Jump to content



Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)


DJD

Recommended Posts

like εδώ όσοι πιστεύετε ότι το post του Chosen θα πάρει περισσότερα likes από του ARMAGEDDON :p

Χοντρό dislike γενικώς από την προηγούμενη φορά, γιατί είναι χαρακτηριστικό μπατσικό καφριλίκι. Ο τροχαίος που ζηλεύει το αμάξι και τη γκόμενα αρχίζει ΠΑΡΑΝΟΜΑ να του γράφει κλήση σε χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης ξενοδοχείου (εξ ου και ο πορτοκαλί κώνος). Όταν ο τύπος -που δεν πολυ hablaρει το αγγλικό- πάει ξαφνιασμένος να πάρει το αυτοκίνητο, σκοπίμως βάζει το πόδι του μπροστά κι ενώ ΔΕΝ τον έχει ακουμπήσει, ο κάφρος λέει και κάνει μεταξύ άλλων τα απαράδεκτα:

-"You ran down my ******* foot!"

-Χτυπάει την πόρτα του ταρίφα

-"Get out you asshole!"

-"Assault a ******* officer?"

-Τον πετάει στη μέση του δρόμου (ούτε καν στο πεζοδρόμιο) και απλά μετακινεί τους κώνους, λες κι έτσι ο οδηγός δεν κινδυνεύει να τον πατήσουν

Edit: Για να μην παρεξηγηθώ, ο τσόγλανος με τη Ferrari θα έπρεπε απλά να παραλάβει την κλήση και να την αμφισβητήσει. Αλλά από εκεί, μέχρι να ο τροχαίος να σε λούζει στο βρισίδι και να σε πετάει στο δρόμο, είναι μεγάλη απόσταση.

Έγινε επεξεργασία από acct
More
Link to comment
Share on other sites

PROPER

Edit: Για να μην παρεξηγηθώ, ο τσόγλανος με τη Ferrari θα έπρεπε απλά να παραλάβει την κλήση και να την αμφισβητήσει. Αλλά από εκεί, μέχρι να ο τροχαίος να σε λούζει στο βρισίδι και να σε πετάει στο δρόμο,

...μέχρι ο τσόγλανος να πάει να την κοπανήσει επειδή είναι φραγκάτος και την έχει στα παπάκια του την αστυνομία, και ενώ ο αστυνομικός είναι μπροστά από το αμάξι, αυτός να συνεχίζει με κίνδυνο να τον πατήσει, είναι μεγάλη απόσταση.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.