vic Αύγουστος 30, 2013 #14361 Αύγουστος 30, 2013 - Πώς κάνει η γάτα;- Νιάου.- Πώς κάνει ο σκύλος;- Γαβ.- Πώς κάνει το γουρούνι;- Άδεια και δίπλωμα παρακαλώ...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 30, 2013 #14362 Αύγουστος 30, 2013 Ο Billy πήγε στο Τέξας και αγόρασε από ένα αγρότη ένα γάϊδαρο, έναντι του ποσού των 100 δολαρίων.Ο αγρότης συμφώνησε να τον παραδώσει την άλλη μέρα.Την επομένη ημέρα ο αγρότης του είπε:«Συγγνώμη αλλά έχω άσχημα νέα, ο γάϊδαρος ψόφησε».Ο Billy απάντησε: «Δεν πειράζει, δώσετα λεφτά μου πίσω».Ο αγρότης του λέει: «Δεν μπορώ να το κάνω, γιατί ήδη τα έχω ξοδέψει».Ο Billy είπε: «Εντάξει, τότε δώσε μου το νεκρό γάϊδαρο».Ο αγρότης ρώτησε: «Τι θα τον κάνεις;;» και ο Billy απάντησε.«Θα τον βάλω σε λοταρία». Ο αγρότης του είπε με μια δόση ειρωνείας:«Αποκλείεται να βγάλεις σε λοταρία το ψόφιο γάϊδαρο» και ο Billy απάντησε..«Φυσικά και μπορώ, απλά δεν θα το πω σε κανέναν ότι ο γάϊδαρος είναι ψόφιος».Ένα μήνα αργότερα ο αγρότης βρέθηκε ξανά με τον Billy και τον ρώτησε, « Τι έγινε με τον ψόφιο γάϊδαρο;» ο Billy απάντησε:«Τον έβγαλα σε λοταρία και πούλησα 500 λαχνούς, προς 2 δολάρια τον ένα, και έτσι κέρδισα 998 δολάρια.Ο αγρότης ρώτησε, «Καλά κανένας δεν παραπονέθηκε;»Και ο Billy απαντάει…..«Μόνο ο τύπος που τον κέρδισε, και για να μην φωνάζει, του έδωσα πίσω τα δύο δολάρια»!!!!Ο Billy τώρα προσελήφθη και συνεργάζεται με τη GOLDMAN SACHS.!
paparoach Αύγουστος 30, 2013 #14364 Αύγουστος 30, 2013 - Πώς κάνει η γάτα;- Νιάου.- Πώς κάνει ο σκύλος;- Γαβ.- Πώς κάνει το γουρούνι;- Άδεια και δίπλωμα παρακαλώ...όχι ότι έχω κάτι υπέρ ή κατά, αλλά δεν το έχει βαρεθεί κανένας άλος αυτό το ανέκδοτο ?
HotPeanut Αύγουστος 30, 2013 #14366 Αύγουστος 30, 2013 wtf[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zHKivyPvexI]Skok USA - YouTube[/ame]
NooDle Αύγουστος 31, 2013 #14375 Αύγουστος 31, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=99AIRzaBIR0]Wait, what HOT VINE) - YouTube[/ame]
dunkel_Stern Αύγουστος 31, 2013 #14376 Αύγουστος 31, 2013 - Τώρα που μείναμε μόνοι μας να σε ρωτήσω κάτι;- Βεβαίως.- Που πήγαν οι άλλοι;
dunkel_Stern Αύγουστος 31, 2013 #14378 Αύγουστος 31, 2013 - Τι γυρίζει και μου λέει;- Μια αγελάδα σε ανεμοστρόβιλο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.