Jump to content



Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)


DJD

Recommended Posts

Το πρόβλημα είναι ότι τόσα χρόνια δεν υπήρχε. Ο έλεγχος του πόθεν έσχες. Αν είναι τίμιο το 1 εκατομμύριο, τότε θα ξεμπερδέψει πολύ εύκολα.

τρίχες τίμιο είναι...αλλά δεν υπάρχει σαν γεγονός....για τον έλεγχο δεν το συζητάμε...δεν υπάρχει...δεν υπήρχε...και δεν θα υπάρξει...

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τη στιγμή που ο Ηλίας Κασιδιάρης αποχωρούσε από το στούντιο μαινόμενος, βρίζοντας, τραβούσε φωτογραφίες με το κινητό του όσους ήταν εκεί. Όταν μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ένας τεχνικός προσπάθησε να τον σταματήσει, τον τράβηξε φωτογραφία και αμέσως τηλεφώνησε και είπε: "Στείλτε 100 άτομα εδώ".

Συγχαρητηρια.

Link to comment
Share on other sites

"Ι ΙΣΤΟΡΕΙΑ ΑΙΝΟΣ ΣΙΝΘΙΜΑΤΟΣ" ("Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ")

ΧΑ1: Ρε σεις, το σύνθημα "Αίμα, Χρυσή Αυγή" δεν ακούγεται ωραία, δεν μπορείς να πάρεις ανάσα στο ενδιάμεσο. Βρείτε κάτι να προσθέσουμε.

ΧΑ2: Ναι ρε, κάτι δισύλλαβο θέλει εκεί στη μέση, σκέψου τίποτα!

ΧΑ1: Το βρήκα! Θάνατος! "Αίμα, Θάνατος, Χρυσή Αυγή"!

ΧΑ2: Τι λες ρε ζώον, χειρότερο το έκανες, δισύλλαβο είπαμε!

ΧΑ3: Παίδες, το 'χω! "Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή"!

ΧΑ1+ΧΑ2: Τι θα πει αυτό ρε;

ΧΑ3: Ρε ακούτε που σας λέω, το "Τιμή" το έγραφε στη λίστα με τα καλά πράματα στη Γ' Γυμνασίου. Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά ακούγεται ωραία.

ΧΑ1+ΧΑ2: Δε γαμ... πιο εύκολα το λες πάντως.

Σημ: Έχω να προτείνω το σύνθημα "Αίμα, Πυγμή, Χρυσή Αυγή". Κάτι μου λέει ότι ταιριάζει καλύτερα στη φιλοσοφία του Συνδέσμου. Άντε και εις ανώτερα...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.