Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

1164

• dunkel_Stern

1029

• Chosen

1001

• HotPeanut

919

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ξέρεις ότι υπάρχει μια ειδική περιοχή στην κόλαση για τους spoilers...

Εσύ καλά το πας να κερδίσεις εισιτήριο :)

To spoiler που είναι?

Κάτι που ξέρεις από την πρώτη season, ή ένας διάλογος που δεν λέει τίποτα κοντά σε "spoiler" από το προ-τελευταίο επεισόδιο?

To spoiler που είναι?

Κάτι που ξέρεις από την πρώτη season, ή ένας διάλογος που δεν λέει τίποτα κοντά σε "spoiler" από το προ-τελευταίο επεισόδιο?

Για όποιον δεν ξέρει τι συμβαίνει μετά την περσυνή σεζόν, η συνάντηση είναι το σπόιλερ, όχι ο διάλογος. :warning2:

Για όποιον δεν ξέρει τι συμβαίνει μετά την περσυνή σεζόν, η συνάντηση είναι το σπόιλερ, όχι ο διάλογος. :warning2:

Και ποιος σου ειπε οτι ειναι original footage και οχι φωτοσοπια ;)

Έλα τώρα μην είμαστε τραγικοί. Δεν έχει κανένα ουσιαστικό αντίκτυπο, και άμα κάποιος είναι τόοοοοσο κολλημένος με το GoT που δε θέλει να ακούσει τίποτε, θα είχε δει τουλάχιστον την περσινή season οπότε δε κάνει τίποτε spoil.

Συγγνώμη αλλά δεν μου φάνηκε και για συνάντηση κορυφής όταν είδα το επεισόδιο. Σιγά το τρομερό το spoiler μια βδομάδα μετά το air date! Τι να πω, συγγνώμη, αλλά αν αυτό ήταν spoiler καλύτερα να μην χρησιμοποιείτε το internet καθόλου μέχρι να δείτε το τρέχον επεισόδιο...

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

Συγγνώμη αλλά δεν μου φάνηκε και για συνάντηση κορυφής όταν είδα το επεισόδιο. Σιγά το τρομερό το spoiler μια βδομάδα μετά το air date! Τι να πω, συγγνώμη, αλλά αν αυτό ήταν spoiler καλύτερα να μην χρησιμοποιείτε το internet καθόλου μέχρι να δείτε το τρέχον επεισόδιο...

Σκέψου να σε είχα πει και καμπούρη τι θα είχε γίνει :).

(Όχι, δεν έννοώ ότι το μεγαλοποίησες εσύ, δε χρειάζεται να μου απαντήσεις κλπ).

I was kidding.

Κοίτα, με όλη την καλή διάθεση -και έχοντας διαβάσει όλα τα βιβλία, οπότε δε μου καίγεται καρφάκι για σπόιλερς- σου εξήγησα γιατί είναι πρόβλημα για όσους δεν έχουν δει τη φετινή σεζόν.

Το να ανεβάζεις μια σκηνή από επεισόδιο της περασμένης βδομάδας είναι ο ορισμός του σπόιλερ. Πώς κατάφερες από το "συγγνώμη (την επόμενη φορά θα το βάλω σε σπόιλερ ταγκ)" να ζητάς και τα ρέστα, μόνο εσύ το ξέρεις.

Αν λέγοντας "συγγνώμη" θες από πάνω και να ειρωνευτείς όσους ενδεχομένως ενοχλήθηκαν από το μήνυμά σου, καλύτερα μην πεις τίποτα, δε χάθηκε ο κόσμος.

Σκεφτόμουν αν θα ήταν καλή περίοδος να αρχίσω το GoT. Μετά είδα στο imdb το παρακάτω

[ATTACH]61743[/ATTACH]

Ξυπνήστε με το 2017

Σκεφτόμουν αν θα ήταν καλή περίοδος να αρχίσω το GoT. Μετά είδα το post του [MENTION=2868]Myralis[/MENTION], και το παράτησα.:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.