Myralis Αύγουστος 19, 2012 #7247 Αύγουστος 19, 2012 Αν μας έβαλε στο μάτι κάποιος Dark Lord των Sith δεν μας σώσει τίποτα όμως ε...
yanni Αύγουστος 19, 2012 #7248 Αύγουστος 19, 2012 Αν μας έβαλε στο μάτι κάποιος Dark Lord των Sith δεν μας σώσει τίποτα όμως ε... [attach]51789[/attach]
astrolabos Αύγουστος 19, 2012 #7249 Αύγουστος 19, 2012 ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
vic Αύγουστος 19, 2012 #7250 Αύγουστος 19, 2012 Δυστυχώς δεν το πέτυχα εγώ. Θα είχε αγοραστεί με συνοπτικές διαδικασίες.
zomg Αύγουστος 19, 2012 #7251 Αύγουστος 19, 2012 Αν μας έβαλε στο μάτι κάποιος Dark Lord των Sith δεν μας σώσει τίποτα όμως ε...Ο Dark Lord των Sith μας έχει βάλει στο μάτι εδώ και πολλά χρόνια. Απλά δεν λέγεται έτσι ούτε φοράει τέτοια μάσκα."Πόλεμος των Άστρων" συνέβει στην πραγματικότητα και όταν ήταν να βγουν αποδειχτικά στοιχεία στην δημοσιότητα, τα εβραιομασωνικά lobby χρηματοδότησαν τον Lucas να βγάλει την ταινία ώστε να ισχυριστούν πως τα στοιχεία αυτά είναι φανταστικά κι απλά αποτελούν μέρος promotion. Έχω πολλά να γράψω, αλλά δεν είμαστε στο κατάλληλο μέρος.
Myralis Αύγουστος 19, 2012 #7252 Αύγουστος 19, 2012 Ο Dark Lord των Sith μας έχει βάλει στο μάτι εδώ και πολλά χρόνια. Απλά δεν λέγεται έτσι ούτε φοράει τέτοια μάσκα."Πόλεμος των Άστρων" συνέβει στην πραγματικότητα και όταν ήταν να βγουν αποδειχτικά στοιχεία στην δημοσιότητα, τα εβραιομασωνικά lobby χρηματοδότησαν τον Lucas να βγάλει την ταινία ώστε να ισχυριστούν πως τα στοιχεία αυτά είναι φανταστικά κι απλά αποτελούν μέρος promotion. Έχω πολλά να γράψω, αλλά δεν είμαστε στο κατάλληλο μέρος.Γράψε τα στο http://www.thelab.gr/off-topic/Conspiracy-Theories -secretlab-101648-656.html#post1063323838
l2phile Αύγουστος 19, 2012 #7256 Αύγουστος 19, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=cgyhsF53484]Georgiou sxoliazei Kapoutzidi - YouTube[/ame] :sarcastic::sarcastic:
konservas Αύγουστος 20, 2012 #7257 Αύγουστος 20, 2012 Γράψε τα στο http://www.thelab.gr/off-topic/Conspiracy-Theories -secretlab-101648-656.html#post1063323838error 404 page not found!
Jerekt Αύγουστος 20, 2012 #7258 Αύγουστος 20, 2012 Δυστυχώς στο <Ανέκδοτα, αστεία και λοιπά παρατράγουδα> έχει ξεχαστεί τελείως το ΑΝΕΚΔΟΤΑ.. Οπότε ήρθε η ώρα για λίγο κάψιμο!! Στην ερώτηση ποια γυναικεια πόδια σας αρέσουν? οι ΑΝΤΡΕΣ απαντούν: Το 1% ..τα λεπτά πόδια, Το άλλο 1% ..τα χοντρά πόδια, Και το υπόλοιπο 98% ..κάτι ανάμεσα.. -Αμα δεν το κουρεψεις δεν σου ξαναπαιρνω πιπ@. -Ελα ρε μωρακι μου σε παρακαλω! -Όχι στο χω πει χιλιες φορες!Μαλλιασε η γλωσσα μου!! -Ξέρεις είναι η πρώτη φορα που κάνω ντουζ μαζί με γυναίκα!! -Έλα μη κομπλαρεις,κάνε ότι κάνεις συνήθως... Τι κάνεις ρε μ@λ@κ@ με κατουρας??? Ρε Γιώργο, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τη γυναίκα μου... - Τι πρόβλημα, ρε Μήτσο; - Κάθε μέρα μου ζητάει ένα σωρό λεφτά... Τη Δευτέρα 100 ευρώ, την Τρίτη 200 ευρώ, την Τετάρτη 250 ευρώ... - Όπα σιγά! Και τι τα κάνει τόσα λεφτά, ρε Μήτσο; - Ξέρω και γω... Μήπως της τα δίνω;
Jerekt Αύγουστος 20, 2012 #7259 Αύγουστος 20, 2012 MICROSOFT Most Intelligent Customers Realize Our Software Only Fools TeenagersAPPLE Arrogance Produces Profit-Losing EntityWINDOWS Will Install Needless Data On Whole SystemDOS Defective Operating SystemMACINTOSH Most Applications Crash; If Not, TheOperating System HangsPENTIUM Produces Erroneous Numbers ThroughIncorrectly Understanding MathematicsBASIC Bill's Attempt to Seize Industry ControlIBM I Blame MicrosoftDEC Do Expect CutsCD-ROM Consumer Device, Rendered Obsolete in MonthsOS/2 Obsolete Soon, Too.WWW World Wide WaitCOBOL Completely Obsolete Business Oriented LanguageAMIGA A Merely Insignificant Game AddictionLISP Lots of Infuriating & Silly ParenthesisMIPS Meaningless Indication of Processor SpeedSCSI System Can't See ItGIRO Garbage In Rubbish OutISDN It Still Does NothingPCMCIA People Can't Memorize Computer Industry Acronyms
HotPeanut Αύγουστος 20, 2012 #7260 Αύγουστος 20, 2012 To "φυσιολογικό" ο καθένας το ορίζει διαφορετικά. Στα πλαίσια του ορισμού της δημοκρατίας "Είμαι ελεύθερος να κάνω αυτό που θέλω μέχρι εκεί που δεν περιορίζω την ελευθερία του άλλου", από τη στιγμή που οι φίλοι του ιδίου φύλλου δεν μου περιορίζουν την σεξουαλική μου ελευθερία και δεν προσβάλουν την δημόσια αιδώ, νομίζω ότι δεν μπορούμε να τους προσάψουμε τίποτα. Από την άλλη κάτι κακιώστρες που σκούζουν "Κοιτάτε με είμαι gay" ειλικρινά εύχομαι να καούν στο 7ο επίπεδο της κολάσεως μαζί με αυτούς που σκούζουν "κοιτάτε με είμαι άθεος" και γενικότερα όλες τις drama queens. φύλου Υπογραφή: Grammar nazi.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.