Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply

Σκέφτομαι να τα κάνω κι εγώ με τον μπέμπη, αλλά δεν ξέρω πως θα γλιτώσω από τη γυναίκα μου μετά :hmm:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=EN54iufJ0MU]Shaolin monk Kung Fu baby training - Truthloader - YouTube[/ame]

Ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε «ληστεία» για να τρομάξει βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Και ενώ ο περιπτεράς του έγινε τα ρέστα, αισθάνθηκε να τον ακουμπάει στην πλάτη κάτι σαν πιστόλι και άκουσε κάποιον να του λέει: «Ακίνητος, ληστεία!». «Πάγωσε» ο άνθρωπος δεν είναι και λίγο. Γυρνώντας πίσω του να κοιτάξει, μάλλον δεν περίμενε αυτό που αντίκρισε: τον Ηλία Κασιδιάρη δηλαδή, να γελάει με το... αστείο του.

Χυνεις τον καφε σε κάποιον καταλαθος.

Στην Αγγλία.

-ohh i am so sorry..

-it's alright...don't worry.

Στην Ελλάδα.

-ωχ συγνω..

-που πας με τον καφέ ρε παλιομαλακα γαμω το ***** που σε πέταγε, μπ@σταρδε γαμώ το κεφάλι σου, έλα γλυψτω τώρα ηλίθιε.. :hehe:

Να μην ξεχνιόμαστε ε.

Το είχε ποστάρει ο @chosen πριν κάποια χρόνια...

Το καλύτερο video που έχει μπει για μένα από τότε. (νομίζω το thread δεν είχε γίνει ακόμα merge)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZHW8zBe_ZOQ]Praise Breakbeat (A Dom0nePhilosophy mirror) - YouTube[/ame]

Ξέρετε πως λένε την Κυριακή πριν την Κυριακή του Πάσχα;

Προφανώς Not Suitable For Christianity και συγγνώμη κύριε Admin που σας τρώω τη δουλειά όπως είδα να σας γράφουν σε άλλο θέμα.

1956967_10152472363436111_4821133259703399787_o.jpg

Στη Γερμανία η σειρά του Τζεφιρέλι "ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" θεωρείται βλάσφημη.

Οι ηθοποιοί φορούν τα σανδάλια χωρίς κάλτσες.

Πιτσιρικάς συνελήφθη να διακινεί μικροποσότητες γάλακτος. Ήταν εβαποράκι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.