Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply
τώρα ειλικρινά στην προκειμένη πιστεύεις πως παίζει να έχει δίκιο το google translate?

μα δεν το λέω εγώ αλλά H GOOGLE :jester:

:hehe:

ξέρεις τι έγραψες?

καλός βυζακιά

copy paste από comment στο youtube ήταν

- Ρε φίλε, μισή ώρα τώρα σε βλέπω να μιλάς στο τηλέφωνο και να κάνεις μετάνοιες!!

- Ναι έχω 1000 λεπτά δωρεάν προσκυνητά...

Συζητούν μεταξύ τους δύο κρατούμενοι:

- Εσύ γιατί είσαι στην φυλακή;

- Γιατί έκανα χοντρά λεφτά.

- Σοβαρά;

- Ναι. Περίπου μισό χιλιοστό πιο χοντρά...

My plums!

Σκουπίζω δάκρυα από τα μάτια μου

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ykuTKwbRwF0]In my Plums Full Version - YouTube[/ame]

"Let the boy watch!"

Η αλήθεια είναι ότι η προειδοποίηση είναι λάθος. Θα έπρεπε να λέει "αν πιστεύετε σε φίλους που άλλοι θεωρούν ότι είναι φανταστικοί".

Η αλήθεια είναι ότι η Αλήθεια αποκαλύπτεται στον καθένα ξεχωριστά...ίσως έτσι πρέπει....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

και για να μη κάνω διπλό post

[MENTION=24801]spyropap[/MENTION]

έπρεπε να βάλεις και ένα...X-RAY:hehe:

Η αλήθεια είναι ότι η Αλήθεια αποκαλύπτεται στον καθένα ξεχωριστά...ίσως έτσι πρέπει....
Εγώ πάλι θα περίμενα από τον founder κατ' ελάχιστο να περιοριστεί στο Religious Alert και να μην παρασυρθεί στο να εκφράσει με ειρωνικό τρόπο και την άποψη του για μέλη του forum. Αλλά μάλλον ζητάω πολλά. Όπως και κάποια μαγαζιά που έχουν πολλούς πελάτες και σε αντιμετωπίζουν με ειρωνεία μερικές φορές, πλέον και το lab έχει πολλά μέλη.

Δεν βαριέσαι. καλά να είμαστε :)

Εγώ πάλι θα περίμενα από τον founder κατ' ελάχιστο να περιοριστεί στο Religious Alert και να μην παρασυρθεί στο να εκφράσει με ειρωνικό τρόπο και την άποψη του για μέλη του forum. Αλλά μάλλον ζητάω πολλά. Όπως και κάποια μαγαζιά που έχουν πολλούς πελάτες και σε αντιμετωπίζουν με ειρωνεία μερικές φορές, πλέον και το lab έχει πολλά μέλη.

Δεν βαριέσαι. καλά να είμαστε :)

Δεν είναι θέμα ειρωνίας, θέμα χιούμορ είναι, και το χιούμορ μπορείς να το τραβήξεις όσο θέλεις. Αν δεν συμφωνείς, προχωράς στο επόμενο post, δε γράφονται όλα για όλους.

Δες πχ Jimmy Carr στο πως αντιδρά όταν το κοινό ψιλοκολλάει με τα αστεία του, το ανεβάζει ένα level ακόμα παραπάνω.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=e6g3RmfTD4s]Jimmy Carr - The Nasty Show - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xoSc8-LGMdU]Jimmy Carr on Catholicism - YouTube[/ame]

[ame]

[/ame]
Δεν είναι θέμα ειρωνίας, θέμα χιούμορ είναι, και το χιούμορ μπορείς να το τραβήξεις όσο θέλεις.

Ναι φαντάζομαι ότι μπορείς να λούσεις τον άλλον με ότι κοσμητικό επίθετο σου κατέβει και μετά να το βαφτίσεις χιούμορ. Αλλά δεν είναι χιούμορ μια γενική και αόριστη παρατήρηση που τσουβαλιάζει ανθρώπους. Άποψή μου πάντα. Μπορεί να κάνω λάθος και απλά εγώ να μην έχω χιούμορ ή να μην κατανοώ την έννοια του χιούμορ.

Αν δεν συμφωνείς, προχωράς στο επόμενο post, δε γράφονται όλα για όλους.

Μπορείς να πας λοιπόν στους κανόνες του lab μετά από αυτό το σχόλιο και να αφαιρέσεις οποιονδήποτε μιλάει περί σεβασμού στον συνομιλητή. Περιττοί είναι.

Ναι φαντάζομαι ότι μπορείς να λούσεις τον άλλον με ότι κοσμητικό επίθετο σου κατέβει και μετά να το βαφτίσεις χιούμορ.
MEGA POST - Religious Alert - Μην ανοίγετε αν πιστεύετε σε φανταστικούς φίλους.

Το "πιστεύεις σε φανταστικούς φίλους" είναι πολύ μακριά από το "ό,τι κοσμητικό επίθετο σου κατέβει". Το να πιστεύεις σε κάτι άνευ αποδείξεων (μονόκεροι, σαιεντολογία, παρθένες που γεννάνε θεούς, κλπ) ήταν και είναι πηγή για σάτιρα, είτε σου αρέσει είτε όχι.

Quote από twitter: "Ωραίο το μετρό της Αθήνας, αλλά της Θεσσαλονίκης πραγματικά δεν υπάρχει." :hehe:

Ξέρω το τηλέφωνο ενός πολύ καλού ψυχολόγου και μιας stripteaser, και η τελευταία αφιερώνει όλο της το χρόνο σε μένα και δυο φίλους μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.