Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

Δεν λέω ότι δεν οδηγάει καλά η γυναίκα μου...

απλά άκουσα το GPS να λέει...

σε "300 μέτρα στρίψε αριστερά και άσε με να κατέβω"...!!!

Αυτή: Τι σου αρέσει πιο πολύ πάνω μου?

Αυτός: Ο κ@λος σου!

Αυτή: Όχι στο σώμα, εννοώ στον χαρακτήρα μου!

Αυτός: Πως είσαι τόσο καλή που με αφήνεις να πιάνω τον κ@λο σου!

Στο στριπτηζάδικο μου ‘ρχεται… μαυρούλα.

-Από που είσαι; ρωτάω

-Από Καλαμάτα ! μου λέει. Εσύ;

-Από ένα χωριό της Νιγηρίας…

Ανέβηκα στη ζυγαριά. Έγραψε:

ENTER NAME . NEW HIGH SCORE

Πόσων ετών είναι κάποιος που γεννήθηκε το 1964?

- Άντρας ή γυναίκα?????

Όταν παντρευτώ, δε θέλω κόρνες κ τέτοια. Θα πάω όσο γίνεται πιο αθόρυβα, έτσι γίνεται σε όλες τις επικίνδυνες αποστολές..

Βγήκε η άλλη απέναντι στη βεράντα της.... και την κοιτάνε περίεργα οι γείτονες...

….Να δεις που θα την αναγκάσουν να μπει μέσα να φορέσει το βρακί της οι αδιάκριτοι!!!!

Έχω πρόβλημα στον ύπνο ρε φίλε..

-Δεν μπορείς να κοιμηθείς?

-όχι ρε... δεν μπορώ να ξυπνήσω.

Μόνο όταν σου κάτσει κουνούπι στα @ρχιδι@ καταλαβαίνεις ότι όλα τα προβλήματα δεν λύνονται με βία.

-Τι παραλίες προτιμάς; Με πέτρα ή με άμμο;

-Με καντίνα.

Το'χα πεί μικρός στον γέρο μου "πατέρα ο γιος σου θα μείνει στην ιστορία" και βγήκα αληθινός, έμεινα στην τρίτη γυμνασίου μετεξεταστέος.

ένα σάντουιτς με 5χρονο παρακαλώ..

HuObVBD.png

μην το κάνετε αυτό ποτέ στα παιδιά σας.. ΠΟΤΕ..

μπορεί να μην σκέφτεστε τι μπορεί να συμβεί, αλλά μια κακιά στιγμή αρκεί για να το μετανιώσετε μια ζωή!

ήταν ένα κοινωνικό μήνυμα από μένα :p

ένα σάντουιτς με 5χρονο παρακαλώ..

HuObVBD.png

μην το κάνετε αυτό ποτέ στα παιδιά σας.. ΠΟΤΕ..

μπορεί να μην σκέφτεστε τι μπορεί να συμβεί, αλλά μια κακιά στιγμή αρκεί για να το μετανιώσετε μια ζωή!

ήταν ένα κοινωνικό μήνυμα από μένα :p

Μπράβο και στης δυο μανάδες που θεωρούν το παιδι και τον εαυτό τους ένα σκουπίδι . Κανονικά πρέπει και οι δυο να μπουν μέσα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας

Μπράβο και στης δυο μανάδες που θεωρούν το παιδι και τον εαυτό τους ένα σκουπίδι . Κανονικά πρέπει και οι δυο να μπουν μέσα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας

Γιατι σκοτώθηκε κανεις τελικα ? :p

Υπερβολές τόσα κιλά που είναι και οι δύο δεν πάει βήμα το σκουτεράκι, αν δεν πέσει κανένας fast and furious ανάπηρος πάνω τους δεν παθαίνουν τίποτα ακόμα και αν πέσουν μόνες τους, το πολύ πολύ γρατζουνιές.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.