geogeoland Σεπτέμβριος 3, 2012 #7602 Σεπτέμβριος 3, 2012 Από αυτό προέκυψε το άβατάρ μου: Απο ποιο κομιξ ειναι αυτό? :happy2:
l2phile Σεπτέμβριος 4, 2012 #7603 Σεπτέμβριος 4, 2012 Αυτά τα είχε στο περιοδικό Drive. Σε ένα τεύχος μάλιστα που είχε αφιέρωμα στις Lambo είχε ολόκληρη συλλογή σαν ένθετο....και κάπου το έχω χάσει
PetrosD Σεπτέμβριος 4, 2012 #7606 Σεπτέμβριος 4, 2012 Απο ποιο κομιξ ειναι αυτό? Αυτά τα είχε στο περιοδικό Drive. Σε ένα τεύχος μάλιστα που είχε αφιέρωμα στις Lambo είχε ολόκληρη συλλογή σαν ένθετο....και κάπου το έχω χάσει Το είχε και ένας φίλος του αδελφού μου και το έχασε και αυτός... Μόνο 4-5 σελίδες είχα προλάβει να σκανάρω.
narta Σεπτέμβριος 4, 2012 #7612 Σεπτέμβριος 4, 2012 A young couple got married and left on their honeymoon. When they got back, the bride immediately called her mother."Well, how was the honeymoon?" asked the mother."Oh mamma!" she exclaimed. "Tthe honeymoon was wonderful! So romantic!" No sooner had she spoken the words than she burst out crying. "But mamma . . . as soon as we returned, Sam started using the most horrible language. Hes been saying things Ive never heard before! All these awful 4-letter words! Youve got to come get me and take me home... please mamma!""Now Sarah . . ." her mother answered. "Calm down! Tell me, what could be so awful? What 4-letter words has he been using?""Please dont make me tell you, mamma." wept the daughter."Im so embarrassed! Theyre just too awful! Youve got to come get me and take me home... please mamma!""Darling, baby, you must tell me what has you so upset . . .Tell your mother these horrible 4-letter words!"Still sobbing, the bride replied, "Oh, mamma . . . words like dust, wash, iron, and cook!"
2cpu Σεπτέμβριος 4, 2012 #7618 Σεπτέμβριος 4, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=1N_-K7JlgbU]unexpected accident - YouTube[/ame]....
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 4, 2012 #7619 Σεπτέμβριος 4, 2012 Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του.Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη.Καθώς πλησίαζε, κάνοντας το τρίτο τσιγάρο, άκουσε φωνές και γέλια.Όταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παίζουν μέσα στα νερά.Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, πήγαν στα βαθιά για να μην φαίνονται.Ένα από τα κορίτσια του φώναξε:"Δεν πρόκειται να βγούμε αν δεν φύγεις".Και απαντάει κι αυτός:"Ναι σιγά μην ήρθα για να σας δω να κολυμπάτε γυμνές.Εγώ απλά ήρθα να ταΐσω τον κροκόδειλο."
Hydra Σεπτέμβριος 4, 2012 #7620 Σεπτέμβριος 4, 2012 Παρεπιπτόντως τις περισσότερες μ@@κιες στο facebook από τότε που γύρισα τις διάβασα στο προφίλ του Τατσόπουλου. Ο άνθρωπος έχει χάσει πολλές βίδες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.