Jump to content



Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)


DJD

Recommended Posts

Η κάθε περίπτωση μπορεί να είναι διαφορετική και να υπάρχουν παράμετροι που δεν γνωρίζουμε. Η γενίκευση και τα εύκολα συμπεράσματα με βάση μια φωτογραφία εμένα ποτέ δεν με έβρισκε σύμφωνο. Στην τελική και στην αριστερή φωτογραφία υπάρχει κόσμος που περνάει απλά ρίχνοντας μια ματιά (λίγος) σε αυτούς που μαζεύουν τα σκουπίδια και η στάση είναι γραμμένη με σπρέι. Κάποιος θα μπορούσε να βρει μια λιγότερο.... βάρβαρη φωτογραφία και να βγάλει τα ίδια συμπεράσματα, αυτή τη φορά για αυτούς που απεικονίζονται στο αριστερό κομμάτι της εικόνας.

Υ.Γ. Ελληνική σημαία είναι αυτή πάνω από το κίτρινο πανό;

Υ.Γ.2 Και στις Βρυξέλλες Έλληνες;

Europe faces ongoing debt crisis - The Washington Post

AP110922010829.jpg

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

Ένας Άντρας βγαίνει με τρεις γκόμενες και θέλει να αποφασίσει ποια θα παντρευτεί. Σκέφτηκε λοιπόν το εξής κόλπο. Τους κάνει δώρο 200 χιλιάρικα για να δει τι θα τα κάνουν. Η πρώτη τα παίρνει και πηγαίνει στα ρουχάδικα και παπουτσάδικα και τα ξεσκίζει. Μετά πάει στον Άντρα και του λέει: Αγάπη μου φτιάχτηκα για να με βλέπεις και να με απολαμβάνεις, γιατί σε αγαπώ πολύ. Ο Άντρας ευχαριστήθηκε πολύ.

Η δεύτερη πάει στα Αντρικά είδη και του ψωνίζει ρούχα και πούρα. Μετά πάει στον άντρα και του λέει: Αγάπη μου σου ψώνισα αυτά τα δώρα για να τα ευχαριστηθείς και να είσαι καλά, γιατί σε αγαπώ πολύ. Ο Άντρας ευχαριστήθηκε πολύ.

Η τρίτη πάει στο Χρηματιστήριο τα επενδύει και κερδίζει τα τριπλά. Του επιστρέφει τα 200 χιλ. και ξαναεπενδύει τα υπόλοιπα σε κοινό λογαριασμό.

Μετά πάει στον Άντρα και του λέει: Αγάπη μου επένδυσα τα χρήματα που μου έδωσες γιατί θέλω να φτιάξουμε το σπίτι μας και να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας άνετα, να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και να μην χρειάζεται να ξεσκιζόμαστε στη δουλειά. Ο Άντρας ευχαριστήθηκε πολύ. Μετά, ο Άντρας σκέφτηκε για μερικές μέρες και αποφάσισε να παντρευτεί αυτή που είχε τα μεγαλύτερα βυζιά!!!!!

Κάθομαι στο μπαλκόνι, πίνω καφεδάκι, περνάει κόσμος από κάτω και αναρωτιέμαι...

Ποιοί είναι αυτοί...

Aπό πού ερχόμαστε...;

Πού πηγαίνουμε...;

Ποιός είμαι...;

Τι είμαι...;

Γιατί υπάρχω...;

Τι κωλ@ρα είναι αυτή;;;

Έγινε επεξεργασία από Dant3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.