Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

H γυναίκα στα 18 της είναι σαν μπάλα ποδοσφαίρου. Την κυνηγάνε 22 άντρες.

Στα 28 είναι σαν μπάλα μπάσκετ την κυνηγάνε 10 άντρες.

Στα 38 είναι σαν μπάλα γκολφ ασχολείται μαζί της μόνο ένας.

Στα 48 είναι σαν μπάλα πινγκ πονγκ δύο άντρες προσπαθούν να τη φορτώσουν ο ένας στον άλλο!

Σήμερα παραδόξως είναι ήρεμα στη δουλεία οπότε για να περάσω την ώρα μου στην δουλεία είπα να κάψω τον εγκεφαλό μουδιαβάζοντας ανέκδοτα.

Ορίστε άλλα 3 καλά: :tongue:

1.

Aυτή : Έχω κάνει έρωτα με τέσσερις άνδρες κι εσύ έχεις πηδήξει οκτώ γυναίκες. Ωστόσο, όλοι αποκαλούν εμένα ΤΣΟΥΛΑ κι εσένα ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΡΑ. Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό;

Αυτός : Είναι απλό. Όταν μια κλειδαριά ανοίγεται από πολλά κλειδιά, λέγεται ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ. Αλλά όταν ένα κλειδί ανοίγει πολλές κλειδαριές, λέγεται MASTER KEY.

2.

Πριν λίγες μέρες άνοιξε ένα καινούργιο σούπερ-μάρκετ στη γειτονιά μου.

post-9810-1416076358,0128_thumb.jpg

Στο διάδρομο των λαχανικών έχουν ειδικούς υγραντήρες για να διατηρούνται τα πάντα φρέσκα. Κάθε λίγα λεπτά, λίγο πριν ψεκάσουν, ακούγεται ο ήχος της βροχής, μακρινά ρυάκια σε εξωτικά βουνά. Μάλιστα χρησιμοποιούν ειδικό αποσμητικό με το άρωμα της φύσης.

post-9810-1416076358,3486_thumb.jpg

Όταν περνάς από το ψυγείο με τα γάλατα, ακούγεται το μούγκρισμα της αγελάδας και κατσικίσια κουδουνάκια, ενώ η ατμόσφαιρα μυρίζει φρεσκοκομμένο γρασίδι.

post-9810-1416076358,3691_thumb.jpg

Στα αλλαντικά ακούγεται ο ήχος του τσιγαρίσματος και η μυρωδιά από ψησταριά με φρέσκο κάρβουνο.

post-9810-1416076358,3928_thumb.jpg

Όταν πλησιάσεις το ράφι με τα αυγά, ακους κότες να κακαρίζουν ενώ μυρίζεις μια φρεσκοτηγανισμένη ομελέτα με μπέικον.

post-9810-1416076358,4305_thumb.jpg

Και στα αρτοκομικά μυρίζεις φρεσκοψημένο ψωμί σε παραδοσιακό φούρνο με ξύλα.

Έχω πάψει να αγοράζω χαρτί υγείας από κει.

3. (The Best :devil: )

Μια ομάδα Ιταλών στρατιωτών, στα Αλβανικά βουνά, προχωρούν προς τα σύνορα όταν ακούγεται μια φωνή.

«Ένας Έλληνας αξίζει όσο δέκα Ιταλοί»!

Ο Ιταλός διοικητής αμέσως διατάζει μια ομάδα από δέκα από τους καλύτερους στρατιώτες του να πάνε να εξοντώσουν αυτόν τον Έλληνα που έχει το θράσος να τους προκαλεί. Πάνε πίσω από τον λόφο απ' όπου ακούστηκε η φωνή, ακούγεται μπαράζ πυροβολισμών και μετά πλήρης σιγή!

Μετά από λίγο ακούγεται πάλι η ίδια φωνή. «Ένας Έλληνας είναι καλύτερος από εκατό Ιταλούς».

Νευριασμένος ο Ιταλός διοικητής στέλνει τους 100 καλύτερους στρατιώτες του και επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία. Πυροβολισμοί, ουρλιαχτά, φασαρία και μετά από πέντε λεπτά, σιγή.

Μια ήρεμη Ελληνική φωνή ακούγεται και πάλι. «Ένας Έλληνας αξίζει παραπάνω από χίλιους Ιταλούς».

Έξαλλος ο Ιταλός διοικητής επιλέγει 1000 Ιταλούς και τους στέλνει να πάνε και να εξοντώσουν το κώλο-Έλληνα!

Πολυβόλα, καραμπίνες, όλμοι, αυτόματα, πιστόλια, χειροβομβίδες, κραυγές και ουρλιαχτά ακούγονται και όλα δείχνουν ότι μια λυσσώδης μάχη μαίνεται. και μετά σιγή!

Τελικά, μετά από λίγο, ένας βαριά τραυματισμένος Ιταλός εμφανίζεται από το λόφο πέφτει στα πόδια του διοικητή και ψελλίζει.

«Μη στείλεις άλλους .. πρόκειται για παγίδα! Δεν είναι μόνο ένας αλλά ... δύο Έλληνες»!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.