Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

Σιγα μωρε που παρεξηγηθηκε η πριγκιπισσα.ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Σιγα που θα την λυπηθουμε κιολας.

Ηξερε που πηγαινε 100%.Ας προσεχε.

Απλα ειναι ξενερωτη και δεν μπορει να βγαλει κουβεντα απο το στομα της,κουβεντα που πρεπει να σκεφτει πρωτα οχι κειμενο που εχει αποστηθίσει.

Ενα βουβαλι ειχε μπροστα της 140Kg που τις ελεγε παπατζες ακομα και για το σωμα της(ελεος) και αυτη καθοταν με σταβρωμενα τα χερια και ξινισμενα μουτρα.ΟΙ λεξεις εχουν μεγαλη δυναμη,αν ξερεις να τις χρησιμοποιείς.

Αν ηταν καμια αλλη στην θεση της πιο ζορικη θα ειχε κανει χαβαλε και θα τον ειχε ταπωσει τον τυπο που δεν τον ηξερα κιολας.

Δεν ειναι για ολους αυτες οι εκπομπες μπορουσε απλα να μην παει

Έγινε επεξεργασία από jesus

Σιγα μωρε που παρεξηγηθηκε η πριγκιπισσα.ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Σιγα που θα την λυπηθουμε κιολας.

Ηξερε που πηγαινε 100%.Ας προσεχε.

Απλα ειναι ξενερωτη και δεν μπορει να βγαλει κουβεντα απο το στομα της,κουβεντα που πρεπει να σκεφτει πρωτα οχι κειμενο που εχει αποστηθίσει.

Ενα βουβαλι ειχε μπροστα της 140Kg που τις ελεγε παπατζες ακομα και για το σωμα της(ελεος) και αυτη καθοταν με σταβρωμενα τα χερια και ξινισμενα μουτρα.ΟΙ λεξεις εχουν μεγαλη δυναμη,αν ξερεις να τις χρησιμοποιείς.

Αν ηταν καμια αλλη στην θεση της πιο ζορικη θα ειχε κανει χαβαλε και θα τον ειχε ταπωσει τον τυπο που δεν τον ηξερα κιολας.

Δεν ειναι για ολους αυτες οι εκπομπες μπορουσε απλα να μην παει

Επειδή τυγχάνει να την έχω γνωρίσει πρόσφατα και να έχω παρευρεθεί σε κοινό τραπέζι 3 φορές τον τελευταίο μήνα, η κοπελίτσα είναι λιγομίλητη και "συνεσταλμένη", ευγενική, δεν ξέρω, όπως θες πες το.

Ακόμα και το ξίνισμα που είχε οπτικά, δεν ξέρω αν δεν το έκανε επίτηδες για την εκπομπή.

Βασικά πρώτη φορά βλέπω αυτόν τον μάλλον καραμήτρο που αντιγράφει τον επίσης τραγικό Γαλιφιανάκη εκ των Αμέρικα, θα την ρωτήσω τι φαεινή ιδέα ήταν να πάει σε αυτό το πράγμα που αποκαλεί και "εκπομπή" κάποιος :D

Μάλλον θα γούσταρες κάποια να του πεί καμμιά χριστοπαναγίτσα, αλλά αμφιβάλω αν θα βρείς έυκολα κάποια τέτοια διάσημη εδώ Ελλάδα που να μην κολώνει να του τα χώσει, αλλά και να το έκανε, δεν νομίζω να το ανέβαζε ο μεγάλος αυτός εκπομπάρχης :p

Επειδή τυγχάνει να την έχω γνωρίσει πρόσφατα και να έχω παρευρεθεί σε κοινό τραπέζι 3 φορές τον τελευταίο μήνα, η κοπελίτσα είναι λιγομίλητη και "συνεσταλμένη", ευγενική, δεν ξέρω, όπως θες πες το.

....

Μήπως την κόμπλαρες εσύ;

Και μετά ανακαλύφθηκε το χαρτάκι με αριθμό προτεραιότητας :p

Κλειστός χώρος, δυο ντουζίνες βγαλμένα παπούτσια/σαγιονάρες και αντίστοιχα δυο ντουζίνες πόδια/κάλτσες που αερίζονταν, κάποια για πρώτη φορά μετά από μέρες, ήταν αναγκαιότητα. :sarcastic:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.