Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

Εγώ είχα κάνει τρελές πατέντες. Μέχρι και ολόκληρες σελίδες χαρτί κόλλαγα με uhu πάνω σε άλλες σελίδες όταν έπαιρνα χαμπάρι ότι είχα κάνει λάθος και έπρεπε να σβήσω πολλά.

Εγώ είχα κάνει τρελές πατέντες. Μέχρι και ολόκληρες σελίδες χαρτί κόλλαγα με uhu πάνω σε άλλες σελίδες όταν έπαιρνα χαμπάρι ότι είχα κάνει λάθος και έπρεπε να σβήσω πολλά.

Έλα τώρα, ΟΛΟΙ ξέρουμε πως αυτό ΔΕΝ ήταν UHU... :D

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ χρησιμοποιούσα αυτό

26043_2.jpg

Οπότε τι είναι αυτό που όλοι ξέρετε ότι ΔΕΝ ήταν UHU;

α) εκνευριστικη κολλα που ειχες διαθεσιμη οταν χρειαζοσουν την σντιστοιχη stick

που εκανε τα παντα μανταρα κι ετρεχε παντου κι αφηνε και ινες εκει που δεν πρεπει

β) τροπος να φτιαχνεις τεχνητες ρινικες ακαθαρσιες για να τρολλαρεις συμμαθητες και συμμαθητριες

γ)σε συνδυασμο με σακουλα αναθυμιασεων, φτηνος τροπος getting high on your own supply.

25 χρόνια πριν και χωρίς τα φυλλάδια του Πλαισίου δεν ξέραμε από stick.

Αυτό με την κόλλα που την μυρίζανε μου το είχε δείξει ένας άνθρωπος που αυτή την στιγμή δεν είναι εν ζωή λόγω καρκίνου στον φάρυγγα. Τα έχω συνδυάσει στο μυαλό μου και ας είναι άσχετα κατά 99.99999999999999%. Είναι απίστευτο το τι μπορεί να σου θυμίζει στο εντελώς άσχετο μια απλή κόλλα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.