zampONakiaskiou Ιούλιος 19, 2013 #13841 Ιούλιος 19, 2013 ^^Is this real;Τι ευχήθηκε ο παππάς σε δυο λεσβίες μετά το γάμο τους;Βίον Ανθόστραπον.....
Wizard! Ιούλιος 19, 2013 #13842 Ιούλιος 19, 2013 Την πάτησε ο Αντωνάκης... Ούτε για το "μ@κα" δεν έχει την πρωτιά...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3gpvQIQgq8M]ΜΑΛΒΙΝΑ LIVE - Κωστάκης (7/4/1997) - YouTube[/ame]
digitaltiger Ιούλιος 19, 2013 #13844 Ιούλιος 19, 2013 Μπαίνουν κοπέλες στη θάλασσα με μάσκαρα και βγαίνουν οι Prodigy και ο Alice Cooper...
Wizard! Ιούλιος 19, 2013 #13847 Ιούλιος 19, 2013 Επίσημα ισχυρίζονται ότι δεν έχουμε εξωγήινους... Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι...
tavliban Ιούλιος 19, 2013 #13848 Ιούλιος 19, 2013 Επίσημα ισχυρίζονται ότι δεν έχουμε εξωγήινους... Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι... Alien | Define Alien at Dictionary.com 1. a resident born in or belonging to another country who has not acquired citizenship by naturalization (distinguished from citizen ).2. a foreigner. 3. a person who has been estranged or excluded. 4. a creature from outer space; extraterrestrial.
narta Ιούλιος 19, 2013 #13849 Ιούλιος 19, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=oH_Qb4fdHfg]Honda's Mean Mower - YouTube[/ame]
acct Ιούλιος 19, 2013 #13850 Ιούλιος 19, 2013 Alien | Define Alien at Dictionary.comJoke | Define Joke at Dictionary.com1. something said or done to provoke laughter or cause amusement, as a witticism, a short and amusing anecdote, or a prankish act: He tells very funny jokes. She played a joke on him.2. something that is amusing or ridiculous, especially because of being ludicrously inadequate or a sham; a thing, situation, or person laughed at rather than taken seriously; farce: Their pretense of generosity is a joke. An officer with no ability to command is a joke.3. a matter that need not be taken very seriously; trifling matter: The loss was no joke.
2cpu Ιούλιος 19, 2013 #13852 Ιούλιος 19, 2013 Incoming...-Μόνο οι Έλληνες, οι Thundercats και οι κάτοικοι της Mordor πιστεύουν στο μάτι.-Δεν είχα internet για 3-4 μέρες και είπα να κάτσω λίγο με την οικογένεια μου. Εντάξει καλά άτομα μου φάνηκαν.- Mωράκι μου νομίζεις ότι είμαι χοντρή;;...- Θα στο πω στ' αυτί...- Πέστο μου στο άλλο. Απ' αυτό δεν ακούω...- Καλά, δεν με λυπάσαι που πρέπει να κάνω το γύρο;;...- Μπαμπά τι είναι τοπικιστής;- Τοπικιστής γιε μου είναι ο ******* που νομίζει ότι ο τόπος καταγωγής του είναι ομορφότερος απ' την Κρήτη μας!!- Όταν ανεβαίνω στην ζυγαριά σκέφτομαι : "ηρέμησε, είσαι 70% νερό".- Αυτό που στα Starbucks πρέπει να έχεις Proficiency για να παραγγείλεις: Ένα doubleshot nonfat extra wipcream with sugar free vanilla extra. ΕΛΕΟΣ!!- Από έντεχνο λέει η άλλη ακούει Παντελίδη. Λογικά από λογοτεχνία θα διαβάζει τα φυλλάδια του LIDL...- Άνεργος με ΒMW, iphone5, tattoo και μούσι. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.-Με είπε ανώριμο και μπήκε να κάνει μπάνιο.-Και εσύ τι έκανες;-Ανοιγόκλεινα την βρύση της κουζίνας για να καίγεται..- Από πού μας καλείτε;- Από τηλέφωνο.- Πολλά χαιρετίσματα στην όμορφη Λέφωνο!!- Καταβεβλημένη η Ναταλία Γερμανού μετά τ'αποτελέσματα των Πανελλήνιων. Το αγόρι της πέρασε Κρήτη....στο τμήμα συντήρησης αρχαιοτήτων.- Δεν έχει σημασία αν είσαι Ιάπωνας ή Κορεάτης. Για μένα θα'σαι πάντα Κινέζος.- Ακούω να κορνάρουν - σκέφτομαι: ποιός *******; Κορνάρουν πιο πολλοί - καταλαβαίνω ότι πρόκειται για γάμο - ξανασκέφτομαι: ποιός *******;;...- Τυλίγουν οι μανάδες φαγητό σε αλουμινόχαρτο - με το περίσσευμα φτιάχνεις μια στολή αστροναύτη, ένα δορυφορικό πιάτο και κάνεις κι ανταύγειες!!...- Ο σουβλατζής της γειτονιάς με έχει μάθει τόσο καλά που πλέον παραγγέλνω με αναπάντητη...- Θα κάνω τατουάζ στην πλάτη σκακιέρα να συνεννοούμαι όταν θέλω να με ξύσουν -ας πούμε ξύσε στο Α5 ή τρίψε με λίγο στο Β1!!- Πάλι καλά που δεν χρειάζεται πλέον να κυνηγάμε την τροφή μας όπως οι πρόγονοι μας - ούτε που ξέρω πού ζουν τα πιτόγυρα...- Τα'χα με κοπέλα που μετά το sex δεν ήθελε αγκαλίτσες, αλλά τσιγάρο και ύπνο. Για να υπάρξει ισορροπία έκλαιγα, τρώγοντας παγωτό στο σαλόνι.
wrong method Ιούλιος 20, 2013 #13855 Ιούλιος 20, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=wfnUgrvRpQM]Naxos: A World to Experience - YouTube[/ame]
Chosen Ιούλιος 20, 2013 #13858 Ιούλιος 20, 2013 Step #1: Διαβάστε αυτό Step #2: Κάντε το καθήκον σας Help Charles Meet Taylor Swift Σ.Σ: Πάμε πολύ καλά Bastards...
Lakisss Ιούλιος 20, 2013 #13859 Ιούλιος 20, 2013 Λένε οτι 1 στους 4 άντρες ειναι γκέι.. Αυτό σημαίνει πως είναι και ένας από τη παρέα μου.. Ελπίζω να είναι ο Γιάννης,είναι πολύ ωραίο παιδί..Έλα Στέλιο αγόρι μου..-Λάθος κάνετε-Πες μου αγόρι μου σε ποιον λογαριασμό να βάλω τα λεφτά;;-Έλα γιαγιά ο Στέλιος είμαι, σημειώνεις;;
SLN Ιούλιος 20, 2013 #13860 Ιούλιος 20, 2013 Μην ξανακουσω κανεναν να λεει οτι στερεψε απο ιδεες το Hollywood...(ουτε να ξανακοροιδευει τις ταινιες δρασεις του Bollywood)Sharknado: Η πιο εξωφρενική ταινία της χρονιάς - Watchlist - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ | oneman.gr
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.