defiant Φεβρουάριος 21, 2012 #3341 Φεβρουάριος 21, 2012 ψιλοκαμενο[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9VC613BFSaY]KATHIMERINES ISTORIES - YouTube[/ame]
EraserheadX Φεβρουάριος 21, 2012 #3346 Φεβρουάριος 21, 2012 ένας φίλος έμαθε οτι θα γίνει πατέρας και του κάνουμε πλάκα με memes του στυλ: Έχει κανείς τίποτα αντίστοιχο;
Havic Φεβρουάριος 21, 2012 #3347 Φεβρουάριος 21, 2012 Εγώ πάλι έχω δει πολλούς μοτοσυκλετιστές σαν τον εν λόγω ποδηλάτη, οι οποίοι πιστεύουν ότι ο δρόμος τους ανήκει και οι αυτοκινητιστές πρέπει να τους ανοίγουν και δρόμο λες και έχουν προτεραιότητα αντίστοιχη ενός ασθενοφόρου. Σε καμιά περίπτωση δεν θα δώσω δίκιο στον ποδηλάτη την στιγμή που είναι μέσα στον δρόμο και όχι σε κάποια λωρίδα ειδικά για ποδήλατα. Το ότι δεν υπάρχουν λωρίδες για ποδήλατα δεν είναι λάθος τον ποδηλατών και δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κυκλοφορούν, στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ, ο συγκεκριμένος πρώτα πάει πάνω στη διαχωριστική γραμμή, χώνετε ανάμεσα στα αμάξια και μετά θυμάται ότι είναι κανονικό όχημα και δικαιούται τον χώρο που του αναλογεί.
o polonos Φεβρουάριος 21, 2012 #3349 Φεβρουάριος 21, 2012 Εγώ πάλι έχω δει πολλούς μοτοσυκλετιστές σαν τον εν λόγω ποδηλάτη, οι οποίοι πιστεύουν ότι ο δρόμος τους ανήκει και οι αυτοκινητιστές πρέπει να τους ανοίγουν και δρόμο λες και έχουν προτεραιότητα αντίστοιχη ενός ασθενοφόρου. Σε καμιά περίπτωση δεν θα δώσω δίκιο στον ποδηλάτη την στιγμή που είναι μέσα στον δρόμο και όχι σε κάποια λωρίδα ειδικά για ποδήλατα. Ναι και επειδη εχετε πηξει εσεις στη κινηση πρεπει να κατσουμε κ εμεις εκει να σας κραταμε παρεα ? :fist: Οταν ειμαι με το αμαξι και βλεπω πισω μηχανη που προσπαθει να περασει του ανοιγω δρομο. Οταν ειμαι με τη μηχανη οι περισσοτεροι ανοιγουν δρομο η απλα κλεινουν τον καθρεπτη να περασουν οι μηχανες. Που ειναι το περιεργο ?
Chosen Φεβρουάριος 21, 2012 #3350 Φεβρουάριος 21, 2012 I tried to watch Game of Thrones and this is what happened - The Oatmeal
deninho Φεβρουάριος 21, 2012 #3352 Φεβρουάριος 21, 2012 Αυτά τα πράγματα καλό είναι να μη γίνονται, για αυτό την έβαλα εδώ αυτήν την εικόνα
jesus Φεβρουάριος 21, 2012 #3353 Φεβρουάριος 21, 2012 H photo με τον χογκαν και η photo με τον μπους τα σπανε:dance3:
minast Φεβρουάριος 21, 2012 #3354 Φεβρουάριος 21, 2012 Ναι και επειδη εχετε πηξει εσεις στη κινηση πρεπει να κατσουμε κ εμεις εκει να σας κραταμε παρεα ? :fist: Οταν ειμαι με το αμαξι και βλεπω πισω μηχανη που προσπαθει να περασει του ανοιγω δρομο. Οταν ειμαι με τη μηχανη οι περισσοτεροι ανοιγουν δρομο η απλα κλεινουν τον καθρεπτη να περασουν οι μηχανες. Που ειναι το περιεργο ? Όλοι έχουμε αρκετά να πούμε, και από τις δύο πλευρές της εξίσωσης. Μια και υπάρχει το thread, να προτείνω να μεταφερθούν εκεί όσοι ενδιαφέρονται να το συνεχίσουν? http://www.thelab.gr/off-topic/podilato-thread-65113.html
Chosen Φεβρουάριος 21, 2012 #3357 Φεβρουάριος 21, 2012 Έλιωσα![ame=http://www.youtube.com/watch?v=cV6kxQYGVs0]A little AA battery trick they don't want you to know... - YouTube[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.