l3ft3ris Οκτώβριος 1, 2014 #19701 Οκτώβριος 1, 2014 Σπαζοκεφαλιά.. το έχω κοιτάξει τρεις φορές, για δώσε εξηγήσεις, σκέφτηκα ότι απλά είναι ξαπλωμένα τα τουβλάκια και τα στυλό στο τραπέζι αλλά δεν βγαίνει...
TifoziF1 Οκτώβριος 1, 2014 #19702 Οκτώβριος 1, 2014 Σπαζοκεφαλιά.. το έχω κοιτάξει τρεις φορές, για δώσε εξηγήσεις, σκέφτηκα ότι απλά είναι ξαπλωμένα τα τουβλάκια και τα στυλό στο τραπέζι αλλά δεν βγαίνει...για βοήθεια :
felix Οκτώβριος 1, 2014 #19704 Οκτώβριος 1, 2014 για βοήθεια : M. C. Escher - Wikipedia, the free encyclopedia Μάλλον είναι 2 διαδοχικές φωτό, λέω εγώ
Guest Οκτώβριος 1, 2014 #19705 Οκτώβριος 1, 2014 Σπαζοκεφαλιά.. το έχω κοιτάξει τρεις φορές, για δώσε εξηγήσεις, σκέφτηκα ότι απλά είναι ξαπλωμένα τα τουβλάκια και τα στυλό στο τραπέζι αλλά δεν βγαίνει...Λογικά το μπροστά δεξιά όρθιο τουβλάκι και ο μπροστά σκύλος είναι κομμένα στο σημείο από το οποίο πίσω τους φαίνονται τα πίσω κομμάτια. Μαζί με την θέση οπτικής που το βλέπεις, δημιουργεί αυτήν την ψευδαίσθηση.
yz3427 Οκτώβριος 1, 2014 #19706 Οκτώβριος 1, 2014 DMCAid love to just say go to hellbut I guess I can'tso firstly im a lazy S,O,B and if you send me a long winded email you will find out just how lazy I can bekeep it short and to the pointSkip the legal Jargon I wont understand it anywayTorrentsgive me the server IP and the file nameill do a quick scan of the server delete the file and email the ClientDON'T bother asking for Client info (not gona happen)File HostingPoint it out and I will gladly shut it downjust kills the server performance for other clients anywayWebsite DMCAfrankly people have been emailing me about things I never even thought ofim not going to waist time trying to list every sic thing people doif you want something stopped just email me and odds are ill agree with youdon't bother me about a warez site unless it's actually hosting the filesit's not against my Datacenters rules if no files are on the serverand frankly I like warezdmca@giga-rdp.inmake sure you put DMCA in the subjecthttp://giga-rdp.in/dmca.htm
TechMonkey Οκτώβριος 1, 2014 #19707 Οκτώβριος 1, 2014 Λογικά το μπροστά δεξιά όρθιο τουβλάκι και ο μπροστά σκύλος είναι κομμένα στο σημείο από το οποίο πίσω τους φαίνονται τα πίσω κομμάτια. Μαζί με την θέση οπτικής που το βλέπεις, δημιουργεί αυτήν την ψευδαίσθηση. What's up dog?
yanni Οκτώβριος 1, 2014 #19708 Οκτώβριος 1, 2014 Σπαζοκεφαλιά.. το έχω κοιτάξει τρεις φορές, για δώσε εξηγήσεις, σκέφτηκα ότι απλά είναι ξαπλωμένα τα τουβλάκια και τα στυλό στο τραπέζι αλλά δεν βγαίνει...Τα δύο μπροστινά τουβλάκια είναι κολλημένα στο κάθετο και τον στυλό. Μετά είναι θέμα γωνίας.
acct Οκτώβριος 1, 2014 #19709 Οκτώβριος 1, 2014 Σπαζοκεφαλιά.. το έχω κοιτάξει τρεις φορές, για δώσε εξηγήσεις, σκέφτηκα ότι απλά είναι ξαπλωμένα τα τουβλάκια και τα στυλό στο τραπέζι αλλά δεν βγαίνει... Κατά τ' άλλα:
Myralis Οκτώβριος 1, 2014 #19710 Οκτώβριος 1, 2014 Σπαζοκεφαλιά.. το έχω κοιτάξει τρεις φορές, για δώσε εξηγήσεις, σκέφτηκα ότι απλά είναι ξαπλωμένα τα τουβλάκια και τα στυλό στο τραπέζι αλλά δεν βγαίνει...Easy, βάζεις την φωτογραφική μηχανή σε τρίποδο, παίρνεις 2 ή 3 φωτό καθώς χτίζεις τον κύβο, και μετά κάνεις μερικά crop/copy/paste στο mspaint.το μπροστά δεξιά όρθιο τουβλάκι και ο μπροστά σκύλος είναι κομμένα στο σημείο από το οποίο πίσω τους φαίνονται τα πίσω κομμάτια.
Guest Οκτώβριος 1, 2014 #19711 Οκτώβριος 1, 2014 Rofl. Real life autocorrect failures. Σκύλος = στυλόςΥΓ. Τώρα κατάλαβα και το ποστ του tech. Δεν είδα το bold εκει
deninho Οκτώβριος 1, 2014 #19713 Οκτώβριος 1, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=tPVCCSxj0qg]Katerina Stikoudi - #RapChallenge - YouTube[/ame]Πόσα να αντέξω σε μια βραδιά;Άντε να δούμε με τι ψυχολογία θα πάμε αύριο στην κβάντο...
acct Οκτώβριος 1, 2014 #19715 Οκτώβριος 1, 2014 "When you're sponsored, you can develop all sorts of expensive-stuff-throwing-skills."
Guest Οκτώβριος 1, 2014 #19716 Οκτώβριος 1, 2014 Έχει θέσει άλλα όρια στην έννοια της βλακείας. Δε παίζεται το παλικάρι. Οκ, μένω Αγγλία, αλλά ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ? αυτό ακριβώς είναι Μιας που τον αναφέρατε. Τον εχει πάρει το μάτι μου 2 φορές, μια Χριστούγεννα και μια Πάσχα. Συν άλλη μια που είδα εκπομπή του λόγω ενός καλεσμενου. Οι εντυπώσεις μου ουδετερες. Για επιχειρηματολογηστε μου λίγο το negative criticism (γιατί δεν είναι το πρώτο post για τον συγκεκριμένο παρουσιαστη) που επικρατεί. Θενξ
seismic Οκτώβριος 2, 2014 #19717 Οκτώβριος 2, 2014 Χα..χα!! το έβαλα σε φόρουμ μηχανικών ως το νέο μου πειραματικό μοντέλο, και πείστηκαν για το αντισεισμικό!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.