Myralis Σεπτέμβριος 27, 2014 #19661 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 Νεαρή πρωτοετής γράφεται στη σχολή της, σπάει το ρεκόρ ταχύτερης εγγραφής στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ • Το Κουλούρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Σεπτέμβριος 27, 2014 #19662 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 Νεαρή πρωτοετής γράφεται στη σχολή της, σπάει το ρεκόρ ταχύτερης εγγραφής στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ • Το ΚουλούριΓια το θέμα παρέμβαση έκανε και ο πολιτικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος έγραψε στο Twitter, «Και κάποιοι λένε ότι περνάμε κρίση στους νέους... ΔΑΠάρα για πάντα, μπράβο Αμαλία!» ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε «Και α και ου και α και ου και α και ου και δεν είμαι καλά».αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 27, 2014 #19663 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το κουλούρι παίρνει 0 σε αυτό, το σύνθημα είναι "Και α και ου και ΔΑΠ νου δου φου κου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 27, 2014 #19664 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 νομιζα ότι ήταν "Και α και ου και ΔΑΠ νου δου φακ γιου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Σεπτέμβριος 28, 2014 #19665 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 28, 2014 #19666 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 "βρωμάν οι τσιγγάνοι;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Σεπτέμβριος 28, 2014 #19667 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Σεπτέμβριος 28, 2014 #19668 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 https://imgur.com/gallery/0flbH Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Σεπτέμβριος 28, 2014 #19669 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=a1m5G2JmDiY]Ιμιτασιόν Παντελίδης - Μην πατάς Σφουγγάρισα (New song 2014) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 29, 2014 #19670 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 29, 2014 #19671 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 When you see it... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Σεπτέμβριος 29, 2014 #19672 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 29, 2014 Author #19673 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 When you see it... Γερνάς... το έβαλες και πέρυσι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 29, 2014 #19674 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Γερνάς... το έβαλες και πέρυσι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Σεπτέμβριος 29, 2014 #19675 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 29, 2014 #19676 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Mερικα μαζεμενα παλι. * Μάδησα τη Μαργαρίτα να δω αν μ’ αγαπάει. Τρεις ώρες μου πήρε. Πολύ μαλλίαυτή η κοπέλα.!* Λένε ότι στο γάμο περνάς ζωή και κότα! Δεν λένε όμως ότι ο ένας κάνειτην ζωή και ο άλλος την κότα.!* Πήρατε όλοι ψηφιακές φωτογραφικές. Άμα χωρίσετε να δω τι θα σκίζετε.!* Μαγικό: Με ένα like στην πρώην, αποκτάς κι άλλη πρώην.!* Πάντως, ελπίζω να μας ψεκάζουν. Δε θέλω να πιστέψω πως κάνω τόσες******** από μόνος μου.!* Είπα σήμερα ν’ αρχίσω δίαιτα. Πάω στην κουζίνα, κρέμα καραμελέ πάνωστο τραπέζι. Ανοίγω το ψυγείο, κορμός σοκολάτας. Πωωωω, τι να κάνω; Μπροςκορμός και πίσω κρέμα.!* Πήγα στα Village cinemas. Κάτω από την οθόνη έγραφε “η ταινία ξεκινάειμε μια Heineken.” Ακόμα την περιμένω.!* Μου λέει η γυναίκα μου “Θα με βοηθήσεις να κατεβάσω τα χειμωνιάτικα;”και της απαντώ “Δώσε μου το link”! Δεν καταλαβαίνω γιατί τσαντίστηκε.!* Μπαίνεις τουαλέτα. Δε σε πιάνει ο αισθητήρας φωτός. Αρχίζεις ναχορεύεις ζούμπα. Βγαίνεις έξω. Είχε διακόπτη.!* Οι ψεύτικοι φίλοι είναι σαν τις σκιές. Πάντα εκεί όταν ο ήλιος λάμπει,αλλά δε φαίνονται πουθενά όταν όλα είναι μαύρα.!* Ρε παιδιά έχω μια απορία. Το χαρτί υγείας βγαίνει και σε γάλακτος;* Αν Θεά της γεωργίας ήταν η Αφροδίτη και όχι η Δήμητρα, αντί γιαδημητριακά θα τρώγαμε για πρωινό αφροδισιακά και θα περνάγαμε πολύκαλύτερα.!* Ρώτησα τον Τάκη αν έχει εφημερίδα.-Μην είσαι χαζή, βρε, μου είπε-Πού ζεις; Πάρε το iPad μου να κάνεις τη δουλειά σου.Η άτιμη η μύγα ούτε που κατάλαβε από πού της ήρθε.!* Τα ποτά σίγουρα περιέχουν γυναικείες ορμόνες. Μετά από λίγα ποτηράκιαούτε να οδηγήσεις μπορείς ούτε να το βουλώσεις.!* Το χειρότερο “ουπς” είναι του τατουατζή.!* Η γυναίκα μου θα είναι έτοιμη σε 5 λεπτάκια. Βάζω να δω τον πρώτοκύκλο game of thrones.!* Μόνο η Ελενίτσα με αγαπούσε πραγματικά! Μετά άλλαξα νηπιαγωγείο καιχαθήκαμε.!* Μου λέει η μάνα μουΕγώ στα νιάτα μου πήγαινα σε συναυλίες.Έλα ρε μάνα, της λέω, έκανε η Βέμπο live;Μαντέψτε ποιος έτρωγε φασολάκια μια βδομάδα.!* Στο απέναντι μπαλκόνι τέσσερα άτομα καπνίζουν ένα τσιγάρο. Πουτάνακρίση.!* Ροδόνερο: Το νερό που εκτοξεύουν οι ρόδες ενός αυτοκινήτου, ότανπερνάνε με ταχύτητα από μια λακκούβα στη βροχή.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
seismic Σεπτέμβριος 29, 2014 #19677 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 29, 2014 #19678 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=udbMNZDQS48]Dog thinks terrace door is closed (Original) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 29, 2014 #19679 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=gqG4oSfQYIY]George Mason University Green Machine plays Rage - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 29, 2014 #19680 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.