Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply
5783199_700b.jpg

με εκανες να ψαξω το αποσπασμα αυτο απο την ταινια για να σιγουρευτω

οτι ηταν ο καρχαριας απο το JAWS σε ολογραμμα κι οχι το star wars που παιζοταν τοτε...

you're good, you...:haha:

‎-Με τα νέα μέτρα η είσοδος σε νοσοκομεία θα κοστίζει 25€...

-Mε ποτό η χωρίς???

ΘΑ πέθαινα για να ξαναδώ το video με τον ποδηλάτη να είναι Ελληνάρας

Ξέχνα το "Ελληνάρας". Εάν ήσουν ο ποδηλάτης τι θα είχες κάνει? Εγώ θα τον βούταγα από το γιακά πιθανότατα. Μ' αρέσει που κατέβηκε να ζητήσει και τα ρέστα...

Ξέχνα το "Ελληνάρας". Εάν ήσουν ο ποδηλάτης τι θα είχες κάνει?

στην φυσική κατάσταση που είμαι, μάλλον πολύ κουρασμένος για να βγάλω αχνα

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5IjmOSFtoJc]Penguin slaps other penguin - YouTube[/ame]

στην φυσική κατάσταση που είμαι, μάλλον πολύ κουρασμένος για να βγάλω αχνα

με το υφακι που κατεβηκε ειχε φαει κουτουλια με την Gopro.....

Δεν κατέβηκε να φάει κουτουλιά, κατέβηκε να ρωτήσει γιατί ο άλλος του χτύπησε το αυτοκίνητο.

Δεν χρειάζεται πάντα να γαμά** και να δέρνουμε.

Τα παιδιά ήταν απλή απόδειξη πως μπορείς να βρεις την λύση και χωρίς να πεθάνει ένας απο τους 2.

Στην Ελλάδα θα τον είχε πατήσει κανονικά αυτή είναι η διαφορά γιατί εδώ δεν υπάρχει παιδεία.

Και πριν μου πει κανείς που δεν με ξέρει για το ποδήλατο, έκανα ΠΟΛΥ ποδήλατο με το Γομάρι και όχι μόνο για 2+ χρόνια Αθήνα και επαρχία πριν φύγω.

αν τον ειχε βαλει απο κατω θα λεγαμε το λακαμα το πατησε το παλικαρι,

οκ καταλαβα ειμαι αγρικος

αν τον ειχε βαλει απο κατω θα λεγαμε το λακαμα το πατησε το παλικαρι,

οκ καταλαβα ειμαι αγρικος

Λατρεύω τις γενικεύσεις και το γεγονός πως είσαι αγροίκος, είναι αρετή είναι αυτογνωσία λέγανε οι αρχαίοι, αλλά από εκεί και πέρα, το σκηνικό δεν έγινε με αμέριμνο ποδηλάτη που ενώ πήγαινε στην δουλειά του, πέρασε χάρος μεθυσμένος και τον πάτησε και τον σκότωσε.

Εικάζω είδες το βίντεο και μπορείς να αντιληφθείς την διαφορά της μιας κατάστασης απο την άλλη έτσι?

ΘΑ πέθαινα για να ξαναδώ το video με τον ποδηλάτη να είναι Ελληνάρας

unfortunate sfixed :(

Θα πέθαινε ο ποδηλάτης με τον οδηγό να είναι Ελληνάρας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.