filthy_dwarf Φεβρουάριος 20, 2012 #3281 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 ααααχ καλά του έκανε. πόσο εκνευριστικοί αυτοί που μονίμως χώνονται και αλλάζουν λωρίδες στο έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 20, 2012 #3282 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 ααααχ καλά του έκανε. πόσο εκνευριστικοί αυτοί που μονίμως χώνονται και αλλάζουν λωρίδες στο έτσι Εγώ πάλι έχω δει πολλούς μοτοσυκλετιστές σαν τον εν λόγω ποδηλάτη, οι οποίοι πιστεύουν ότι ο δρόμος τους ανήκει και οι αυτοκινητιστές πρέπει να τους ανοίγουν και δρόμο λες και έχουν προτεραιότητα αντίστοιχη ενός ασθενοφόρου. Σε καμιά περίπτωση δεν θα δώσω δίκιο στον ποδηλάτη την στιγμή που είναι μέσα στον δρόμο και όχι σε κάποια λωρίδα ειδικά για ποδήλατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Φεβρουάριος 20, 2012 #3283 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Idiot Thief Exploded Himself by Peeing on a Power Transformer:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 20, 2012 #3284 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Εγώ πάλι έχω δει πολλούς μοτοσυκλετιστές σαν τον εν λόγω ποδηλάτη, οι οποίοι πιστεύουν ότι ο δρόμος τους ανήκει και οι αυτοκινητιστές πρέπει να τους ανοίγουν και δρόμο λες και έχουν προτεραιότητα αντίστοιχη ενός ασθενοφόρου. Σε καμιά περίπτωση δεν θα δώσω δίκιο στον ποδηλάτη την στιγμή που είναι μέσα στον δρόμο και όχι σε κάποια λωρίδα ειδικά για ποδήλατα. το θεμα ειναι οτι οι πιο πολλοι περνανε τις μηχανες για ποδηλατα με κυλινδρο.δεν ειναι ετσι.κανονικα εχει τα ιδια 'δικαιωματα' στο δρομο με το αυτοκινητο.αντε να το εξηγησεις στον ελληναρα με το suv που θα κορναρει στον αλλο μπροστα με το μηχανακι για να του ανοιξει δρομο... βεβαια το ιδιο γινεται ακομα και μεταξυ μικρης-μεγαλης μηχανης(και αντιστοιχα ακριβου-'φθηνιαρικου' αυτοκινητου),οποτε τι να λεμε τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 20, 2012 #3285 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 [MENTION=188]yanni[/MENTION] : Κάπου διάβαζα ΚΟΚ για ποδήλατα. Φυσικά και οι ποδηλάτες πάνε στο δρόμο. Μάλιστα ΠΡΕΠΕΙ να πας στην μέση του δρόμου και όταν μαζέψεις μία καλη ουρά πίσω, περιμένεις λίγο στην άκρη να αποσυμφοριστεί ο δρόμος και συνεχίζεις. Αν το βρω θα το ποστάρω...στο άλλο thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Φεβρουάριος 20, 2012 #3286 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Πράγματι τα ποδήλατα έχουν κάθε δικαίωμα να βρίσκονται στο δρόμο, κανονικότατα, όπως και κάθε άλλο μέσο μεταφοράς αναγνωρισμένο από τον ΚΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 21, 2012 #3287 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Φεβρουάριος 21, 2012 #3288 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 (edited) hello.. yes, this is dog! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=hHM6G9_SWuo]funny phoning dog - labs can talk - YouTube[/ame] [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 21, 2012 από kazabubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 21, 2012 #3289 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Φεβρουάριος 21, 2012 #3290 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 ψιλοκαμενο[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9VC613BFSaY]KATHIMERINES ISTORIES - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 21, 2012 #3291 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 21, 2012 #3292 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Πρέπει να είναι πάρα πολλές Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Φεβρουάριος 21, 2012 #3293 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Αυτη δεν μοιαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 21, 2012 #3294 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Be safe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Φεβρουάριος 21, 2012 #3295 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 ένας φίλος έμαθε οτι θα γίνει πατέρας και του κάνουμε πλάκα με memes του στυλ: Έχει κανείς τίποτα αντίστοιχο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Φεβρουάριος 21, 2012 #3296 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Εγώ πάλι έχω δει πολλούς μοτοσυκλετιστές σαν τον εν λόγω ποδηλάτη, οι οποίοι πιστεύουν ότι ο δρόμος τους ανήκει και οι αυτοκινητιστές πρέπει να τους ανοίγουν και δρόμο λες και έχουν προτεραιότητα αντίστοιχη ενός ασθενοφόρου. Σε καμιά περίπτωση δεν θα δώσω δίκιο στον ποδηλάτη την στιγμή που είναι μέσα στον δρόμο και όχι σε κάποια λωρίδα ειδικά για ποδήλατα. Το ότι δεν υπάρχουν λωρίδες για ποδήλατα δεν είναι λάθος τον ποδηλατών και δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κυκλοφορούν, στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ, ο συγκεκριμένος πρώτα πάει πάνω στη διαχωριστική γραμμή, χώνετε ανάμεσα στα αμάξια και μετά θυμάται ότι είναι κανονικό όχημα και δικαιούται τον χώρο που του αναλογεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Φεβρουάριος 21, 2012 #3297 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 (edited) Black humor NSF?? wtf Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 21, 2012 από Havic Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 21, 2012 #3298 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Εγώ πάλι έχω δει πολλούς μοτοσυκλετιστές σαν τον εν λόγω ποδηλάτη, οι οποίοι πιστεύουν ότι ο δρόμος τους ανήκει και οι αυτοκινητιστές πρέπει να τους ανοίγουν και δρόμο λες και έχουν προτεραιότητα αντίστοιχη ενός ασθενοφόρου. Σε καμιά περίπτωση δεν θα δώσω δίκιο στον ποδηλάτη την στιγμή που είναι μέσα στον δρόμο και όχι σε κάποια λωρίδα ειδικά για ποδήλατα. Ναι και επειδη εχετε πηξει εσεις στη κινηση πρεπει να κατσουμε κ εμεις εκει να σας κραταμε παρεα ? :fist: Οταν ειμαι με το αμαξι και βλεπω πισω μηχανη που προσπαθει να περασει του ανοιγω δρομο. Οταν ειμαι με τη μηχανη οι περισσοτεροι ανοιγουν δρομο η απλα κλεινουν τον καθρεπτη να περασουν οι μηχανες. Που ειναι το περιεργο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 21, 2012 #3299 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 I tried to watch Game of Thrones and this is what happened - The Oatmeal Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 21, 2012 #3300 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts