YDinopoulos Οκτώβριος 25, 2011 #181 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Ενα τετοιο ειχε το Master System II της Sega (~1993)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Οκτώβριος 25, 2011 #182 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 If you know what this is, you're getting old ΠΑΝΤΑ με χτύπαγε το ρεύμα όταν μετακινούσα το διακοπτάκι. :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 25, 2011 #183 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 κάνοντας ένα RMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 25, 2011 #184 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 tv modulator είναι το παραπάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 25, 2011 #185 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Έλα να βγούν και λίγο από την κουζίνα οι γυναίκες...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bGJSEEx2pXc]Contrex - Contrexperience (English Version) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 25, 2011 #186 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Chuck Norris' grave Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 25, 2011 #187 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Τότε γιατί του έκαναν μνήμα; :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 25, 2011 #188 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 υπόμνημα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 25, 2011 #189 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=S5o8DFfYHS4]Planes trains & automobiles car rental - This is the greatest scene from a movie ever! By far! - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 25, 2011 #190 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 tv modulator είναι το παραπάνω?Ο χαρακτήρας μου θυμίζει Hyperbole and a half. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 25, 2011 #191 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Ο χαρακτήρας μου θυμίζει Hyperbole and a half.???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 25, 2011 #192 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=xnCRNrrLyRc[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 25, 2011 #193 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 When you see it... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 25, 2011 #194 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Οκτώβριος 25, 2011 #195 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 If you know what this is, you're getting old Μηπως μεγαλωσαμε??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 25, 2011 #196 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 1o Πηγαίνει ο διευθυντής μιας εταιρείας που κατασκευάζει καρφιά, με το όνομα Μανταλάκας, σε μια διαφημιστική εταιρεία για να προωθήσει το προϊόν του. Αφού τον ρωτάει ο Marketing Manager της διαφημιστικής κάποια πράγματα, του λέει να ξαναπεράσει σε μια βδομάδα γιατί θα έχει έτοιμο το σποτάκι της διαφήμισης. Πράγματι, πηγαίνει την επόμενη βδομάδα ο διευθυντής στη διαφημιστική εταιρεία, και τον βάζουν να παρακολουθήσει το σποτάκι. Αυτό παρουσίαζε το Χριστό πάνω στο σταυρό και τελείωνε με τη φράση: «Για δουλειά στο τάκα τάκα, μόνο πρόκες Μανταλάκα». Ο διευθυντής, σοκαρίστηκε και τους εξέφρασε τον προβληματισμό του για την απήχηση που θα είχε το σποτάκι στο χριστιανικό πληθυσμό κλπ. Ο manager της διαφημιστικής προβληματίστηκε και του είπε να περάσει πάλι την επόμενη εβδομάδα να παρακολουθήσει ένα άλλο σποτάκι που θα έφτιαχναν. Ξαναπηγαίνει την επόμενη βδομάδα ο διευθυντής στη διαφημιστική εταιρεία και τον βάζουν να παρακολουθήσει το σποτάκι. Αυτό παρουσίαζε πάλι το Χριστό πάνω στο σταυρό και τελείωνε με τη φράση: «Η δουλειά είναι μια πλάκα, με τις πρόκες Μανταλάκα». Τσαντίζεται τότε ο διευθυντής και λέει στον τύπο από τη διαφημιστική: - Θέλω ένα σποτάκι που να μην παριστάνει το Χριστό πάνω στο σταυρό. Ξεκολλήστε από αυτή την ιδέα γιατί δε θα πουλήσουμε ούτε ένα καρφί. - ΟΚ, του απαντά ο μαρκετίστας κατάλαβα τι ακριβώς ζητάτε. Την άλλη εβδομάδα θα σας έχουμε ό,τι ζητάτε. Πάει λοιπόν την επόμενη εβδομάδα ο διευθυντής επιφυλακτικός για να δει το νέο σποτ που του υποσχέθηκαν. Αυτό που παρουσίαζε ήταν ο Χριστός που έτρεχε μακριά από το σταυρό και το σποτ τελείωνε με δύο Ρωμαίους στρατιώτες να λέει ο ένας στον άλλον: «Και του τό ’πα του μαλάκα, μόνο πρόκες Μανταλάκα!». 2ο Μόλις είχα καθήσει, όταν ακούω μία φωνή από δίπλα να μου λέει: - "Γειά σου, τι γίνεται"; Δεν συνηθίζω ν' αρχίζω συζήτηση στην τουαλέτα, αλλά δεν ξέρω τι μ' έπιασε κι απάντησα, λίγο σαστισμένος - "Μια χαρά!" Κι ο άλλος λέει: - "Και τι κάνεις;" - "Ε, ό,τι κι εσύ, ταξιδεύω!" Ενώ να προσπαθώ να καταλάβω το νόημα των ερωτήσεων, αυτός συνεχίζει - "Μπορώ να έρθω από κει;" Κάπου εκεί η κατάσταση έδεχνε να ξεφεύγει, οπότε προσπάθησα να τελειώσω ευγενικά τη συζήτηση. - "Καλύτερα όχι, έχω δουλειά αυτή τη στιγμή!" Και τότε ακούω τον άλλο να λέει νευρικά: - "Κοίτα, θα πρέπει να σε κλείσω. Είναι ένας βλάκας στη διπλανή τουαλέτα που απαντά συνεχώς στις ερωτήσεις μου!" 3ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 25, 2011 #197 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 25, 2011 #198 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 (edited) Αυτό ήταν παλιό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ ή είναι απλά photoshop; Κι αν ναι περίπου πιο έτος; PS. Είμαι μικρός και δε ξέρω/θυμάμαι Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 25, 2011 από papajim Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 25, 2011 #199 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 η απληστία μας έφαγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 25, 2011 #200 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Αυτό ήταν παλιό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ ή είναι απλά photoshop; Κι αν ναι περίπου πιο έτος; PS. Είμαι μικρός και δε ξέρω/θυμάμαι 1985 εκλογές για την δεύτερη τετραετία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts