astrolabos Απρίλιος 21, 2014 #17721 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngt Απρίλιος 21, 2014 #17722 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Απρίλιος 21, 2014 #17723 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 22, 2014 #17724 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 22, 2014 #17725 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 22, 2014 #17726 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Ξέρεις ότι υπάρχει μια ειδική περιοχή στην κόλαση για τους spoilers... Εσύ καλά το πας να κερδίσεις εισιτήριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Απρίλιος 22, 2014 #17727 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 22, 2014 #17728 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Ξέρεις ότι υπάρχει μια ειδική περιοχή στην κόλαση για τους spoilers...Εσύ καλά το πας να κερδίσεις εισιτήριο To spoiler που είναι? Κάτι που ξέρεις από την πρώτη season, ή ένας διάλογος που δεν λέει τίποτα κοντά σε "spoiler" από το προ-τελευταίο επεισόδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 22, 2014 Author #17729 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Όσοι δεν έχουν δει το τελευταίο επεισόδιο GOT ας το προσπεράσουν.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xxt3aWO4hKo]Νταινέρυς η Κομμουνιστογέννητη - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 22, 2014 #17730 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 To spoiler που είναι?Κάτι που ξέρεις από την πρώτη season, ή ένας διάλογος που δεν λέει τίποτα κοντά σε "spoiler" από το προ-τελευταίο επεισόδιο?Για όποιον δεν ξέρει τι συμβαίνει μετά την περσυνή σεζόν, η συνάντηση είναι το σπόιλερ, όχι ο διάλογος. :warning2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 22, 2014 #17731 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=coVQi6BtW-Q]Guess Who's Teasing the Cat | Gato Pescando a otro Gato - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 22, 2014 #17732 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Για όποιον δεν ξέρει τι συμβαίνει μετά την περσυνή σεζόν, η συνάντηση είναι το σπόιλερ, όχι ο διάλογος. :warning2: Και ποιος σου ειπε οτι ειναι original footage και οχι φωτοσοπια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 22, 2014 #17733 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Έλα τώρα μην είμαστε τραγικοί. Δεν έχει κανένα ουσιαστικό αντίκτυπο, και άμα κάποιος είναι τόοοοοσο κολλημένος με το GoT που δε θέλει να ακούσει τίποτε, θα είχε δει τουλάχιστον την περσινή season οπότε δε κάνει τίποτε spoil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Απρίλιος 22, 2014 #17734 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=LeB90zuulWo]Что случилось!!!??? - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 22, 2014 #17735 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Για όποιον δεν ξέρει τι συμβαίνει μετά την περσυνή σεζόν, η συνάντηση είναι το σπόιλερ, όχι ο διάλογος. :warning2:Συγγνώμη αλλά δεν μου φάνηκε και για συνάντηση κορυφής όταν είδα το επεισόδιο. Σιγά το τρομερό το spoiler μια βδομάδα μετά το air date! Τι να πω, συγγνώμη, αλλά αν αυτό ήταν spoiler καλύτερα να μην χρησιμοποιείτε το internet καθόλου μέχρι να δείτε το τρέχον επεισόδιο...Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Απρίλιος 22, 2014 #17736 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Εφαγα τοσο πολυ σημερα που θα μεινω στην ιστορια ως ο πρωτος ανθρωπος που εχεσε με καισαρικη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 22, 2014 #17737 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Συγγνώμη αλλά δεν μου φάνηκε και για συνάντηση κορυφής όταν είδα το επεισόδιο. Σιγά το τρομερό το spoiler μια βδομάδα μετά το air date! Τι να πω, συγγνώμη, αλλά αν αυτό ήταν spoiler καλύτερα να μην χρησιμοποιείτε το internet καθόλου μέχρι να δείτε το τρέχον επεισόδιο...Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk Σκέψου να σε είχα πει και καμπούρη τι θα είχε γίνει . (Όχι, δεν έννοώ ότι το μεγαλοποίησες εσύ, δε χρειάζεται να μου απαντήσεις κλπ). I was kidding. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 22, 2014 #17738 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Συγγνώμη αλλά δεν μου φάνηκε και για συνάντηση κορυφής όταν είδα το επεισόδιο. Σιγά το τρομερό το spoiler μια βδομάδα μετά το air date! Τι να πω, συγγνώμη, αλλά αν αυτό ήταν spoiler καλύτερα να μην χρησιμοποιείτε το internet καθόλου μέχρι να δείτε το τρέχον επεισόδιο...Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το TapatalkΚοίτα, με όλη την καλή διάθεση -και έχοντας διαβάσει όλα τα βιβλία, οπότε δε μου καίγεται καρφάκι για σπόιλερς- σου εξήγησα γιατί είναι πρόβλημα για όσους δεν έχουν δει τη φετινή σεζόν.Το να ανεβάζεις μια σκηνή από επεισόδιο της περασμένης βδομάδας είναι ο ορισμός του σπόιλερ. Πώς κατάφερες από το "συγγνώμη (την επόμενη φορά θα το βάλω σε σπόιλερ ταγκ)" να ζητάς και τα ρέστα, μόνο εσύ το ξέρεις.Αν λέγοντας "συγγνώμη" θες από πάνω και να ειρωνευτείς όσους ενδεχομένως ενοχλήθηκαν από το μήνυμά σου, καλύτερα μην πεις τίποτα, δε χάθηκε ο κόσμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 22, 2014 #17739 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Σκεφτόμουν αν θα ήταν καλή περίοδος να αρχίσω το GoT. Μετά είδα στο imdb το παρακάτω Ξυπνήστε με το 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Απρίλιος 22, 2014 #17740 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Σκεφτόμουν αν θα ήταν καλή περίοδος να αρχίσω το GoT. Μετά είδα στο imdb το παρακάτω[ATTACH]61743[/ATTACH] Ξυπνήστε με το 2017 Σκεφτόμουν αν θα ήταν καλή περίοδος να αρχίσω το GoT. Μετά είδα το post του [MENTION=2868]Myralis[/MENTION], και το παράτησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.