LazyGreek Αύγουστος 9, 2013 #14122 Αύγουστος 9, 2013 Συμβαίνει Τώρα (πριν κανα μισάωρο) "Ο μπατμαν στην αμερικη λεει για μενα τα καλυτερα λογια..ολη η αμερικη φωναζει κατμαν!"
dunkel_Stern Αύγουστος 9, 2013 #14124 Αύγουστος 9, 2013 -Κοίτα καρδούλα μου! Η μικρή άρκτος!-Πού; Πού; Εκεί;-Όχι μωράκι μου. Εκεί.-Εκεί;-Όχι ζουζουνάκι μου. Εκεί.-Εκεί;-Όχι λατρεία μου. Εκεί.-Αχ, πού;-ΕΚΕΙ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗΗΗΗ... ΕΚΕΙ...!!!!!!!
2cpu Αύγουστος 9, 2013 #14127 Αύγουστος 9, 2013 και ομως ισχυει...Πελατης μας μπηκε ενα καλοκαιρι στο μαγαζι και εκλεισε την πορτα.Πηγε να βγει ο σκυλος φορτσατος και εριξε ενα κουτουλιδι.Εκτοτε μπαινει και βγαινει στην αγκαλια του αφεντικου του.
dunkel_Stern Αύγουστος 9, 2013 #14129 Αύγουστος 9, 2013 - Πώς βγάλανε το φίδι από την τρύπα;- Βασίλη.
Lakisss Αύγουστος 9, 2013 #14130 Αύγουστος 9, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=qnKhqCv1Z-Q]βΆ Mountain biker on a motorcycle trolling ram and biker - YouTube[/ame]
Raider Αύγουστος 9, 2013 #14131 Αύγουστος 9, 2013 Δεν θυμάμαι να έχει μπει... ταιριάζει~ με το πάνω [ame=http://www.youtube.com/watch?v=6IuFoxpPNAM]wild dogs 25 against a cyclist.mp4 - YouTube[/ame]
GFFermari Αύγουστος 10, 2013 #14133 Αύγουστος 10, 2013 Δεν θυμάμαι να έχει μπει... ταιριάζει~ με το πάνω ....δεν ειναι κ τοσο αστειο. Επειδη οι αλλοι ειναι ανθυποπιθηκοι, ο ποδηλατης τι φταιει? Κ πολυ ψυχραιμος ηταν. Κ γω στη δουλεια αντιμετωπίζω συχνα σκυλους αλλα ενα-δυο (μια φορα ηταν 4-5 απο ανθυποπιθηκο τσοΜπανη κ τον πηρε ο διαολος κανονικα).
Guest Αύγουστος 10, 2013 #14134 Αύγουστος 10, 2013 ....δεν ειναι κ τοσο αστειο. Επειδη οι αλλοι ειναι ανθυποπιθηκοι, ο ποδηλατης τι φταιει? Κ πολυ ψυχραιμος ηταν.Κ γω στη δουλεια αντιμετωπίζω συχνα σκυλους αλλα ενα-δυο (μια φορα ηταν 4-5 απο ανθυποπιθηκο τσοΜπανη κ τον πηρε ο διαολος κανονικα).Και καλά στα βουνά. Κάποιο ζώο θα συναντήσεις. Αλλά να πηγαίνεις για ποδήλατο/τρέξιμο στη πόλη και να έχεις τα αδέσποτα αντιμέτωπα ή κάποιο (άλυτο) σκύλο να πηδάει την αυλή για να σου επιτεθεί? Απλά έλεος
KoMM Αύγουστος 10, 2013 #14138 Αύγουστος 10, 2013 πράσινος godzilla?fake καλα αν δε το ελεγες παιζει να μη τον εβλεπα ποτε....
spyvelm Αύγουστος 10, 2013 #14139 Αύγουστος 10, 2013 Πάει ένας τύπος σε ένα φαρμακείο. Μπαίνει μέσα τρίβοντας τα χέρια του, τον βλέπει ο φαρμακοποιός και του λέει :- Γεια σας. Υποθέτω πως θέλετε μια κρέμα για τα χέρια…- Όχι, θα ήθελα ένα κουτί βιάγκρα γιατί θα έρθουν κάτι γκομενάκια σήμερα σπίτι και έχει να γίνει χαμός!- Μπράβο σας! Άντε, σας δίνω κι άλλο ένα κουτί δώρο επειδή σας συμπάθησα. Καλή επιτυχία!Την επόμενη μέρα πάει πάλι ο ίδιος τύπος στο φαρμακείο, τρίβοντας πάλι τα χέρια του, οπότε τον βλέπει ο φαρμακοποιός και του λέει :- Ένα κουτί βιάγκρα έτσι;Και του απαντάει ο άλλος:- Όχι, μια κρέμα για τα χέρια. Τα γκομενάκια δεν ήρθαν τελικά…!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.