Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

είμαι περίεργος να δω τι θα μου πει μετά από αυτό :p

Κολλητός 23 χρόνια, μια εποχή παλιότερα μου έστελνε photos από γκόμενες που έχει μαμήσει.

Τα επόμενα χρόνια που βγήκαν facebook, tineye κ.τ.λ. και το Stalker Prοficiency μου ανέβηκε

over 9.000 ανακάλυψα πως η μία ήταν η Cristina Scabbia, η άλλη ήταν μια γιαπωνεζούλα

blogger, η άλλη τραγουδίστρια από Ρουμανία και η παράλλη μοντέλο από Suicide Girls. Δε

μίλησα ποτέ, παρά μόνο μια φορά που αναπολούσε παλιά του μαμήσια του πέταξα ένα:

"Καλά μαμιόταν η Cristina Scabbia!?!" (την γνώριζε btw, και αυτός ακούει Lacuna Coil)

Γύρισε με το κλασσικό σαλονικιότικο μπουγατσο-σοβαρό ύφος και με είπε το επίσης κλασσικό:

"Καλά, χαζός είσαι ρε μ@λλλ@κ@? Η τάδε είναι και τη photo την τράβηξα εγώ στο σπίτι της"

tumblr_m7xkfa5FSL1ro5utno2_500.png

btw και ο δικός μου κολλητός είναι Χαλκιδική στο 2ο πόδι. Πόρτο Καρράς

για την ακρίβεια. Ελπίζω να μην έχουμε τον ίδιο κολλητό. xa0x0ax0ax0ax

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply
Κι εσύ τις κράταγες και τις έψαχνες; :hehe:

Πάντα.

Στο zomg τον γαμικουλόσαυρο

ΔΕΝ περνάν αυτά στο έτσι. ;)

watch_out_we_got_a_badass_over_here_meme_Sad_orange-s769x595-300035-475.png

Προλαβαίνω το επόμενο post. :p

Έμεινα από μπαταρία στο κινητό και άρχισα να το βρίζω...Μήπως φορτιστεί συναισθηματικά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.