dunkel_Stern Οκτώβριος 9, 2013 #15021 Οκτώβριος 9, 2013 - Αδερφέ, πόσο το έχεις το σάντουιτς;- 2€- Και τι βάζεις μέσα;;- Ό,τι θες.- Ωραία βάλε 5 σουβλάκια, 2 σαλάτες και μια μπύρα..
spyvelm Οκτώβριος 9, 2013 #15024 Οκτώβριος 9, 2013 O πατερας της "Βικυς"[ame=http://www.youtube.com/watch?v=J88cg5wSX5o]funny moto crash - Τούμπα με το παπί που "γεμίζει με νερό" - YouTube[/ame]
wrong method Οκτώβριος 9, 2013 #15025 Οκτώβριος 9, 2013 εκεί που είπα τελείωσα με την Βι,έρχεται το παραπάνω βιδεο και με αποτελειώνει :worship::worship:
ThorLite Οκτώβριος 10, 2013 #15029 Οκτώβριος 10, 2013 Το χάσαμε γμτ... --------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Φοράς φακούς? - Ναι. - Τους ανάβεις λίγο? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Πρώτη μέρα σήμερα στο γυμναστήριο και η πέρσοναλ τρέϊνερ με ρώτησε αν θέλω πόδια,πλάτη ή στήθος. Στήθος κοτόπουλο και μια πατάτες,της είπα. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Απρίλη λες αρχίζω διατροφή, Μάη λες το θέλω ένα παγωτάκι, Ιούνη λες δεν προλαβαίνω ούτως ή άλλως, Ιούλη λες έλα μωρέ, έχω χιούμορ. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -Θα σε πάρω τηλ μετά την δουλειά... -Πότε δηλαδή? -Τι να σου πω? Με τον νέο νόμο σταματάω στα 67... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Είναι και μερικοί άντρες που στο μεγάλο ερώτημα..."Να ακούσω το μυαλό ή τη καρδιά;" .............επέλεξαν να ακούσουν τη μάνα τους! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -Πως λέγεται το λάδι που αναστενάζει; -Αχλάδι. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -Παππού όλος ο κόσμος ανησυχεί μήπως η σεξουαλική σχέση σου με την πιτσιρίκα αποβεί μοιραία... -Τι να κάνουμε παιδί μου...αν πεθάνει πέθανε... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Με πήραν από την τράπεζα και ρώτησαν αν είμαι ο ίδιος. Όχι λέω,έχω αλλάξει,έχω γίνει πιο ρομαντικός... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Έφτασε ο καιρός που από το πολύ μέσα οι παντόφλες θα λιώνουν πιο γρήγορα από τα παπούτσια. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Η άλλη δίπλα 150 κιλά λέει "θα φάω ένα τόστ να με κρατήσει"... Τι είναι μανδάμ το τοστ να σε κρατήσει? Άγκυρα? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Κλείνω τα μάτια μου στη δουλειά και προσεύχομαι για το καλό της ανθρωπότητας και οι άλλοι νομιζουν οτι κοιμάμαι...αν ειναι δυνατόν... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Όταν βαριέμαι παίρνω τηλέφωνο σε φούρναρη και του λέω "φιλαράκο, τα ψωμιά σου είναι μετρημένα". ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΨΑΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΡΕ; -Καταρχάς δε μ αρέσει ο ΤΟΝΟΣ σου. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Έλεγα να πάρω σκύλο στο σπίτι αλλά τι φταίει το δόλιο να κρυώνει;Θα πάρω πιγκουίνο ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ...θα είναι στα άπλυτα ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Μπαίνει η μάνα μου στο δωμάτιο και μου λέει ''Εχεις κάνα μαύρο??.'' 'Έμεινα ............!! ''Πες γιατι θα βάλω πλυντήριο.. '' ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Γελάτε εσείς με τους Μάγιας...γελάτε...έτσι γελούσαν και οι δεινόσαυροι με τον Νώε.... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Όταν ήμουν μικρος δεν με ένοιαζε τι θα φορέσω, κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες κατάλαβα πως ούτε την μάνα μου την ένοιαζε. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ζω για την στιγμή που θα βγει κάποιος στον ΣΚΑΙ και θα ξεκινήσει λέγοντας "Κατ αρχήν συγνώμη για τα μούτρα μου". ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Οι γιαγιάδες όταν θέλουν να πλέξουν φοράνε γυαλιά, τα λεγόμενα plexiglass. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Σε μερικά χρόνια στα φανάρια δεν θα μας καθαρίζουν τα τζάμια αλλά τα iPad και ταiPhone. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Τι σήμα 3G και 4G. WiFi του γείτονα και όλα GG ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Λες "συγγνώμη" στην μάνα σου γιατί: 1% κατάλαβες το λάθος σου 99% θες να σταματήσει να μιλάει.... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Αν μετά το μπάνιο, σου μένει ζεστό νερό,σίγουρα κάτι κάνεις λάθος.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΕΟΠΑΡ ΚΟΛΑΝ ΜΕ ΜΠΟΤΑΚΙΑ ADIDAS..ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΚΕΥ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ; ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -Πες μας για το ατύχημα που σε έκανε διάσημο -Πέσανε πάνω μου τα φώτα της δημοσιότητας ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -Μωρό μου πες μου κάτι για να νιώσω σαν αληθινή γυναίκα. -Δεν ξέρεις να παρκάρεις! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ - Είμαι σκληρός. - Ώπα ρεεεε....Πόσα giga;;; ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Μητρικό φίλτρο είναι αυτό που έχουν στα αυτιά τους οι μανάδες, και όταν λες "θα βγώ" αυτές ακούν "θα πάω σε όργια, με όπλα και ναρκωτικά, χωρίς μπουφάν" . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Όταν έχει περίοδο η γυναίκα μην της μιλάς. Και όταν έχει νεύρα μην της μιλάς. Γενικώς μην μιλάς. Αλλά βέβαια.. τέτοιο γουρούνι είσαι, ώστε δεν μιλάς.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ήρθε και ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Φαίνεται ότι ο ανεμιστήρας που είχα ανοιχτό όλο το καλοκαίρι, ήταν από Boeing 747. Δεν εξηγείται αλλοιώς. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Δεν ήμουν βέβαιος γιατί ο γιατρός μου συνταγογραφησε LSD για την δυσκοιλιότητά μου, μέχρι που είδα έναν δράκο και χέστηκα επάνω μου.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Αυτή η νέα αλυσσίδα μαγαζιών "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ" που έχει ανοίξει, πολύ μεγάλη επιτυχία βλέπω.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Φοιτητικό πλύσιμο πιάτων: 1. Τα βάζεις στον νεροχύτη. 2. Περιμένεις. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ισορροπημένη διατροφή είναι να κρατάς ένα σουβλάκι σε κάθε χέρι ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Φοβάμαι τόσο την δέσμευση ώστε δεν τολμάω ούτε οικογενειακή πίτσα να παραγγείλω ... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Δεν μας φτάνουν τα προβλήματα των άλλων, έχουμε και τα δικά μας... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -Τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα... εχθές πέρασα από το Σύνταγμα και είδα τα περιστέρια να ταΐζουν τους ανθρώπους... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ θα έχουν φωσφορούχα γράμματα για να διαβάζονται στο σκοτάδι. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Τι έγινε; Στενοχωρημένη σε βλέπω . Ζυγίστηκες;;; ----------------------------------------------------------------------------- Όλα χαλάνε. Άνθρωποι, κοινωνία, σχέσεις, φραπεδιέρα. Ειδικώς με την φραπεδιέρα ξενέρωσα πολύ, δεν το περίμενα... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Μπαμπά, γιατί παντρεύτηκες την μαμά; - Απορείς και εσύ παιδί μου ε;;; --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Πήγαν και έβαλαν σε κάθε αμάξι αυτή τη μ@λ@κία τον αισθητήρα.. Πας να παρκάρεις κι αρχίζει ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ... Λες και με το ΜΠΑΜ δε σταματάγαμε ... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΎΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΆΡΕΙΣ Α) Β) ΓΆΜΑ) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δεν ξαναβλέπω μαγειρική στη Mενεγάκη. Κόντεψα να τελειώσω απ'τα υπονοούμενα --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το κάπνισμα προκαλεί αργό & βασανιστικό....ανέβασμα σκάλας --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Πήγε με άλλον. Δεν το αντέχω, θα πηδήσω από το μπαλκόνι... - Τι λες μωρέ μ@λκα; Κέρατα έβγαλες, όχι φτερά!!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Ελα ρε που είσαι;; Πήρα κινητό, πήρα σπίτι & δε σε βρίσκω πουθενά! -Σώπα ρε συ? Καλορίζικα!!! Τα πήρες σε καλή τιμή;;; --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μην κλαις, κάποιος σ' αυτόν τον πλανήτη σε θέλει ακριβώς γι αυτό που είσαι. Δεν ξέρω ποιος...αλλά τόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούν... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Τι καρούμπαλο είναι αυτό ρε; -Με χτύπησαν τα παπούτσια μου... -Στο κεφάλι; -Αφού εκεί μου τα πέταξε η κάργια...!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Και εκεί που είσαι αραχτός και βλέπεις διαφημίσεις στο Σταρ... Ξαφνικά πετιέται μια ταινία..! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Πολύ κινηματογραφικός καιρός ! -Ναι ! Cineφιά. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τη Ρώσικη σαλάτα τη λένε Γαλλική στη Ρωσία, και Ιταλική στη Γερμανία. Δηλαδή μ' άλλα λόγια κανείς δε θέλει να πάρει την ευθύνη για αυτή τη μ@λκία --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο άνθρωπος έχει 5 δάχτυλα στο κάθε χέρι για πολλούς λόγους. Ο σημαντικότερος είναι για ν' αγκαλιάζει και με τα 5 το πιτόγυρο. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΑΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΊ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΟ ΚΛΈΨΙΜΟ ΑΝΑΠΤΉΡΑ. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Ρεεε σε είπε χοντρή! -Κάτσε ρε να ξεσφηνωθώ απ' τη καρέκλα και θα δει τι θα πάθεις --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Θες να πάρω τίποτα friskies για το σκυλί σου; -Ρε μάνα το ξέρω ότι δεν την συμπαθούσες, αλλά χωρίσαμε πέρυσι... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Γιατί παιδί μ δεν φοράς ζακέτα; Ο Κωστάκης γιατί την φοράει; -Ναι μαμά,αλλά ο Τάσος είναι με κοντομάνικο -Δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το ότι απέναντι από το τζάμι των διαδρόμων του γυμναστηρίου υψώνεται αγέρωχο το Pizza Hut, είναι σαφώς συνωμοσία, έτσι; --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Πήγα στο γυμναστήριο με δυο κουτιά πάστες και όλοι με κοιτούσαν περίεργα...εγώ φταίω που όταν κουράζομαι τρώω? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 500 καροτσάκια στο σούπερ μάρκετ, εμένα πάντα μου τυχαίνει αυτό με τη στραβή ρόδα, που το σπρώχνεις και φαίνεσαι σα να 'σαι σουρωμένος!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Χάθηκε να έχει η τύχη αφτιά και όχι οι τοίχοι ; --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Άσε μου λέει θα οδηγήσω εγώ, εσύ έχεις πιει και άνοιξε την πόρτα και μπήκε στο πίσω κάθισμα... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Όταν πάω σουπερμάρκετ κουβαλάω μαζί μου και τα άπλυτα μήπως και πετύχω από έξω την Σταυροπούλου να κάνουμε δοκιμή για το νέο ARIEL... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Έφαγα γιαούρτι, έφτιαξα τσάι και έκατσα στην τηλεόραση. Αν δεν ξεφαντώσουμε τώρα πότε? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Όταν είναι μωρό τη φωνάζουν "γυναικάρα μου" όταν είναι γυναίκα "μωρό μου" στο ΚΑΠΗ της λένε "πάμε εκδρομή με τα κορίτσια" Όλα λάθος...!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δε ξέρω για εσάς? Εγώ πάντως μέχρι τα 10 μου νόμιζα ότι "υπογραφή" σημαίνει "γράφω τ' αρχικά μου κι από πάνω το μουτζουρώνω 5-6 φορές"....!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το κέρατο είναι σαν το τζατζίκι... Όταν τρώνε και οι 2...δεν υπάρχει πρόβλημα.... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ταλαιπωρείστε από συνάχι;;; Έχετε καταρροή;;; Να ακούγατε την μαμά σας και να φοράγατε την ΖΑΚΕΤΑ σας! ορίστε μας... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Και επειδή η Ελλάδα έδωσε τα Φώτα σε ολόκληρο τον κόσμο ήταν ανάγκη να της στείλουν το λογαριασμό 2500 χρόνια μετά;;; --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Χτες στα μπουζούκια μέθυσα τόσο που όταν σηκώθηκα να πάω τουαλέτα.... κέρδισα διαγωνισμό καλύτερης ζεϊμπεκιάς. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ωραίο το τζάκι μεν, γλιτώνεις και κάτι από το πετρέλαιο, αλλά .. δίνεις τα διπλά σε λουκάνικα και μπύρες !!!. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Γυναίκα είναι αυτή που δίνει 357 ευρώ για προϊόντα περιποίησης προσώπου και στον άντρα της παίρνει το σαμπουάν απ'τα Lidl γιατί λέει το βρήκε σε προσφορά !!!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ένα μήλο την ημέρα, τους κάνει όλους πέρα!!! ... Αρκεί βέβαια, να το πετάξεις με αρκετή δύναμη!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Έβγαλα το Δημοτικό.. Έβγαλα το Γυμνάσιο και το Λύκειο.. Έβγαλα & το Πανεπιστήμιο... Και τώρα για να βρω δουλειά πρέπει να βγάλω ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αν εξαιρέσουμε την πραγματικότητα , όλα τα άλλα πηγαίνουν υπέροχα. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το εγκεφαλικό προϋποθέτει εγκέφαλο, μην αγχώνεστε μερικοί. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αν μαζέψω τα " Nαί , βρέ να κανονίσουμε κανά καφέ ." που έχουμε πει με γνωστούς ...... είμαι κλεισμένος μέχρι το 2016 !!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ποτέ δε θα καταλάβω · πως χορταίνουν με σαλάτες, · πως οι περικοπές θα φέρουν ανάπτυξη και · πως απ το Δημήτρης βγαίνει το Μήτσος.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ρε σεις ! Τους μ@λάκες μη τους στέλνετε "να πάν να γ@μηθούν" γιατί πολλαπλασιάζονται !!!!!!!!!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ένας άντρας μπαίνει σε ένα mini market καπνίζοντας... Η υπάλληλος του λέει: -Σας παρακαλώ κύριε, μην καπνίζετε!Απαγορεύεται το κάπνισμα εντός του καταστήματος. Λέει λοιπόν και ο άντρας: -Mα, τα τσιγάρα από το κατάστημα σας τα αγόρασα! Και του απαντά η υπάλληλος: -E, και; Και προφυλακτικά πουλάμε... Θα μας πηδήξετε κιόλας;! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
felix Οκτώβριος 10, 2013 #15031 Οκτώβριος 10, 2013 ^^^^Και ένα βίντεο από την εμφάνιση στη γιορτή πέστροφας...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=aPh91cmrr4w]Σόλο κλαρίνο Σάσσυ Τσεντούρου Γιορτή Πέστροφας Παλαιοκαρυά Πύλης Τρικάλων Τρ.6-8-2013 μέρος 1ο - YouTube[/ame]
yanni Οκτώβριος 10, 2013 #15034 Οκτώβριος 10, 2013 Έλα ντε. Αν το graffiti έγραφε ΠΑΟΚ θα άλλαζε το πράγμα, αλλά τώρα μένεις με την απορία...
Wizard! Οκτώβριος 10, 2013 #15035 Οκτώβριος 10, 2013 :worship: Το (Μ) είναι όλα τα λεφτά! (προφανώς είναι Photoshop, έτσι..; )
tavliban Οκτώβριος 10, 2013 #15037 Οκτώβριος 10, 2013 Animals being a$$holes Silly gifs of animals being jerks.
ThorLite Οκτώβριος 10, 2013 #15038 Οκτώβριος 10, 2013 Κακό πράγμα η δυσλεξία... Ντριν ντριν... - Ηello? - Nαι ποιος είναι; Μπορώ να μιλήσω λίγο στην Ελλη;; - Ι am her husband, Conan. - Pass me Εlli, varvaros...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.