racer Οκτώβριος 21, 2012 #8821 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 21, 2012 #8822 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 22, 2012 #8823 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=EooqZs5JQgk&sns=fb]Gangnam Style Greek parody-Κούνα Το Ποπό - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 22, 2012 #8824 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Αυτος ειναι ο IT του @Tsakonas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 22, 2012 #8825 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Αυτος ειναι ο IT του @Tsakonas ? Αν το κάθε μπαλόνι το χρέωσε 50 ευρώ, πολύ πιθανόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 22, 2012 #8826 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 22, 2012 #8827 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 ............Σαν να έχεις μια παιδική χαρά δίπλα στο προαύλιο μιας φυλακής είναι η Νότια με την Βόρεια Κορέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 22, 2012 #8828 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Δεν ξέρω αν έχει μπει: LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 22, 2012 #8829 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 ^^Μια σελίδα πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 22, 2012 #8830 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=xyXplN23ALM]HOW TO PICK UP A GIRL AT THE GYM - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Οκτώβριος 22, 2012 #8831 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 ^^ τα μούτρα της στο τέλος είναι όλα τα λεφτά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 22, 2012 #8832 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 22, 2012 #8833 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Un cafe et une pipe s'il vous plait, 1,00 €!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 22, 2012 #8834 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Όποιος έχει το μικρότερο πέος, κερδίζει ένα iPhone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 22, 2012 #8835 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Μη το γελάτε. Έχω πετύχει φάσεις που πελάτες μιλάνε με πολύ αγένεια στα γκαρσόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 22, 2012 #8836 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Ένας πλούσιος κάνει πάρτι δίπλα στην πισίνα του. Μετά από ώρες διασκέδασης, η μουσική σταματάει κι ο πλούσιος ανακοινώνει :- Δίνω ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον πάει από την μια άκρη της πισίνας στην άλλη, κολυμπώντας ανάμεσα στους κροκόδειλους που έχει μέσα.Καμιά κίνηση. Όλοι φοβούνται.- Δίνω δύο εκατομμύρια δολάρια κι ένα αυτοκίνητο σε όποιον κολυμπήσει μέσα στην πισίνα.Και πάλι κανείς δεν προσφέρεται. Ο πλούσιος όμως θέλει να διασκεδάσει.- Δίνω τρία εκατομμύρια δολάρια, ένα αυτοκίνητο και μια όμορφη γυναίκα.Άκρα του τάφου σιωπή. Ο πλούσιος σκέφτεται, ρε μπας κι έχουμε κανέναν ανώμαλο εδώ μέσα;- Δίνω τρία εκατομμύρια δολάρια, ένα αυτοκίνητο, μια όμορφη γυναίκα κι έναν π@ύστη.Πλαφ! πέφτει κάποιος μες στην πισίνα, κολυμπάει σαν πύραυλος και βγαίνει απ την άλλη μεριά λαχανιασμένος αλλά σώος. Μόλις πατάει στη γη το πρώτο πράγμα που φωνάζει είναι :- Τον π@ύστη, φέρτε μου τον π@ύστη!- Ηρέμησε, φίλε μου, θα στον φέρουμε.- Τον π@ύστη θέλω, σας λέω, φέρτε μου τον π@ύστη!- Μα θα στον φέρουμε, τι κάψα είναι αυτή; του λέει ο πλούσιος.- Τον π@ύστη θέλω , που μ’ έσπρωξε στην πισίνα, αυτόν τον π@ύστη θέλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 22, 2012 #8837 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Άνεργος νέος μέτα από πολύ καιρό βρίσκει δουλειά και επιστρέφει την πρώτη μέρα να πει τα καθέκαστα στην μάνα του... - Ασε μάνα πρώτη μερα στη δουλειά και με απολύσανε... - Μα, γιατί παιδί μου τι έγινε; - Τι να έγινε, ήρθε μια κινέζα και μου έλεγε τιτουρουμτου,τιτουρουμτου λέω και εγώ "τι μας λέει τώρα" και της απαντούσα ταρατατζουμ,ταρατατζουμ. - Και μετά? - Ε, μετα ξαναήρθε η κινέζα και μου έλεγε τιτουρουμτου,τιτουρουμτου! λέω και εγώ "άντε πάλι τι μας λέει αυτή" και της απαντούσα ταρατατζουμ,ταρατατζουμ! - Και μετά? - Ε μετά ήρθε το αφεντικό και με έδιωξε... - Μα γιατί σε έδιωξε - Γιατί δεν ήξερα ότι ήθελε τσάι στο δωμάτιο δύο! "tea to room two" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Οκτώβριος 22, 2012 #8838 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 (edited) Εγω το ξερω αλλιως:Μια αγγλιδα γριουλα σε ενα ξενοδοχειο στην ελλαδα παιρνει τηλεφωνο στην ρεσεψιον:-Του τι του ρουμ του!Και της απανταει τραγουδιστα:-Ταμ ταμ τουρουταμ τουταμταμ τουμ!Ειναι καλυτερα να το ακους να στο λενε παρα να το διαβαζεις.Χανει. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 22, 2012 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 22, 2012 #8839 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 22, 2012 #8840 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Άνεργος νέος μέτα από πολύ καιρό βρίσκει δουλειά και επιστρέφει την πρώτη μέρα να πει τα καθέκαστα στην μάνα του...- Ασε μάνα πρώτη μερα στη δουλειά και με απολύσανε... - Μα, γιατί παιδί μου τι έγινε; - Τι να έγινε, ήρθε μια κινέζα και μου έλεγε τιτουρουμτου,τιτουρουμτου λέω και εγώ "τι μας λέει τώρα" και της απαντούσα ταρατατζουμ,ταρατατζουμ. - Και μετά? - Ε, μετα ξαναήρθε η κινέζα και μου έλεγε τιτουρουμτου,τιτουρουμτου! λέω και εγώ "άντε πάλι τι μας λέει αυτή" και της απαντούσα ταρατατζουμ,ταρατατζουμ! - Και μετά? - Ε μετά ήρθε το αφεντικό και με έδιωξε... - Μα γιατί σε έδιωξε - Γιατί δεν ήξερα ότι ήθελε τσάι στο δωμάτιο δύο! "tea to room two" Διαφήμιση στο ράδιο για τα φροντιστήρια Αγγλικών Γράψας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts