Hydra Δεκέμβριος 29, 2013 #16361 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 "Greece's most famous comedian, Lazopoulos is said to be the funniest man in the country, a modern reincarnation of the ancient satirist Aristophanes." Greeks turn to comedy to make light of their economic tragedies | Culture | theguardian.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Δεκέμβριος 29, 2013 #16362 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 "Greece's most famous comedian, Lazopoulos is said to be the funniest man in the country, a modern reincarnation of the ancient satirist Aristophanes." Greeks turn to comedy to make light of their economic tragedies | Culture | theguardian.com Σωστα το βαλες στα ''Ανεκδοτα''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 29, 2013 #16363 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 ...ας μην μιλάμε κι εμείς με εθνικό μέσο όρο στα 14... αλλά... Τα προφυλακτικά δεν... κάνουν στους Ινδούς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Δεκέμβριος 29, 2013 #16364 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 engineers only :giveup:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=rp8hvyjZWHs]Trust me, i'm an engineer ! - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 29, 2013 #16365 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 29, 2013 #16366 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Φτωχολογιά στην ομάδα του Lab... Πλοίο L?ASTROLABE (Anchor handling vessel): πληροφορίες και τρέχουσα θέση | IMO 8418198, MMSI 227152000, Callsign FHZI | Σημαία France - AIS Marine Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 29, 2013 #16367 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 ^^ ας το διαγράψει κάποιος [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] διαβαζει και ο Στρουναρας το forum !!! :sarcastic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 29, 2013 #16368 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Έτος κατασκευής: 1986 Βλακείες λέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 29, 2013 #16369 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 πλοίο γεμάτο γάτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 29, 2013 #16370 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Αντουάν ο θαλασσόλυκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 29, 2013 #16371 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Catch The Semen χαχαχαχα Suck it, Trebek! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ch_hoYPPeGc]Celebrity Jeopardy w/ Hanks, Connery, and Reynolds - Saturday Night Live - YouTube[/ame] Και το κλασικό με το An Album Cover [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 30, 2013 #16372 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 30, 2013 #16373 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Γνησιος απογονος της ΑΜΑΝ teleshoppingslightly NSFW...https://www.youtube.com/watch?v=hzshQf3xcfU& Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 30, 2013 #16374 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=EPrzvKhafI8]Sammy...you're breaking the car!!! (1080p HD) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 30, 2013 #16375 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 This is real XD[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bZoG5vbEW5w]Π‘Π΅Π²Π΅ΡΠ½Π°Ρ ΠΠΎΡΠ΅Ρ ΠΎ Π‘Π¨Π - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 30, 2013 #16376 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Δεκέμβριος 30, 2013 #16377 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 σας θυμίζει κάτι ο διάλογος ?Ελληνίδα Μάνα: Ναι;Κόρη: Γεια σου Μαμά. Μπορείς να μου κρατήσεις τα παιδιά απόψε;Ελληνίδα Μάνα: Θα βγεις;Κόρη: Ναι.Ελληνίδα Μάνα: Με ποιον;Κόρη: Μ'ένα φίλο.Ελληνίδα Μάνα: Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί άφησες τον άντρα σου. Τόσο καλό παιδί!Κόρη: Δεν τον άφησα εγώ, ΑΥΤΟΣ με άφησε!Ελληνίδα Μάνα: Τον άφησες να σ'αφήσει, και τώρα βγαίνεις έξω με τον καθένα.Κόρη: Δε βγαίνω με τον καθένα. Μπορώ να σου φέρω τα παιδιά;Ελληνίδα Μάνα: Εγώ δε σ' άφησα ποτέ για να βγω έξω με κανέναν άλλο παρά με τον πατέρα σου.Κόρη: Ναι, αλλά έκανες ένα σωρό πράγματα που δεν τα κάνω εγώ.Ελληνίδα Μάνα: Τώρα τι υπονοείς;Κόρη: Τίποτα. Θέλω απλά να μου πεις αν μπορείς να κρατήσεις τα παιδιά απόψε.Ελληνίδα Μάνα: Θα περάσεις τη νύχτα μαζί του; Τι θα πει ο άντρας σου άμα το μάθει;Κόρη: Ο ΠΡΩΗΝ άντρας μου εννοείς! Δε νομίζω πως θα τον νοιάξει... Από τότε που έφυγε από το σπίτι, αμφιβάλλω αν κοιμήθηκε ποτέ μόνος!Ελληνίδα Μάνα: Τώρα λοιπόν θα κοιμηθείς στο σπίτι αυτουνού του χαμένου;Κόρη: Δεν είναι χαμένος.Ελληνίδα Μάνα: Όποιος άντρας βγαίνει με μια χωρισμένη με παιδιά είναι χαμένος και παράσιτο.Κόρη: Κοίτα, δε θα το συζητήσω... Να τα φέρω τα παιδιά από κει ή όχι;Ελληνίδα Μάνα: Άμοιρα παιδάκια μου με τέτοια μάνα...Κόρη: Τι εννοείς με ΤΕΤΟΙΑ μάνα;;;Ελληνίδα Μάνα: Χωρίς σταθερότητα... Εμ, γι'αυτό έφυγε ο άντρας σου...Κόρη: Μα ακούς τι λες; Είσαι απαράδεκτη! Δε ντρέπεσαι!Ελληνίδα Μάνα: Μη μου φωνάζεις εμένα! Πάω στοίχημα ότι κι αυτουνού του χαμένου έτσι του φωνάζεις!Κόρη: Μπα, τώρα ανησυχείς για τον χαμένο;Ελληνίδα Μάνα: Ααα, βλέπεις που το παραδέχεσαι πως είναι χαμένος; Το ήξερα εγώ!Κόρη: Μαμά κλείνω.Ελληνίδα Μάνα: Κάτσε παιδί μου! Μη κλείνεις! Τι ώρα θα μου φέρεις τα παιδιά;Κόρη: Ούτε θα σου τα φέρω, ούτε θα βγω έτσι που μ'έσκασες!Ελληνίδα Μάνα: Μα βρε παιδάκι μου, άμα δε βγαίνεις ποτέ έξω, πώς θα γνωρίσεις κανένα καλό παιδί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 30, 2013 #16378 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 30, 2013 #16379 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 30, 2013 #16380 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Πολύ δυνατό κωμικό ντούετο τα παλικάρια [ame=http://www.youtube.com/watch?v=RGJb2iLvOKE]Key & Peele: McCringleberry's Excessive Celebration - YouTube[/ame] [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.