Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5sFaswCgvvU&sns=fb]PENN AND TELLER GET FOOLED (For the 1st time) BY JOHN ARCHER. ITV FOOL US - YouTube[/ame]

Έλα που δε σου άρεσε :whip:

Αν ταιριάζει με το είδος τις ταινίας και περιμένω να δω κάτι τέτοιο τότε δεν έχω πρόβλημα, εξάλλου αν βάλω μια καμένη ταινία προφανώς ξέρω τι ψάχνω / θέλω να δω, με τις υπόλοιπες έχω πρόβλημα που θέλουν να είναι «σοβαρές» αλλά τελικά είναι σαβούρες.

Δεν ταιριάζουν οι λέξεις.

Είσαι ριζοσπαστικός στον συντηρητισμό όσο ανδροπρεπής στη θηλυκότητα, ισχνός στην παχυσαρκία, ταχύς στην βραδυπορία κλπ : P

Καλά εδώ ο Άδωνης άφησε για λίγο την αρχαία Ελληνική και μίλησε σήμερα για "τρολλάρισμα" του

(τότε) υποψήφιου βουλευτή της Χ.Αυγής για τα γνωστά σχόλια έναντι μεταταναστών.

Πάει ένας σε έναν αγιογράφο.

- καλημέρα σας, θα ήθελα να μου φτιάξετε μια εικόνα του Αγ. Νικολάου

- ξέρετε, κάνω πάρα πολύ καλά τον Αγ. Χαράλαμπο

- ωραία, βέβαια εγώ θα ήθελα τον Αγ. Νικόλαο, είναι για δώρο

- αξίζει πάντως να πάρετε έναν Αγ. Χαράλαμπο για δώρο

- όχι, όχι θέλω τον Αγ. Νικόλαο παρακαλώ, μπορείτε να το κάνετε ή όχι;

- σαφώς και μπορώ κύριέ μου. θα σας φτιάξω τον Αγ. Νικόλαο μια χαρά. όμως να ξέρετε,

θα .. χαραλαμπίζει λίγο

Πόσο ζηλεύω αυτές τις καταστάσεις ρε γμτ, στα γήπεδα της Αμερικής. Εδώ στην Ευρώπη δεν γίνονται τέτοια πράγματα δυστυχώς. Μόνο στην Ελλάδα συμμετέχει έντονα το κοινό (βλέπε τελικό κυπέλλου μπάσκετ)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Εμείς στην Ελλάδα κάνουμε το σκ@τό μας παξιμάδι.

Στο ΙΚΕΑ το κάνουν τάρτα.

Πόσο μπροστά αυτοί οι Σουηδοί τελικά...;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.