GFFermari Μάϊος 25, 2012 #5181 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 25, 2012 #5182 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Ποιό όχημα καίει πιο πολύ ??Το καρότσι του Super Market....κάθε 5 μέτρα 10 ευρώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 25, 2012 #5183 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 25, 2012 #5184 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=V2J3GgjCEpE]Δραχμας δεν διδω, Λιρας δεν διδω! - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 25, 2012 #5185 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Πάρτε τώρα τον Ραχόι - Video Dailymotion Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 25, 2012 #5186 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 nsfw kinda Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 25, 2012 #5187 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 SPORT 24 - Freddos » Η τηλεοπτική γκάφα της χρονιάς 2012Υπ'όψιν, αυτούς τους ανθρώπους, τους πληρώνουμε υποχρεωτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 25, 2012 #5188 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Georgia Davis: Britain's fattest teenager cut out of her home hadn't been outdoors for 6 months | Mail Online Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 25, 2012 #5189 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 25, 2012 #5190 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Πιστεύω εις ένα Ευρώ,Πατέρα, λαοκράτορα, ποιητήν ΔουΝουΤού και γης, δανειστών τε πάντων και φραγγάτων.Και εις ένα Κύριον πρόεδρο της Ε.Κ.Τ., τον Υιόν του Ευρώ τον μονογενή,τον εκ του Πατρός δανεισθέντα προ πάντων των εντόκων.δάνειο εκ δανείου, ευρώ αληθινόν εξ ευρώ αληθινού, τοκισθέντα, ου χαρισθέντα,ομοούσιον τω ΔΝΤ, δι' ου τα πάντα οφείλετο.Τον δι' ημάς τους χαχόλους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των Βρυξελλώνκαι σαρκωθέντα εκ Πνεύματος Ηλιθίου και Μαργαρίτας του Ανδρέακαι πρωθυπουργήσαντα.Παρετιθέντα τε υπέρ ημών επί Καρόλου Παπούλια και παθόντα και ξεφτιλισθέντα.Και ταξιδέψαντα στην Κόστα Ρίκα κατά τας γραφάς.Και ανελθόντα εις τη σοσιαλισική διεθνήκαι καθεζόμενον εκ δεξιών του Βλακός.Και πάλιν ερχόμενον μετά λόξηςκρίναι ζώντας και νεκρούς, ου της *******ς ουκ έσται τέλος.Και εις τον Παπαδήμα τον Άγιον, τον Κύριον, τον φοροοποιόν, τον εκ του Πατρός εκπορευόμενον,το συν Πασόκ και ΝουΔού συγκυβερνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν δια των εκδοτών.Εις μίαν, αγίαν, καθολικήν και άποστολικήν Γερμανίαν.Ομολογώ μνημόνιο εις άφεσιν χρεών.Προσδοκώ κούρεμα ιδιωτών.Κι οφειλή του μέλλοντος αιώνος. Αμήν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 25, 2012 #5191 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Τον Πλούτο πολλοί εμίσησαν......τον Γκούφι, ουδείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 26, 2012 #5192 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 αρκετα παλια Κάναμε σεξ για πρώτη φορά και αμέσως μετά με είπε... ΤΣΟΥΛΑΡΑ !.......Έτσι κι εγώ, του είπα να πάρει τους φίλους του και να φύγει!Ρε Γιώργο, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τη γυναίκα μου...- Τι πρόβλημα, ρε Μήτσο;- Κάθε μέρα μου ζητάει ένα σωρό λεφτά... Τη Δευτέρα 100 ευρώ, την Τρίτη 200ευρώ, την Τετάρτη 250 ευρώ...- Όπα σιγά! Και τι τα κάνει τόσα λεφτά, ρε Μήτσο;- Ξέρω και γω... Μήπως της τα δίνω;Γιέ μου, κάποιο πουλάκι μου είπε ότι παίρνεις ναρκωτικά...- Πας καλά ρε πατέρα; ΕΣΥ μιλάς με τα πουλάκια, ΕΓΩ παίρνω τα ναρκωτικά;-Από τι πέθανε η πεθερά σου;-Από καταρράκτη...-Α... την κακομοίρα... Την εγχείρησαν;-Όχι! Την έσπρωξα...Διάλογος μεταξύ κυνηγών:Ήταν ένας και έκανε κάμψεις στην αυλή του.........και περνάει ένας γύφτοςκαι του λέει:- Φιλαράκι αυτό που γκαμούσες έφυγκε..Ο πρόεδρος του δικαστηρίου στον κατηγορούμενο:- Δε σου έφτανε που πήρες τα λεφτά, αλλά άρπαξες και τα κοσμήματα;- Το χρήμα μόνο του δεν κάνει την ευτυχία, κύριε πρόεδρε.Χαζεύοντας χθες στις βιτρίνες βλέπω:Πουκάμισα:2 ΕΠαντελόνια: 3 ΕΚοστούμια: 8 ΕΜπουφάν: 4 ΕΤρελάθηκα από την χαρά μου!Μπήκα μέσα και ήταν καθαριστήριο...!!!!!Μπαίνουν δύο ξανθιές σε ένα ταξί και ρωτάει ο ταξιτζής:- Πού πάμε κορίτσια;Και λέει η μία στην άλλη:- Τί, θα έρθει και αυτός μαζί μας;-Αφού είσαι νέα οδηγός, γιατί δε βάζεις το Ν;-Εσύ που είσαι *******, γιατί δε βάζεις το Μ;Δύο τύποι κάθονται στο καφενείο της γειτονιάς.Περνάει ο παπάς κρατώντας τον γοφό του και βογκώντας.Του λένε, "Πάτερ, έλα να σε κεράσουμε ένα καφεδάκι και να τα πούμε λίγο"."Ευχαριστώ παιδιά μου αλλά δεν μπορώ, γλίστρησα χθες και χτύπησα στον μπιντέκαι δεν μπορώ να καθίσω, πονάω, μόνο να ξαπλώνω μπορώ" και φεύγει.Γυρνάει ο ένας στον άλλον και λέει "Τι είναι ρε ο μπιντές";"Ξέρω κι εγώ; Σάμπως πήγα ποτέ στην εκκλησίαΕκείνη: (Αρχίζει να βήχει)Εκείνος: Θέλεις κάτι για το λαιμό σου;Εκείνη: Αχ ναι! Εκείνο το μαργαριταρένιο κολιέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάϊος 26, 2012 #5193 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 26, 2012 Author #5194 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Η γιαγιά μου η καλή έχει ραπτομηχανή και γαζώνει και μπαλώνει του παππού το παντελόνι μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 26, 2012 #5195 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Ένα είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει: Η γιαγιά γαζώνει και μπαλώνει του παππού το παντελόνι Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 26, 2012 #5196 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Ένα είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει:Μικρό μου Πόνυ, μικρό μου Πόνυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 26, 2012 #5197 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Μικρό μου Πόνυ, μικρό μου Πόνυ Χρήστος Κιούσης version (0:40):hehe: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZhRLxdO8mhQ]radio arvila- Mikro mou poni-Wipeout-Skiste Ne0 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 26, 2012 #5198 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 26, 2012 #5199 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Μάϊος 26, 2012 #5200 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 (edited) Δειτε αυτα τα 2 με την σειρα, παιζει πολυς γνωστος κοσμος μεσα, ανετα αναγνωριζω πανω απο 10 celebs στο 2ο βιντεο![ame=http://www.youtube.com/watch?v=eSfoF6MhgLA&feature=related]F*@#ing Matt Damon - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=TwIyLHsk2h4&feature=fvwrel]F*@#ing Ben Affleck - YouTube[/ame] Έγινε επεξεργασία Μάϊος 26, 2012 από P70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts