yanni Αύγουστος 18, 2012 #7221 Αύγουστος 18, 2012 Το "πιστεύεις σε φανταστικούς φίλους" είναι πολύ μακριά από το "ό,τι κοσμητικό επίθετο σου κατέβει". Το να πιστεύεις σε κάτι άνευ αποδείξεων (μονόκεροι, σαιεντολογία, παρθένες που γεννάνε θεούς, κλπ) ήταν και είναι πηγή για σάτιρα, είτε σου αρέσει είτε όχι.Το κάθε τι που έχω γράψει απευθύνεται σε συγκεκριμένα πράγματα που έχουν γραφεί. Ας μην μπερδεύουμε τα quotes για να βγάλουμε τον άλλον απόλυτα λάθος.Anyway. Προφανώς έχω άδικο. Οπότε πάω να συμβουλευτώ την στριπτιζέζ ψυχολόγο μου διότι δεν νομίζω να αντέξω και άλλο χιούμορ εδώ μέσα. Υπερβολικά μεγάλη δόση φάγαμε στα μούτρα μέσα σε μια μέρα.
astrolabos Αύγουστος 18, 2012 #7222 Αύγουστος 18, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=toUiCVs2--w]BEST car sales ad I've seen.... EVER!! - YouTube[/ame]
DJD Αύγουστος 18, 2012 Author #7223 Αύγουστος 18, 2012 Πάντα επίκαιρο[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9tn2EhGK5ok]Steve Hughes - Offended (Portuguese Subtitles) - YouTube[/ame]
dunkel_Stern Αύγουστος 18, 2012 #7224 Αύγουστος 18, 2012 Η εκδίκηση του εκνευρισμένου οδηγού | VideoMan
yanni Αύγουστος 18, 2012 #7225 Αύγουστος 18, 2012 Πάντα επίκαιροΓια τελευταία φορά , αν και μάλλον κανείς δεν πρόκειται να το καταλάβει, δεν με ενόχλησε το περιεχόμενο του post σου μέσα στο spoiler, αλλά το ότι βλέπω τον founder ενός site να πετάει ειρωνικές (χιουμοριστικές κατά τον ίδιο) σπόντες για μέλη του site.Μέσα στην χαρά σας ότι είμαι ο κολλημένος σε θέματα θρησκείας - για αυτό φαντάζομαι δεν έχετε αφήσει καλλιτέχνη για καλλιτέχνη που την σατιρίζει - δεν μπορείτε να κατανοήσετε το αυτονόητο.δεν ήθελα να το συνεχίσω αλλά μου φαίνεται κανείς δεν κατάλαβε και το έχετε πάει αλλού
astrolabos Αύγουστος 18, 2012 #7226 Αύγουστος 18, 2012 O founder εκτός από την θεσμική του ιδιότητα είναι και μια προσωπικότητα την οποία την εκφράζει όπως αυτός θέλει μέσα στους κανόνες που έχουν τεθεί σε αυτόν τον δικτυακό τόπο. Μην χρησιμοποιείς όποια ιδιότητα σε βολεύει για να θέσεις το επιχείρημά σου. Δεν νομίζω η δημοσίευση να έγινε με την θεσμική του ιδιότητα ούτε να σου έχωσε τις εικόνες στα μάτια, μέσα σε spoilers ήταν το οποίο το άνοιξες με δικιά σου ευθύνη. Μπορείς να τον κατηγορήσεις σαν Κώστα ότι είναι άπιστος, βελζεβούλης, αντίχριστος, κτλ, αλλά δεν μπορείς να μας χρεώνεις όλους για αυτή τη δημοσίευση.
dunkel_Stern Αύγουστος 18, 2012 #7227 Αύγουστος 18, 2012 Για τελευταία φορά , αν και μάλλον κανείς δεν πρόκειται να το καταλάβει, δεν με ενόχλησε το περιεχόμενο του post σου μέσα στο spoiler, αλλά το ότι βλέπω τον founder ενός site να πετάει ειρωνικές (χιουμοριστικές κατά τον ίδιο) σπόντες για μέλη του site.Μέσα στην χαρά σας ότι είμαι ο κολλημένος σε θέματα θρησκείας - για αυτό φαντάζομαι δεν έχετε αφήσει καλλιτέχνη για καλλιτέχνη που την σατιρίζει - δεν μπορείτε να κατανοήσετε το αυτονόητο.δεν ήθελα να το συνεχίσω αλλά μου φαίνεται κανείς δεν κατάλαβε και το έχετε πάει αλλούman, το πιστεύεις πως και να μην ήσουν μέλος του forum δεν θα υπήρχε καμια διαφορα στην ποσότητα των θρησκευτικών posts?
defiant Αύγουστος 18, 2012 #7228 Αύγουστος 18, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=b_mVb-G1v1I]Teddy The Asshole Cat - YouTube[/ame]
yanni Αύγουστος 18, 2012 #7229 Αύγουστος 18, 2012 man, το πιστεύεις πως και να μην ήσουν μέλος του forum δεν θα υπήρχε καμια διαφορα στην ποσότητα των θρησκευτικών posts?Ενδιαφέρουσα παρατήρηση, απλά άστοχη. Ξανά λέω ότι όποια ένσταση έχω εκφράσει μέχρι τώρα δεν έχει σχέση με το περιεχόμενο του spoiler. Υπάρχει κάποιο σημείο στο οποίο να έχω ασχοληθεί με το περιεχόμενο; Ένα καταραμένο bold έβαλα, πολύ συγκεκριμένο.[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] Εσύ είσαι αυτός που την όποια θεσμική ιδιότητα την παρουσιάζεις εδώ ως κάποιον διακόπτη. Και πιθανόν αυτό να έχω παρεξηγήσει και εγώ. Το ότι υπάρχει διακόπτης. Επιπλέον όπως και οι άλλοι κολλάς στο spoiler.
Κωστάκης Αύγουστος 18, 2012 #7232 Αύγουστος 18, 2012 O founder εκτός από την θεσμική του ιδιότητα είναι και μια προσωπικότητα την οποία την εκφράζει όπως αυτός θέλει μέσα στους κανόνες που έχουν τεθεί σε αυτόν τον δικτυακό τόπο. Μην χρησιμοποιείς όποια ιδιότητα σε βολεύει για να θέσεις το επιχείρημά σου. Δεν νομίζω η δημοσίευση να έγινε με την θεσμική του ιδιότητα ούτε να σου έχωσε τις εικόνες στα μάτια, μέσα σε spoilers ήταν το οποίο το άνοιξες με δικιά σου ευθύνη. Μπορείς να τον κατηγορήσεις σαν Κώστα ότι είναι άπιστος, βελζεβούλης, αντίχριστος, κτλ, αλλά δεν μπορείς να μας χρεώνεις όλους για αυτή τη δημοσίευση. δεν θα γίνεις founder ποτέ!
l2phile Αύγουστος 18, 2012 #7233 Αύγουστος 18, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CaNnwmOJ1jY]Best Orgasm Ever!! (Funny) - YouTube[/ame]
dunkel_Stern Αύγουστος 19, 2012 #7235 Αύγουστος 19, 2012 - Πάρε κύριο λουλούντι για τη γκυρία,- Δεν θέλω μικρέ, δεν έχω λεφτά,- Έλα τώρα, μην γκίνεσαι γκύφτος,
hayabusa Αύγουστος 19, 2012 #7237 Αύγουστος 19, 2012 ρε άνθρωπε, βάλε ένα spoiler τουλάχιστον. Δηλαδή έλεοC
ΓιαγκΤ Αύγουστος 19, 2012 #7238 Αύγουστος 19, 2012 Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά σου φαίνεται αστεία αυτή η μπούρδα που έβαλες; Υποτίθεται ότι είσαι επαγγελματίας και δεν είσαι εις θέση να την ντύσεις σύμφωνα με την εποχή;!! Δηλαδή σου ταιριάζει στο μάτι αυτό το έκτρωμα; !!
dunkel_Stern Αύγουστος 19, 2012 #7239 Αύγουστος 19, 2012 Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά σου φαίνεται αστεία αυτή η μπούρδα που έβαλες;Υποτίθεται ότι είσαι επαγγελματίας και δεν είσαι εις θέση να την ντύσεις σύμφωνα με την εποχή;!!Δηλαδή σου ταιριάζει στο μάτι αυτό το έκτρωμα; !!δεν το έφτιαξα εγώ XDκαι μου φαίνεται αστεία
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.