deninho Ιούνιος 10, 2012 #5601 Ιούνιος 10, 2012 στη χρεωκοπία της χώρας θα έπρεπε να πάει η παραπάνω εικόνα. Χρεωκοπία, όχι οικονομική, αλλά κοινωνική και ηθική.
Lakisss Ιούνιος 10, 2012 #5603 Ιούνιος 10, 2012 Υπάρχουν δύο ειδών τράγοι: οι κανονικοί και αυτοί που πάνε στο bar και παραγγέλνουν από δύο Bombay ο καθένας. Δηλαδή οι απο-δυο-Bombay τράγοι.
Chosen Ιούνιος 10, 2012 #5605 Ιούνιος 10, 2012 Μία γυναίκα ήταν στη reception του ξενοδοχείου της και περίμενε να πάρει το κλειδί της.Καθώς περίμενε έρχεται δίπλα της ένας εμφανίσημος τύπος και καταλάθος την χτυπά με τον αγκώνα του στο στήθος της.Μεσ' στην ντροπή του προσπαθούσε να βρει μια καλή δικαιολογία.Της λέει λοιπόν: "Αν η καρδιά σου είναι τόσο μαλακή όσο το στήθος σου...ελπίζω να με συγχωρέσεις"Και απαντάει αυτή:"Αν ο κούκος σου είναι τόσο σκληρός όσο ο αγκώνας σου, θα είμαι στο 202..."
Κοπρίτης Ιούνιος 10, 2012 #5606 Ιούνιος 10, 2012 Υπάρχουν δύο ειδών τράγοι: οι κανονικοί και αυτοί που πάνε στο bar και παραγγέλνουν από δύο Bombay ο καθένας. Δηλαδή οι απο-δυο-Bombay τράγοι. ψαχνεις εναλλακτικους τροπους ψυξης του project bista στις 02.00 το πρωι
astrolabos Ιούνιος 11, 2012 #5607 Ιούνιος 11, 2012 Υπάρχουν δύο ειδών τράγοι: οι κανονικοί και αυτοί που πάνε στο bar και παραγγέλνουν από δύο Bombay ο καθένας. Δηλαδή οι απο-δυο-Bombay τράγοι.
Guest Ιούνιος 11, 2012 #5611 Ιούνιος 11, 2012 Πολύ σαρκαστικό ανέκδοτοο Myralis σταμάτησε να δημοσιεύει στο εκλογοthread
Hydra Ιούνιος 11, 2012 #5612 Ιούνιος 11, 2012 στη χρεωκοπία της χώρας θα έπρεπε να πάει η παραπάνω εικόνα. Χρεωκοπία, όχι οικονομική, αλλά κοινωνική και ηθική. Χθες σε συναυλία, κακά τα ψέματα με κοινό κουλτουριάρηδων αριστεροαναριχκών πεποιθήσεων και οικολογικών αυαισθήσεων, μετά το τέλος της περισσότερα ήταν τα κουτάκια μπύρας από το κοινό. Φυσικά δεν έλειπαν συνειδητοποιημένοι αναρχικοί που πετούσαν φυλλάδια στον αέρα με επαναστατικό περιεχόμενο. Όλα αυτά σαφώς και δεν θα τα καθαρίσουν εργάτες που δουλέυουν για τρεις και μία ανασφάλιστα, σαφώς και δε μολύνουν το περιβάλλον. Ελλάδα. Πάμε και μια φωτο:
Konigin Rot Ιούνιος 11, 2012 #5613 Ιούνιος 11, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=c8ZyZA2ppdU]Do not disturb! ([/ame]
Wizard! Ιούνιος 11, 2012 #5615 Ιούνιος 11, 2012 Στο τέλος της έβδομης μέρας της δημιουργίας, κοιτάει ο Θεός αυτά που έκανε.Κοιτάει τα πουλιά και λέει:- Πωπω, τι κελάιδημα, τι χρώματα... Δεν παίζομαι!Κοιτάει τα λιοντάρια και λέει:- Πωπω, τι δύναμη, τι θάρρος, τι περηφάνια... Είμαι άπαιχτος!!Κοιτάει τον Αδάμ και λέει:- Πωπω, τι άνδρας, τι παίδαρος, τι ομορφιά... Είμαι άπαιχτος, είμαι θεός!Κοιτάζει και την Εύα και λέει:- Δεν πειράζει, θα βάφεται...
dunkel_Stern Ιούνιος 11, 2012 #5618 Ιούνιος 11, 2012 - Παιδί μου δε σου είπα να μην πηγαίνεις κάθε βράδυ στο κλαμπ! Θα κουφαθείς στο τέλος!- Έφαγα ρε μάνα, παράτα με!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.