Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=o7nDRP6RNi8&feature=colike]How Far Would You Go For Some Free Chips? Vending Machines Dares People To Do Embarrassing Things - YouTube[/ame]

Βλακες ξενοι. Στην ελλαδα θα ειχαμε σπασει το μηχανημα και θα τα κλεβαμε ολα, και θα τα πουλαγαμε σε datsun παραδιπλα.

^^και εγώ όταν μου δίνουν free samples από προϊόντα, για το ευχαριστώ βγάζω το AK, τους γαζώνω, παίρνω και τα υπόλοιπα samples και τα πουλάω.

558170_407317586000986_1559369282_n.jpg

Mε απόφαση της ολυμπιακής επιτροπής, από εδώ και στο εξής απαγορεύονται oι ακόλουθες ρατσιστικές εκφράσεις...

- "Το μαύρο μου το χάλι"

- "Να χ@σω την τύχη μου την μαύρη"

- "Μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε"

- "Μαύρη είν' η νύχτα στα βουνά"

- "Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε"

Επίσης καταργούνται τα φασόλια τα μαυρομάτικα, το μαύρισμα στις παραλίες και η παροιμία ''Τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς''.

Θα παραμείνει ως έχει το ''Δε γ@μιέσαι ν' ασπρίσεις"...

Th.Chatzidimitris Thomas_chatz twitter

Όταν είχε τη φλόγα ο Μπέκαμ να του πέταξεις ένα κουβά νερό και να φώναξεις "τα μπακ κάναν όλη τη δουλειά στη Μαντσεστερ ρε βλάκα"#OlympicsGR

....δακρυσα απο τα γελια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.