dunkel_Stern Σεπτέμβριος 19, 2012 #8101 Σεπτέμβριος 19, 2012 Και γα*μπιπ* τα ποντίκια Δεν είναι μονο του, μου ήρθε το newsletter... έχει αδερφάκια
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 19, 2012 #8103 Σεπτέμβριος 19, 2012 Σε πρόλαβα Έτοιμος και εγώ προλαβαινω να καβατζωσω 200x200pιxels γρασιδι απο το κεντρο ή μηπως τα εχει κλεισει κανεις κι αυτα?
Κωστάκης Σεπτέμβριος 19, 2012 #8104 Σεπτέμβριος 19, 2012 προλαβαινω να καβατζωσω 200x200pιxels γρασιδι απο το κεντρο ή μηπως τα εχει κλεισει κανεις κι αυτα?
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 19, 2012 #8105 Σεπτέμβριος 19, 2012 Ήταν ο Γονίδης σε μια στάση και εκεί που περίμενε βλέπει 2 νάνους. "Δυο μισοί και γω περιμένω". ..
Lakisss Σεπτέμβριος 19, 2012 #8106 Σεπτέμβριος 19, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kfMY8U1MjUM&feature=colike]How to Have Fun With a Cat - YouTube[/ame]
Chosen Σεπτέμβριος 20, 2012 #8107 Σεπτέμβριος 20, 2012 Breaking news: Θανάσιμο αμάρτημα η αυτοκτονίαΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ: Μητροπολίτης Σπάρτης Ε
vic Σεπτέμβριος 20, 2012 #8108 Σεπτέμβριος 20, 2012 Σύμφωνα μέ τόν ἅγιο Νεκτάριο Πενταπόλεως τρεῖς εἶναι οἱ κατηγορίες τῶν ἀπεγνωσμένων πού αὐτοκτονοῦν: α) οἱ ἄθεοι, β) οἱ ὀλιγόπιστοι καί γ) οἱ συναισθηματικά ἀσταθεῖς καί ἀδύναμοι.
altri Σεπτέμβριος 20, 2012 #8109 Σεπτέμβριος 20, 2012 Breaking news: Θανάσιμο αμάρτημα η αυτοκτονίαΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ: Μητροπολίτης Σπάρτης Ε
Guest Σεπτέμβριος 20, 2012 #8110 Σεπτέμβριος 20, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ElzPZNSdd5w]Oskar the Blind Kitten Versus Hair Dryer - Epic Cat Battle - YouTube[/ame]
Lakisss Σεπτέμβριος 20, 2012 #8111 Σεπτέμβριος 20, 2012 Ένας δικηγόρος μόλις έχει εγκατασταθεί στο νέο του γραφείο.Λοιπόν σκέφτεται τι μπορεί να κάνει για να αποκτήσει πελάτες.Μετά από κάμποση ώρα ένας κύριος μπαίνει στο γραφείο του δικηγόρου.Αμέσως λέει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του.Έτσι σηκώνει το τηλέφωνο του, και λέει:- Δυστυχώς δεσποινίς Ωνάση, δεν μπορώ να αναλάβω την υπόθεση σας.Είμαι πνιγμένος στη δουλειά.Πάρτε με σε καν` μήνα, μήπως και μπορέσω να σας βοηθήσω.Κλείνει το τηλέφωνο και λέει στο κύριο που περιμένει:- Σε τι θα μπορούσα να σας εξυπηρετήσω;- Τίποτα, είμαι από τον Ο.Τ.Ε, ήρθα για να συνδέσω το τηλέφωνο.-----------------------Ρε συ Κώστα τα 'μαθες?-Να μάθω τι?-Μάντεψε ποιος έγινε αδελφή!-Έλα ρε ποιος?-Δωσε μου ένα φιλάκι και θα σου πω!
Wizard! Σεπτέμβριος 20, 2012 #8113 Σεπτέμβριος 20, 2012 Ένας δικηγόρος μόλις έχει εγκατασταθεί στο νέο του γραφείο.Λοιπόν σκέφτεται τι μπορεί να κάνει για να αποκτήσει πελάτες. Μετά από κάμποση ώρα ένας κύριος μπαίνει στο γραφείο του δικηγόρου. Αμέσως λέει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Έτσι σηκώνει το τηλέφωνο του, και λέει: - Δυστυχώς δεσποινίς Ωνάση, δεν μπορώ να αναλάβω την υπόθεση σας. Είμαι πνιγμένος στη δουλειά. Πάρτε με σε καν` μήνα, μήπως και μπορέσω να σας βοηθήσω. Κλείνει το τηλέφωνο και λέει στο κύριο που περιμένει: - Σε τι θα μπορούσα να σας εξυπηρετήσω; - Τίποτα, είμαι από τον Ο.Τ.Ε, ήρθα για να συνδέσω το τηλέφωνο. ----------------------- Μπορεί να το έβαλες ως ανέκδοτο, αλλά μου έχει τύχει ανάλογο περιστατικό στην πραγματικότητα. Καφετέρια στην Αγία Παρασκευή, μέσα '90. Κάθεται κουστουμαρισμένος και μιλάει σε ένα τούβλο με κεραία (έτσι ήταν τα κινητά τότε). Μιλώντας κι αρκετά δυνατά, για να τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου: "Αγόρασε σου λέω, θα ανέβει....", "όχι αυτές, είναι φούσκα, θα το δεις...", "αυτές πούλα τες, έμαθα επικίνδυνα νέα...", κλπ. Ώσπου μια στιγμή, χτυπάει το κινητό Δεν το περίμενε, αφού τότε ήταν σπάνια και οι κλήσεις πανάκριβες...
yanni Σεπτέμβριος 20, 2012 #8114 Σεπτέμβριος 20, 2012 Ώσπου μια στιγμή, χτυπάει το κινητό Δεν το περίμενε, αφού τότε ήταν σπάνια και οι κλήσεις πανάκριβες... Μπορεί να ήταν dual sim :baby:
ThorLite Σεπτέμβριος 20, 2012 #8115 Σεπτέμβριος 20, 2012 [ame=http://vimeo.com/46805017]Plot-oon on Vimeo[/ame]
Wizard! Σεπτέμβριος 20, 2012 #8117 Σεπτέμβριος 20, 2012 Μπορεί να ήταν dual sim Εκτός του ότι το '94-'95 δε νομίζω να υπήρχαν dual sim, γιατί τότε η sim ήταν και ολόκληρη η κάρτα, όχι μόνο το chip, μετά έτρεχε να μαζέψει τα αμάζευτα, πλήρωσε κι έφυγε...
yanni Σεπτέμβριος 20, 2012 #8118 Σεπτέμβριος 20, 2012 Εκτός του ότι το '94-'95 δε νομίζω να υπήρχαν dual sim, γιατί τότε η sim ήταν και ολόκληρη η κάρτα, όχι μόνο το chip, μετά έτρεχε να μαζέψει τα αμάζευτα, πλήρωσε κι έφυγε... Use the force, use the force Luke, read the thread title
racer Σεπτέμβριος 20, 2012 #8119 Σεπτέμβριος 20, 2012 Μπορεί να το έβαλες ως ανέκδοτο, αλλά μου έχει τύχει ανάλογο περιστατικό στην πραγματικότητα.Καφετέρια στην Αγία Παρασκευή, μέσα '90. Κάθεται κουστουμαρισμένος και μιλάει σε ένα τούβλο με κεραία (έτσι ήταν τα κινητά τότε). Μιλώντας κι αρκετά δυνατά, για να τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου: "Αγόρασε σου λέω, θα ανέβει....", "όχι αυτές, είναι φούσκα, θα το δεις...", "αυτές πούλα τες, έμαθα επικίνδυνα νέα...", κλπ. Ώσπου μια στιγμή, χτυπάει το κινητό Δεν το περίμενε, αφού τότε ήταν σπάνια και οι κλήσεις πανάκριβες... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=zIzOyEMDelQ&feature=relmfu]Πως να ριχνετε τις γυναικες - StuNNerZ - YouTube[/ame] 1:10
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.