suboy Ιούλιος 6, 2013 #13601 Ιούλιος 6, 2013 - Κύριε , σας έπεσε μία ντισκομπαλα στο τοστ .- Είναι κλαμπ σάντουιτς ...:toomuchne
filthy_dwarf Ιούλιος 6, 2013 #13603 Ιούλιος 6, 2013 Ανεξάρτητο κράτος από την 1η Αυγούστου η Κρήτημου αρέσει που κάποιοι το πήρανε στα σοβαρά
minast Ιούλιος 6, 2013 #13605 Ιούλιος 6, 2013 Ανεξάρτητο κράτος από την 1η Αυγούστου η Κρήτη Και ορίστε ο λόγος που αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι αλήθεια : Σύμφωνα με την ετυμηγορία των Κρητικών, το 90% εξ αυτών είναι σαφώς υπέρ της δημιουργίας της "Δημοκρατίας της Κρήτης", όπως θα ονομαστεί το νέο κράτος, που θα έχει για πρωτεύουσά του τα Χανιά.
Myralis Ιούλιος 6, 2013 #13606 Ιούλιος 6, 2013 Και ορίστε ο λόγος που αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι αλήθεια : Ναι εντάξει.. -"Τι διαχωρίζει τους ανθρώπους από τα ζώα?" -"Το Ρέθυμνο" -"Ποιο είναι το ωραιότερο μέρος στο Ηράκλειο?" -"Η Χανιόπορτα" (από τα πιο άσχημα είναι βασικά) ΕΔΙΤ: Ένα μικρό παιδάκι ρωτάει τον Κρητικό πατέρα του: - "Μπαμπά τι θα πει σωβινισμός;" Ο πατέρας απαντά: - "Σωβινιστής παιδί μου είναι αυτός που νομίζει ότι ο τόπος του είναι καλύτερος από την Κρήτη!!" Έχει κανείς το σκετσάκι που είχε κάνει νομίζω ο Κανάκης με αυτό το ανέκδοτο
Myralis Ιούλιος 6, 2013 #13608 Ιούλιος 6, 2013 δεν κατάλαβα! Το Ηράκλειο είναι άσχημο, άσχετα από ονομασία.. Happy now?
yanni Ιούλιος 6, 2013 #13611 Ιούλιος 6, 2013 Πολλές φορές αναρωτιέμαι- Αυτοί που τα μεταφράζουν κάνουν αυτή την δουλειά χρόνια, έστω από χόμπι.ΜΑ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟ;και μετά βλέπεις και τον άλλον να κάνει upload με την υποσημείωσηδιορθώσεις - συγχρονισμόςκαι έχει ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ. :toomuchne
Chosen Ιούλιος 6, 2013 #13612 Ιούλιος 6, 2013 minions > all[ame=http://www.youtube.com/watch?v=BLYlf7Zolzk]Minions In gym All 3 parts HD - YouTube[/ame]
Myralis Ιούλιος 7, 2013 #13614 Ιούλιος 7, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=uaYwXMmYPYs]O2 - Be More Dog - YouTube[/ame]
paparoach Ιούλιος 7, 2013 #13618 Ιούλιος 7, 2013 Από πρόσφατη ταινία..:suicide: [ATTACH]57214[/ATTACH] Την είδα προχθές αυτή την ταινία. Πραγματικά τόσο κακούς υπότιτλους είχα πάαααρα πολύ καιρό να δω... μεταφραστής LVL B' Junior
FANISTELROOY Ιούλιος 7, 2013 #13620 Ιούλιος 7, 2013 Δύο παππούδες με Αλτσχάιμερ βρίσκονται στην παραλία.Καθώς περπατούν λέει ο ένας:- Πάω να πάρω ένα παγωτό.- Πάρε μου κι εμένα ένα, του λέει ο δεύτερος.- Ρε φίλε, ευχαρίστως να σου πάρω, αλλά πώς να το θυμηθώ;- Θα το λες συνέχεια από μέσα σου.- Έγινε, τι παγωτό θέλεις;- Κρέμα - φράουλα. Φεύγει λοιπόν ο ένας για να πάρει τα παγωτά και καθώς προχωράει μονολογεί:- Παγωτό κρέμα - φράουλα. Παγωτό κρέμα - φράουλα. Παγωτό κρέμα - φράουλα. Παγωτό κρέμα - φράουλα...Καθώς έχει ήδη απομακρυνθεί του φωνάζει ο άλλος :- Πες τους, σε παρακαλώ, να βάλουν και λίγη σαντιγύ.- Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ.- ...και λίγο σιρόπι... ακούει μετά από λίγο.- Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι.Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι...Μετά από κανένα μισάωρο τέλος πάντων επιστρέφει κρατώντας δύο τυρόπιτες.- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;; ρωτάει ο πρώτος, φανερά εκνευρισμένος.- Οι τυρόπιτες που ζήτησες.- ΚΑΙ Η COCA-COLA ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.