papajim Σεπτέμβριος 23, 2012 #8081 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 23, 2012 #8082 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 NOT FUNNY αλλά το σύντομο βιογραφικό της στην wikipedia είναι υποψήφιο για τα αξιόλογα Έλεν Κέλερ - Βικιπαίδεια ....ok η Αγγλική έκδοση δεν είναι (όπως πάντα) και τόσο σύντομη Helen Keller - Wikipedia, the free encyclopedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 23, 2012 #8083 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Εντάξει, κι εμένα μου φάνηκε λίγο κακόγουστο, ξέροντας την ιστορία της. Αλλά γιατί νιώθετε την ανάγκη να σημειώσετε ότι δεν σας φάνηκε αστεία κάποια ανάρτηση; Είτε είναι θρησκευτική και σας προσβάλλει είτε είναι χυδαία και κοκκινίζετε, απλά προσπεράστε. Κάποιοι άλλοι σίγουρα γέλασαν. Σκέψου και ότι χάρη σε ένα κακόγουστο αστείο έμαθες για τη ζωή ενός σπουδαίου ανθρώπου. Δε χρειάζεται να δώσεις και like στο αστείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 23, 2012 #8084 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Εντάξει, κι εμένα μου φάνηκε λίγο κακόγουστο, ξέροντας την ιστορία της. Αλλά γιατί νιώθετε την ανάγκη να σημειώσετε ότι δεν σας φάνηκε αστεία κάποια ανάρτηση; Είτε είναι θρησκευτική και σας προσβάλλει είτε είναι χυδαία και κοκκινίζετε, απλά προσπεράστε. Κάποιοι άλλοι σίγουρα γέλασαν.Σκέψου και ότι χάρη σε ένα κακόγουστο αστείο έμαθες για τη ζωή ενός σπουδαίου ανθρώπου. Δε χρειάζεται να δώσεις και like στο αστείο. Απλά είπα ότι δεν είναι αστείο από την στιγμή που η κοπέλα ήταν τυφλή και αυτό που γράφεις στο τέλος νομίζω ήδη φαίνεται στο ποστ μου. Οπότε; Δεν νομίζω ότι το ποστ μου είναι όσο αρνητικό το παρουσιάζεις - μάλλον μου έχω βγάλει το όνομα - και πότε υποχρεώθηκε κάποιος να βάλει like? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 24, 2012 #8085 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Σεπτέμβριος 24, 2012 #8086 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 24, 2012 #8087 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Video: Ένας σκύλος που δεν θέλει με τίποτα να σηκωθεί από τις γραμμές του τραμ - AutoBlog.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 24, 2012 #8088 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Εντάξει, κι εμένα μου φάνηκε λίγο κακόγουστο, ξέροντας την ιστορία της. Αλλά γιατί νιώθετε την ανάγκη να σημειώσετε ότι δεν σας φάνηκε αστεία κάποια ανάρτηση; Είτε είναι θρησκευτική και σας προσβάλλει είτε είναι χυδαία και κοκκινίζετε, απλά προσπεράστε. Κάποιοι άλλοι σίγουρα γέλασαν.Σκέψου και ότι χάρη σε ένα κακόγουστο αστείο έμαθες για τη ζωή ενός σπουδαίου ανθρώπου. Δε χρειάζεται να δώσεις και like στο αστείο. ωραία τα λές αλλά έτσι αυτομάτως ανοίγεις την πόρτα να μπούνε ότι να'ναι αστεία, αρκεί να μην είναι παράνομα. Να αρχίσω με κάτι "αστεία" vid που βάζουν φωτιά σε σκυλιά/γατιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Σεπτέμβριος 24, 2012 #8089 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 αρκεί να μην είναι παράνομα. Να αρχίσω με κάτι "αστεία" vid που βάζουν φωτιά σε σκυλιά/γατιά?1) Είναι παράνομος ο βασανισμός ζώων.2) Slippery Slope.Your logical fallacy is slippery slopeYou made out like if we allow A to happen, then Z will eventually happen too, therefore A should not happen.The problem with this reasoning is that it avoids engaging with the issue at hand, and instead shifts attention to extreme hypotheticals. Because no proof is presented to show that such extreme hypotheticals will in fact occur, this fallacy has the form of an appeal to emotion fallacy by leveraging fear. In effect the argument at hand is unfairly tainted by unsubstantiated conjecture. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 24, 2012 #8090 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 1) Είναι παράνομος ο βασανισμός ζώων.2) Slippery Slope.Your logical fallacy is slippery slopeκαθρεφτάκι, δεν είπα ότι θα κακοποιήσω το ζώο. Η προβολή του την εικόνας/βίνετο δεν είναι παράνομη (όπως πχ είναι η παιδοφιλία). get your facts straight Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Σεπτέμβριος 24, 2012 #8091 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Σεπτέμβριος 24, 2012 #8092 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 (edited) Θες να πεις ότι δεν είναι παράνομο το να ποστάρεις εδώ βίντεο με κακοποίηση ανηλίκου;Το παραπάνω επιχείρημά σου είναι ο ορισμός του slippery slope. Τα ανέκδοτα με την Heller Keller ή θρησκευτικού περιεχομένου ή ακόμα και το λίγο παραπάνω με το αυτοκίνητο που πατάει τους ποδηλάτες, θα μας οδηγήσει με έναν μαγικό τρόπο στο να ποστάρουμε ανέκδοτα και βίντεο βιασμών, δολοφονιών και παιδοφιλίας. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 24, 2012 από victor Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 24, 2012 #8093 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Η προβολή του την εικόνας/βίνετο δεν είναι παράνομη (όπως πχ είναι η παιδοφιλία). μάθε να διαβάζεις πρώτα... :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Σεπτέμβριος 24, 2012 #8094 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Πάντως εντάξει αν κάποιος είναι τόσο αργοσχολος που κάθεται να φτιάξει σελίδα στο fb μόνο και μόνο για να χλευασει τα πιστεύω της εκάστοτε κυρίας Μαγδαλως δε θα τον χαλάσει ένα εξάμηνακι στη φυλακή. Ισα ίσα που θα βρει και θέμα για καινούργια σάτιρα με όλους τους πακιστανους που έχουν μαζευτεί εκεί μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 24, 2012 #8095 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELRICIOS Σεπτέμβριος 24, 2012 #8096 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Παιδιά, αλήθεια, νόμιζα ότι ήταν λίγο photoshop, λίγο ανορθόγραφο κτλ.. αλλά.. Μάλλον είναι αληθινό 100% http://www.facebook.com/profile.php?id=100001012096544&ref=ts 3 από τα profiles που του μιλάνε "ξαδερφούλη" etc είναι γνωστά trolls πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 24, 2012 #8097 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Θες να πεις ότι δεν είναι παράνομο το να ποστάρεις εδώ βίντεο με κακοποίηση ανηλίκου;Το παραπάνω επιχείρημά σου είναι ο ορισμός του slippery slope. Τα ανέκδοτα με την Heller Keller ή θρησκευτικού περιεχομένου ή ακόμα και το λίγο παραπάνω με το αυτοκίνητο που πατάει τους ποδηλάτες, θα μας οδηγήσει με έναν μαγικό τρόπο στο να ποστάρουμε ανέκδοτα και βίντεο βιασμών, δολοφονιών και παιδοφιλίας.βάζεις λόγια που δεν είπα ποτε, αλλά η φαντασία σου οργιάζει. slippery slope is on you:δεν είπα ποτε ότι "θα μας οδηγήσει με έναν μαγικό τρόπο στο να ποστάρουμε ανέκδοτα και βίντεο βιασμών, δολοφονιών και παιδοφιλίας". Αυτό είναι δικό σου εφεύρημα και προσωπική σου άποψη.Αυτό που είπα (μάθε να διαβάζεις^2) είναι ότι θα είναι επιτρεπτό και ανεκτό οτιδήποτε δεν είναι παράνομο (Βέβαια δεν ξέρω που ήσουν εσύ αλλά το καταπληκτικό meme με το αρκουδάκι-παιδόφιλο πέρασε μια χαρά από τα σαλόνια του φόρουμ οπότε μην βιάζεσαι να υπεραμυνθείς αυτούς που δεν ξέρεις...). Τα πάντα είναι θέμα επιλογών, δεν υπάρχει μαγεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 24, 2012 #8098 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Γνωστός admin κουτάτου forum τεχνολογίας ενώ κάνει ποδήλατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 24, 2012 #8099 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Τόσες φορές τον έχω δει απο κοντά, τόση τρίχα ποτέ δεν παρατήρησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 24, 2012 #8100 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Τα τριμμάρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts