Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply

061uBRi.jpg

Συμβαίνει Τώρα (πριν κανα μισάωρο)

"Ο μπατμαν στην αμερικη λεει για μενα τα καλυτερα λογια..ολη η αμερικη φωναζει κατμαν!"

-Κοίτα καρδούλα μου! Η μικρή άρκτος!

-Πού; Πού; Εκεί;

-Όχι μωράκι μου. Εκεί.

-Εκεί;

-Όχι ζουζουνάκι μου. Εκεί.

-Εκεί;

-Όχι λατρεία μου. Εκεί.

-Αχ, πού;

-ΕΚΕΙ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗΗΗΗ... ΕΚΕΙ...!!!!!!!

και ομως ισχυει...

Πελατης μας μπηκε ενα καλοκαιρι στο μαγαζι και εκλεισε την πορτα.

Πηγε να βγει ο σκυλος φορτσατος και εριξε ενα κουτουλιδι.

Εκτοτε μπαινει και βγαινει στην αγκαλια του αφεντικου του.

Δεν θυμάμαι να έχει μπει... ταιριάζει~ με το πάνω :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6IuFoxpPNAM]wild dogs 25 against a cyclist.mp4 - YouTube[/ame]

Δεν θυμάμαι να έχει μπει... ταιριάζει~ με το πάνω :p

....δεν ειναι κ τοσο αστειο. Επειδη οι αλλοι ειναι ανθυποπιθηκοι, ο ποδηλατης τι φταιει? Κ πολυ ψυχραιμος ηταν.

Κ γω στη δουλεια αντιμετωπίζω συχνα σκυλους αλλα ενα-δυο (μια φορα ηταν 4-5 απο ανθυποπιθηκο τσοΜπανη κ τον πηρε ο διαολος κανονικα).

....δεν ειναι κ τοσο αστειο. Επειδη οι αλλοι ειναι ανθυποπιθηκοι, ο ποδηλατης τι φταιει? Κ πολυ ψυχραιμος ηταν.

Κ γω στη δουλεια αντιμετωπίζω συχνα σκυλους αλλα ενα-δυο (μια φορα ηταν 4-5 απο ανθυποπιθηκο τσοΜπανη κ τον πηρε ο διαολος κανονικα).

Και καλά στα βουνά. Κάποιο ζώο θα συναντήσεις.

Αλλά να πηγαίνεις για ποδήλατο/τρέξιμο στη πόλη και να έχεις τα αδέσποτα αντιμέτωπα ή κάποιο (άλυτο) σκύλο να πηδάει την αυλή για να σου επιτεθεί?

Απλά έλεος

Πάει ένας τύπος σε ένα φαρμακείο. Μπαίνει μέσα τρίβοντας τα χέρια του, τον βλέπει ο φαρμακοποιός και του λέει :

- Γεια σας. Υποθέτω πως θέλετε μια κρέμα για τα χέρια…

- Όχι, θα ήθελα ένα κουτί βιάγκρα γιατί θα έρθουν κάτι γκομενάκια σήμερα σπίτι και έχει να γίνει χαμός!

- Μπράβο σας! Άντε, σας δίνω κι άλλο ένα κουτί δώρο επειδή σας συμπάθησα. Καλή επιτυχία!

Την επόμενη μέρα πάει πάλι ο ίδιος τύπος στο φαρμακείο, τρίβοντας πάλι τα χέρια του, οπότε τον βλέπει ο φαρμακοποιός και του λέει :

- Ένα κουτί βιάγκρα έτσι;

Και του απαντάει ο άλλος:

- Όχι, μια κρέμα για τα χέρια. Τα γκομενάκια δεν ήρθαν τελικά…!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.