Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

1164

• dunkel_Stern

1029

• Chosen

1001

• HotPeanut

919

Top Posters In This Topic

Posted Images

Σκάει ο άλλος στην παράλια..... μπράτσα, κοιλιακούς, tatoo, κορμάρα δηλ και μένει η δικιά μου μ' ανοιχτό το στόμα.

Ευτυχώς μετά ήρθε το αγόρι του και ηρέμησε.

---------

- Κούκλα πώς σε λένε;

- Μαρία

- Πολύ ωραίο όνομα έχεις Μαρία.. και σπάνιο!

- Εσένα πώς σε λένε;

- Τάκη

- Πόσο καιρό έχεις να μ@μήσεις Τάκη;

---------

- Βάλε άλε άλε άλε είκοσι κοσι κοσι ευρω ρω ρω ρω βενζίνι ίνι ίνι ίνι.

- Αμόλυβδη βδη βδη βδη;

- Ναι αι αι αι...

Σε βενζινάδικο ΕΚΟ

:p

Δεν ξερω απο που ειναι

There is a trick

it is called

GOOGLE

:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xlvB4xk4LNQ]James Cagney shows us how to dance down stairs - YouTube[/ame]:hehe:

Όχι δεν υπάρχει κάτι άλλο, απλά είπα να βάλω ένα παραπάνω spoiler διότι δεν είχα βάλει αρκετά

Έτσι όπως είναι τώρα, πουθενά. Τραγικό απ. Ούτε έχει πολλαπλά προφίλ με δυνατότητα επιλεκτικής απόκρυψης, ούτε συνδέεται με τον τηλεφωνικό κατάλογο, να σου λέει "Are you sure you want to call ΤΑΔΕ? It appears she might be on her period". 1 star. :jester:

Από τα 10 μύρια, η πλειοψηφία πρέπει να είναι άνδρες.

Να μην ξέρουν πότε η γκόμενα τους έχει όντως περίοδο?

Πέρα από την πλάκα, είναι κάτι μεταξύ αστείου και αξιόλογου. Αναφέρομαι στο γεγονός ότι έχει τόσα downloads, τόσα likes, τέτοια βαθμολογία και είναι μια εφαρμογή που απευθύνεται καθαρά σε γυναίκες (που από ότι φαίνεται, επιτυγχάνει το σκοπό της για αυτό λοιπόν τρέχω να την κατεβάσω κι εγώ για να ξέρω ποιες μέρες να μην ζητάω σεξ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.