2012 #3471 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Μου θύμισε Dog Day Afternoon.Ωραία διαφήμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 28, 2012 #3472 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Τι έχει 13 δόντια και 60 πόδια; Η πρώτη σειρά στο Μέγαρο Μουσικής.. Ακόμα δεν μου το εξηγήσατε και περιμένω απάντηση. Αυτό είναι από κάποια παλιά αμερικάνικη σειρά; Ποιά είναι τα άτομα (η κοπέλα για την ακρίβεια); Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 28, 2012 #3473 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Καρουζελ! Καπου το 90 στο κρατικο!Μεξικανικη η κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Φεβρουάριος 28, 2012 #3474 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 (edited) Αυτό είναι από κάποια παλιά αμερικάνικη σειρά; Ποιά είναι τα άτομα (η κοπέλα για την ακρίβεια); Φανταζομαι πλακα κανεις. Αν οχι απαιτω foroum ban. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ejxcyAQij18]Carrusel (greek opening) - YouTube[/ame] Που μεγαλωσες ρε φιλε σοβαρα.. Με αυτα μεγαλωσαμε μαμω την κοινωνία μου Με την δασκαλα ακομα ειμαι ερωτευμενος. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 28, 2012 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 28, 2012 #3475 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Συγνώμη παιδιά, είμαι λίγο μεγαλύτερος, μεγάλωσα με ΚΙΤΤ και Ντιουξ.Τώρα που είδα το τρέιλερ, κάτι μου θύμησε, ειδικά η δασκάλα. Αλλά και πάλι τα 2 παιδιά της φωτογραφίας δεν φαίνονται σε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 28, 2012 #3476 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Google: Ludwika Paleta Για τον άλλο δε με νοιάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Φεβρουάριος 28, 2012 #3477 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Αχαχαχαχαχαχαχα επος μου ρθε και η μανα μου με την μια στο μυαλο να τρεχει σαν τρελη και ελιωσα στο γελιο:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 28, 2012 #3478 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 :hehe::hehe::hehe::hehe: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=EHZ3fltS7xg]Carrusel [greek]~Ο Σιρίλο πατάει πόδι στη Μαρία Χουακίνα!!! - YouTube[/ame] :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Φεβρουάριος 28, 2012 #3479 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Συγγνώμη αλλά αρκετά με τους ερασιτεχνισμούς [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 28, 2012 #3480 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Ακόμα δεν μου το εξηγήσατε και περιμένω απάντηση.Πχ[http://www.painetworks.com/photos/hl/hl1068.JPG+http://images.fineartamerica.com/images-medium/toothless-lady-don-wolf.jpg] x 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts