o polonos Μάρτιος 12, 2014 #17283 Μάρτιος 12, 2014 Στην αρχή μου άρεσε ο τύπος αλλά από ένα σημείο και μετά το παρατράβηξε εις βάρος της κοπέλας.Σιγα μωρε, κανουμε το καθε τσολι σουπερ σταρ.
Guest Μάρτιος 12, 2014 #17284 Μάρτιος 12, 2014 Σιγα μωρε, κανουμε το καθε τσολι σουπερ σταρ.Άρα την φέρνουμε στα στούντιο για να της φερθούμε χωρίς όριο σαν σκουπίδι (επειδή θέλει να γίνει σουπερ σταρ), σωστά?
Κοπρίτης Μάρτιος 12, 2014 #17286 Μάρτιος 12, 2014 Σιγα μωρε, κανουμε το καθε τσολι σουπερ σταρ.δεν μπαινουν ολες στο ιδιο σακι ρε Θωμαδεν νομιζω οτι ο χαρακτηρισμος ταιριαζει στη συγκεκριμενη (εκτος εαν γνωριζεις κατι προσωπικα οποτε πασο)για την συγκεκριμενη περιπτωση για την οποια γινεται η κουβεντα, το μονο που θα της καταλογιζα ισωςειναι οτι δεν καταφερε να αντιληφθει εγκαιρα το βαθμο τρολλαρισματος ωστε να "παιξει" κι εκεινη διαφορετικα...
winters Μάρτιος 12, 2014 #17288 Μάρτιος 12, 2014 [MENTION=1086]Hero[/MENTION]Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά τα video του Φάνη είναι στημένα. Δεν προσβάλει κάποιον.
LL_NEO Μάρτιος 12, 2014 #17289 Μάρτιος 12, 2014 Πάει ο κόσμος ακόμα μπουζούκια ε???Μπράααβο τους...!Με λίγη εγκράτεια κατα τη γνώμη μου είναι πιο φθηνά απο 4 ποτά σε μπαρ...
Guest Μάρτιος 12, 2014 #17290 Μάρτιος 12, 2014 Με λίγη εγκράτεια κατα τη γνώμη μου είναι πιο φθηνά απο 4 ποτά σε μπαρ... Τι εγκράτεια να κάνει κάποιος όταν το κόμμα του είναι κυβέρνηση? (χιουμορακι )
jax7480 Μάρτιος 12, 2014 #17291 Μάρτιος 12, 2014 Ξεκινάω δίαιτα, μπαίνω σε μαγαζί "πιάσε μισό κιλό μπανάνες" του λέω... "Μα εδώ είναι σουβλατζίδικο"...Τώρα εγώ φταίω;Αυτό που οι τραγουδίστριες θέλουν να βελτιώσουν την καριέρα τους και αντί για φωνητική κάνουν πλαστική στήθους, δεν το καταλαβαίνω...Ρωτάω τον υδραυλικό "πόσο θα στοιχίσει η ζημιά;" και μου λέει "καμιά 80άρα"... Του έδωσα τη γιαγιά μου...!!!Είδα ένα ντοκυμαντέρ που κάτι ανώμαλοι πάνε και κολυμπάνε με σαλάχια και καρχαρίες. Εγω πέρυσι ακούμπησα στο 1,5 μέτρο ενα φύκι και με έβγαλαν 3 ναυαγοσώστες στην όχθη λιπόθυμο...!!!Είδα κάτι παιδάκια να παίζουν στην παιδική χαρά και στο πάρκο. Πολιτισμικό σοκ! Τablet δεν εχουν;;; Το απόγευμα ήταν να γίνει συνέλευση στην πολυκατοικία για να διώξουμε το μαλ@κα που κάνει φασαρία. Δεν με κάλεσαν ακόμα. Περίεργο...
cyberdyne Μάρτιος 12, 2014 #17292 Μάρτιος 12, 2014 EPIC η συζήτηση είναι EPIC :rofl: nvidia.the way its meant to be played. fart. the way its meant to be done. Το σκεφτηκες πολυ ειμαι σιγουρος. η αληθεια ειναι πως ναι, προσπαθιουσα να καταλαβω απο που ειναι η μποχα. Τι να πω...ελπιζω να λυθηκε η απορια σ. :hehe:
matteus Μάρτιος 12, 2014 #17295 Μάρτιος 12, 2014 http://www.thelab.gr/<a href=http://s1285.photobucket.com/user/matteusx2x/media/lmao_zps51643257.png.html target=_blank>
o polonos Μάρτιος 13, 2014 #17296 Μάρτιος 13, 2014 δεν μπαινουν ολες στο ιδιο σακι ρε Θωμαδεν νομιζω οτι ο χαρακτηρισμος ταιριαζει στη συγκεκριμενη (εκτος εαν γνωριζεις κατι προσωπικα οποτε πασο)για την συγκεκριμενη περιπτωση για την οποια γινεται η κουβεντα, το μονο που θα της καταλογιζα ισωςειναι οτι δεν καταφερε να αντιληφθει εγκαιρα το βαθμο τρολλαρισματος ωστε να "παιξει" κι εκεινη διαφορετικα...Αναφερομαι στο οτι προφανως ηταν στημενο (εκτος αν η κοπελα εχει τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση και γουσταρει να τη χλευαζουν οποτε και γι'αυτο δεν σηκωθηκε) Πηρε και εκεινη το κομματι απο τη πιτα παιρνοντας μερος σε τετοια εκπομπη της οποιας χαρακτηρα προφανως ηξερε. Οποτε excusez moi αλλα δεν μπορω να λυπηθω τετοια ατομα. :fist:
tavliban Μάρτιος 13, 2014 #17297 Μάρτιος 13, 2014 NSFW[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ogeSyVjymLY]enikos.gr -Καφές Αρχοντάκη - YouTube[/ame]
Dolly Μάρτιος 13, 2014 #17298 Μάρτιος 13, 2014 Και εγώ με τον Πολωνό είμαι πάντως. Και όχι δεν την ξέρω την έχω γνωρίσει μια φορά γιατί στο ΜαΔ δούλευε φίλος που γνώριζα "καλά" την αδερφή του. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πήγε έτσι. Στημένο ήταν και ήξερε που πάει, και αν έχει κάποιο γνήσιο σοκ ενίοτε είναι γιατί εικάζω δεν τις δώσανε και τις ερωτήσεις (αν και παίζει και αυτό, γιατί ΔΕΝ ήταν όλο scripted). Απο εκεί και πέρα, σιγά, ξέρει που πάει, καλά κάνει και το πιέζει ο άλλος, αν δεν ήθελε να μην πήγαινε.Και παντελώς εξ εξαπίνης να την έπιασε καλά έκανε, δεν πας να βγεις σε εκπομπή αν δεν ξέρεις τι στυλ είναι και πως γενικά συμπεριφέρονται. Και δεν είναι καμιά που δεν ξέρει από τιβι και εκπομπές γενικά.
Κοπρίτης Μάρτιος 13, 2014 #17299 Μάρτιος 13, 2014 Nαι ρε μαγκες δεκτα ολα αυτα, καμια αντιρρηση προφανως και δεν πηγε εν αγνοια της(αν και δεν πιστευω οτι ειχε προκαταβολικη γνωση ολων των ερωτησεων γι αυτο και δεν επαιξε μπαλα οπως αλλοι καλεσμενοι)Το "Σιγα μωρε, κανουμε το καθε τσολι σουπερ σταρ." ειναι το σημειο που διαφωνωεκτος εαν ειστε οντως οπαδοι της λογικης οτι οποιοδηποτε εμφανισιμο θηλυκο βγαινει στο γυαλι γινεται αυτοματως "τσολι" που θελει να γινει σουπερ σταρ...
Wizard! Μάρτιος 13, 2014 #17300 Μάρτιος 13, 2014 Συμπτωματικά, το σημερινό status φίλου, που είναι μεν πολύ ωραίος, αλλά δεν το χρησιμοποίησε για να φτάσει ψηλά. Είναι πιανίστας, συνθέτης, ηθοποιός και σεναριογράφος και πολλοί έχετε δει σειρές του στην τηλεόραση (σειρές για τις οποίες δεν έχει πληρωθεί)Συμβουλή σε όλα τα νέα παιδιά που θέλουν να πάνε σε δραματικές σχολές : Στην Ελλάδα, δεν έχει κανένα νόημα ούτε να σπουδάζεις θέατρο, ούτε να διαβάζεις θέατρο. Όσοι θέλετε να πετύχετε, πάτε απλά γυμναστήριο να κάνετε κοιλιακούς, ή βάλτε βυζιά, ή δημιουργήστε κάποιο σκάνδαλο ή πηδηχτείτε με κάποιον που να έχει δύναμη στα κανάλια. Σε διαφορετική περίπτωση, θα φάτε άδικα τα χρόνια σας σε σπουδές και όνειρα και θα βλέπετε να προχωρούν και να καθιερώνονται στο χώρο, μοντέλα, πρώην παρουσιαστές, αθλητές, σφίχτες, βίζιτες και άλλα πολλά διαστημικά.. Ακόμα καλύτερα, όποιος θέλει να εργαστεί πραγματικά με αξιοπρέπεια, θα πρέπει άμεσα να φύγει από αυτή εδώ την χώρα.. Δε σας το λέει κάποιος με κόμπλεξ! Έχω δουλέψει αρκετά και αν θέλω δουλεύω κι άλλο. Πρέπει όμως να ξέρετε την αλήθεια, τώρα που είστε ακόμα νέοι!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.